Публикувано на 08.04.2021 / 15:27

ХАХАХА! ЗАМИРИСА НА ВЛАСТ И СЕ ИЗПОКАРАХА! МАЯ И ДОНЧЕВА ДАМГОСАХА НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ, АМА ЗА АРМАН ТРАЙКАТ!

След като Николай Хаджигенов се изпъчи, предложи да се жертва и да стане министър, рече и че и с БСП, и с ДПС, и с ГЕРБ са готови да се коалират, Мая Манолова и Татяна Дончева се изтъпаниха и дамгосаха Хаджигенов.

Виж Арман Бабикян даже и не го бяха тропосали при тях, въпреки че и той от два дни говори за „политически компромис“. Ама с Арман внимават, щото там е … те си знаят какво е и с кого е.

Татяна Дончева мяукащо замазваше скандала как трябвало да приемаме „някои изявления“ някак си по-така…

Хахахаха.

Та така, замириса на власт и се изпокараха още преди да стъпят в парламента.

Затова и не искат предсрочни избори, нали се сещате, че тоя път и 4 процента няма да стигнат?!

Afera.bg

Коментари 13 за
“ХАХАХА! ЗАМИРИСА НА ВЛАСТ И СЕ ИЗПОКАРАХА! МАЯ И ДОНЧЕВА ДАМГОСАХА НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ, АМА ЗА АРМАН ТРАЙКАТ!”

 1. Снимката, ме изкефи!!;) …като ги видиш, „тез.. Каки“… с какви парцали са облечени ….да Повърнеш , а иначе физиономиите които са показали , са ТРЕПАЧ!!!!;) Тая, в ляво…. на „Незадоволена“.. Училищна чистачка , а тая в дясно,.. на „Опраскана, в „задният“ двор.. сърдита ….Санитарка!!!;) хахахаха ….и Тея …ще Управляват държавата и ще решават съдбите на хората !!?? 😉

 2. Те са обиграни,каквото и да са намислили,не го споделят.Манолева направи едно готино изказване по Евроком,точно каквото искаме да чуем,а това не е ли популизъм.бойко бил аут,дори да е така,неговите авери не са,а те са стотици хиляди,настървени грабители.Как ще ги отбиеш от яслата,като свикнаха да смитат всичко като фуражомелки?

 3. Баба Мая и баба Татяна - две вълнуващи боркини срещу мутрите каза:

  Двете баби, баба Мая и баба Татяна(да не се бъркат с баба Сталинка) мязат на мухи-лайнарки.Подобно на мухите-лайнарки, на които като им замирише на лайна и веднага кацат върху изпражненията, двете сдухани, злобни баби като им замирише на власт и пари и те двете кацат веднага върху лайната.

 4. Започна се. Даже не изтраяха до края на седмицата. Не знам колко прост трябва да си, за да си повярвал на „Изправи се! Мутри вън!“, че се борят за нещо друго освен постове. Първо ще се изпокарат тия, после ще бъдат напазарувани анонимниците на Учиндолеца, а накрая ДСБ и „Да, България“ ще се хванат за гушите кой да е лидер на коалицията. Филма са го давали вече. Тепърва ще става забавно…

 5. Тази коалиция е на път да се разпадне още преди да се е конституирал новият парламент. Възможно е въобще да няма парламентарна група, ако са под 10 човека останките.

 6. Питаше се къде е партийната – Поразяващата уста и ето че се появява в целия си блясък, издокарана и навлязла уверено в клуба на Шкембелиите .

  Ха да им е честито на Арменян Майчетата !
  Пък Николашка, ами той е производство на Сорос от Нов-ата реколта .

 7. Още по време на протестите г-жа Томова и много много много други излязоха прави, че тези соросоиди от Отровното трио ще излязат патерици на Тиквата от Бамкя и ще осерат всичко. При нови избори Бойко Тиквоча ще претърпи погром – 15-19% максимум, и това тия кавали от Отровното (сектантското) трио, където държат т$шаците на бойчето с невидимите си ръчички много добре го знаят. Наясно са, че ще вземат някой лев (по милион-два) да саботират каузата мутри вън и разчистят пътя на тиквоча за 4-ти мандат

 8. „Където не е загинало словото, там и делото още не е загинало.“ ~Херцен~

 9. Тез’ двете ги оставете – ясни са – по устите им ще ги познаете.
  По-важното е, че Борисов казАл, че не искАл да бъде нар.-представИтел.
  Е, може ли да се направи обосновано предположение, че се готви да бЕга например в Дубай, при Божков?

  1. Не, нема да бега засега. Рано е още, пък и се задават едни 30 млрд., които трябва да се „поразпределят“…Бокото с този ход го играе на непукист, т.е съвестта ми е чиста и нямам нужда от имунитет. Поредния цирк за наивниците от сектора „аз съм прост, ама вие сте още по-прости“. И е прав – на такива дебили бугарски такива номера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *