« Върни се назад Публикувано на 03.01.2021 / 16:13

ХАРАЛАН, КРЕЧЕТАЛОТО НА ГЕРБ, МАСТУРБИРА ВЪРХУ ОРГАЗМА НА … НАРОДА

Харалан най-после изплю оргазма като думата на 2020-та

Какво друго, ако не оргазъм, може да бъде основното понятие в устата на най-големия и най-придворния на властта антрополог със страшното име Харалан. Великият мислител на хонорар към ГЕРБ обясни, че протестът възбудил народа, но не успял да го докара до оргазъм.

Това наистина е страшно. По оргазмите ще ги познаете. Вижте, Мата Хари няма проблем в това отношение. Премиерът ни също призна, че е на ниво, щом каза пред немски вестник, че имал естествени нужди. Някой съмнява ли се, че страстта, с която министрите бранят креслата си, не ги води до истинско сексуално изживяване. Нали властта е най-големият афродизиак.

Харалан обаче в разрез с битността си на интелектуалец, пропуска най-важното. Че протестите доведоха да много рязка промяна в настроението на същия този, неизпитал оргазъм народ. Като учен, той би трябвало да се впечатли по-скоро от катарзиса на българите у нас и по света, които най-после казаха баста на това кръвосмучещо управление.

Антропологът и другите придворни платени кречетала на властта обаче за нищо на света не искат да си развалят ориенталския кеф. Да се наслаждават на пълното безгрижие, което често следва от скудоумията им по телевизиите. Е, имаш ли избор, когато трябва да защитаваш сенките на властващите горили?

Но да се гавриш с народа си, като му говориш, че не стигнал до оргазъм е израз на някакво отвратително садо-мазо. То си пролича и по нервните тикове на антрополога, които пролазиха чак по любимите му гуменки.

Ако се обрънем към нумерологията, ще установим, че страшното име Харалан е петица. А това, според общото събрание на българските врачки означава: „В сферата на любовта и сексуалността петиците са по средата на пътя. Те показват всичките положителни, както и изцяло отрицателните качества в любовта и секса. И понеже е така, те проявяват нервно, капризно и непредсказуемо отношение в разглежданата област. Сексуалността на петиците не е особено добра, но техният ентусиазъм и начинът, по който преследват целта си, представлява реванш за това. Животът им е пълен с кризи, възходи и спадове в тази важна област от мъжката екзистенция“.

А що се отнася до скудоумниците, знайте, че колкото повече вулгарни сте с народа си, толкова слугинажът ви става все по-безмислен.

Цанко Цанев

«