« Върни се назад Публикувано на 10.06.2014 / 11:02

ХАХАХА! ДАНС НЕ УДАРИ СТИЛИЯНОВ /“ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“/ И ВЕЛИКО /“ХИДРОСТРОЙ“/, СПЕЧЕЛИЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ВЪВ ВАРНА

 

„ДАНС разследва „Крис Груп”. Офиси на фирмата са били обискирани миналата седмица, иззети са компютри и документи. Акцията на спецченгетата цели да установи как фирмата успява масово да печели обществените поръчки в града. Акцията се е провела и в общината, откъдето са иззети документи за проведените процедури за избор на изпълнител.По предварителни данни за последните пет години, откакто „Крис Груп” ООД е регистрирано, дружеството печели почти всички обществени поръчки в Русе, като по груба сметка става дума за над 15 млн. лв.

В момента „Крис Груп” е водещата фирма в „Консорциум Дунав”, който е изпълнител на строежа на речно- информационната система „БУЛРИС”, до сградата на Морска администрация.“, пише в. Утро.

Поне от 15 години във Варна едни и същи печелят поръчките за кърпене на дупки и тинтири-минтири „инфраструктура“, включително почистване от снеговалеж и так дале. Поради което някои станаха милиардери. „Инжстройинженеринг“ и „Хидрострой“ – и при Кирил Йорданов, и при Портних, не само тече, а се изсипват водопад от кинти.

Във Варна обаче на власт е СИМБИОЗАТА и прокуратура, МВР и ДАНС са част от нея.

Така че подобна новина във варненски вестник не очаквайте.

Последно разбичкаха централния варненски площад, сто пъти поставяха и махаха плочки, и усвояваха мангизи. Под носа на спящата прокуратура, МВР и ДАНС.

Afera.bg


«