« Върни се назад Публикувано на 28.09.2017 / 21:10

ХАСКОВО ЛИ? ДОБРИЧ ЛИ? СЕПТЕМВРИ ЛИ? АМА ТЕ Е ШУБЕ ЗА ВАРНА, КОМЕДИЙО, НАЛИ? ЩОТО СТЕ НА МАСУР УВИТИ С ГЕРБ!

бсп корнелия ниноваАма то голям потрес, бре, пичове! ГОлема битка с „паралелната държава“, ще знаеш…

Читалищните звезди на Комедията /Нинова/ „громят“ корупция и шуробаджанащина на ГЕРБ в … Хасково.

Обаче мълчат като насрани за Варна. Мълчат като попикани и за София.

Добрич ли? Септември ли? Хасково ли?

Ама те е шубе за Варна да писнеш, Комедийо, нали? Щото във Варна твойте „контрабандисти“, „пилета“ и гуцанчета години наред лапат с ГЕРБ рамо до рамо, заедно и с авера си Янко Станев. Ни думичка не се произнася против ГЕРБ на територията на Варна от „борците срещу паралелната държава“ от партията на Комедията.

На масур сте увити, борци с „паралелната държава“, и е лесно да пискате за подбрани градчета и гробовно да мълчите и за столицата, и за Варна.

Впрочем, щом НИдялко пък пищи срещу Делян Добрев, то това е истински лакмус, че в ГЕРБ цветановисти и бойковсти ще избият вътрешно. А Доган им гледа сеира… Комедия /Нинова/ в този видим и от самолет сценарий – в кой ъгъл я позиционираха Боко & Шиши & Цацаров?

В сравнение с онова, което „разкрихте“ в Хасково, Добрич и Септември, във Варна не фабрика за суджуци, а нов затвор трябва да се отвори, че да побере всичките корумпета и крадци, овъртолени в повсеместната Симбиоза!

Ама не ти отърва, Комедийо, дето върна Борисов и Групировка му за трети път на власт, заради лицемерието си, тъпотията си и кретенската си „кампания“.

Щото, тука, във Варна, ако има „Меч“ да разсече – нЕма ГЕРБ, нЕма БСП, нЕма ДПС, нЕма патриоти – всичките сте ЗАЕДНО в лайната.

Добре че, Варна е „приоритетен“ на Боко&Шиши&Цацаров, и не се пипа, че и ти, Комедийо, тука оставаш „извън обхвата“.

Аре, скрий се, че си заприличала на копи пейст на Борисов, но в килоти.

Afera.bg

«