Публикувано на 01.08.2020 / 7:31

ХАКЕРА ПАК СЪБОРИ „МОНИТОР“. НОВО ПОСЛАНИЕ: ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ГЕШЕВ РЕКЕТИРАШЕ ПРЕЗ 2012 MAGIC COIN?

Хакера за второ път събори сайта на „Монитор“ след като вече го направи преди ден – виж тук:

https://afera.bg/%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b4%d1%83%d0%bc%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%be%d1%80-%d1%81-%d1%83%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82/

Тази сутрин на сайта на „Монитор“ се виждаше това:

Хакера този път изпраща ново послание:


 

 

 

 

 

 

„Здравей,

Предлагам ти да смениш системните ти администраторчета от StudioX.

Дължиш ми такса дигитално спокойствие в размер от 25 000 EUR.

Ориентирай се да я платиш на 16ASoz7GTbfYoexS4DM2LpuNohcM6uPEPd

Желая да благодаря на протестантите #ПротестиДоКрай!

Не се предавайте пред милиционерите, шамарете ги като нападат да си знаят!

Те са нисък клас хора и не трябва да се страхувате от тях!

Драги граждани, знаете ли как г-н Иван Стоименов Гешев рекетираше през 2012 Magic Coin, а също така и редица други в тази ниша?

Следете сайта на afera.bg, поне са обективни противно на тази пасмина :).

Посетете линка по-долу, има редица от интересни датабази:

https://shoppy.gg/@Kyulev

Donations at 16ASoz7GTbfYoexS4DM2LpuNohcM6uPEPd

Поздрави!

http://web.archive.org/web/20200801025028/https://www.monitor.bg/bg

https://prnt.sc/ts3w50

https://prnt.sc/ts3weq

https://prnt.sc/ts3x05

afera.bg

Коментари 29 за
“ХАКЕРА ПАК СЪБОРИ „МОНИТОР“. НОВО ПОСЛАНИЕ: ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ГЕШЕВ РЕКЕТИРАШЕ ПРЕЗ 2012 MAGIC COIN?”

 1. Хакера е много лош човек , е хубаво ама как така искаме нормална държава с ненормални политици ? За кого е лош хакера за интернет ли хахаха демагогията държавна политика ли е , защо има хакери да целуват задниците на боклуците в политиката ли , а журналистите,Защо само Томова е безстрашна ,толкова ли е страшно да бъдеш Човек ,да да мислиш , да работиш и да не ти пука когато си честен и искрен? Всички хора ли трябва да станат хакери , за да се замислят политиците , че има мръсни тайни , но те не са наши на политиците /

 2. Софчето лапа много пари от подкупи и се натиска да е правят старши , вместо да и сложат гривните с Живко дългия пидал!

 3. Авторът на легендарния роман „Мълчанието на агнетата“ разкри кой е прототипът на Ханибал Лектър. Томас Харис направи това в предисловието към юбилейното издание на творбата.Оказва се, че това е лекар с фамилията Салазар на затвора на мексиканския град Монтерей. Това съобщава писателят в предисловието към новото издание, посветено на 25-ата годишнина от публикуването на прочутия трилър.

 4. Браво! Ако може, да хакне и ПИКливия сайт, за да спре пропагандата на управляващите.

  1. ПИКаляшка да е от първите ако е възможно,защото не мога от тая не мога да спя и сънувам разбойници

 5. При компютърно определяне на случайни числа, няма никаква гаранция, че програмата за това е добросъвестно направена, или дори да е добросъвестна, с една SQL – инжекция, може да се получи, какъвто пожелаете резултат и след това няма следа!

  1. Въпросът е защо въобще тази проста програмка трябва да е достъпна от интернет? Има си комисия пуска се програмата, свършва за минута и се публикува само разпределението – например праща се мейл на всеки съдия какви дела го
   чакат или на вътрешен портал се публикува разпределението. Какви са тези криптирания, автентификации и простотии. Програмата се пише за час. Трябва да се реши елементарна задача. Ама кой дава 16000 лева за 50 реда програма. Тонове простотии отгоре, че да се скрие яката манипулация. В България всичко се прави така – бутафория за много пари, никой не се интересува каква е целта.

   1. А 50 реда могат да се прегледат от всеки, дори да пита всяко нещо за какво е. Другият вариант е програмата да е опън сорс и да е подписана електронно от съда.

 6. Ето Ви фактите, ето Ви и правото .

  Уважаемо г-жо Томова,

  Така и така сте започнали да показвате изключителната некомпетентост на българската администрация и на заемащите най-високите длъжности в държавата, то Ви молим да публикувате този пост, който има фундаментално значение за българските граждани , за защитата на основните им човешки права и свободи .

  Молим да не обвинявате само прокурорската част от съдебната система , понеже наказателните дела са само 10 % от всичките дела .

  Останалите 90 % са граждански, търговски и административни и в тях също стават огромни удари срещу българските граждани, без прокуратурата да има вина .

  Да разберат как се вършат гаври и издевателства с тях , във всичките части от такака наречената държава .

  Браво на този хакер .

  Е, ТОЙ ПОКАЗА НАГЛЕДНО КАК ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ В СЪДИЙСКАТА СИСТЕМА Е ИЗВЪРШЕН ОДАВНА , с така нареченото случайно разпределение на делата, каквото никога не е имало във Върховния Касационен Съд .

  1 . Имаш ли достъп до „зад кулисите” (невидимата част на интернет страницата) си връзваш името желания на съдия с номера на делото и после като започне да се тегли жребия с този номер на делото, това предварително връзване, ти изпраща делото на този съдия . И ТАКА, ВЕЧЕ БЛИЗО 15 ГОДИНИ.

  И такъв достъп имат всичките системни администратори, които не са назначени от нас, от Вас , а от (тайните) началници на тази система . (Мощните приватизаторски сили .)

  И ето как с „Белия хакер” така стана разкостването на тези брутални измами със „съдебната система” и как лесно се доказа, че и тя се оказа една безкрайна криминална лотария .

  Тези, които са връзвали предварително имената на съдиите с номерата на делата са направили толкова много такива врътки, че са забравили после да ги „отвържат” И ТАКА ГОДИНИ НАРЕД , ПО ПЕТ-ШЕСТ,ГОДИНИ, ДЕЛА С ЕДНИ И СЪЩИ НОМЕРА СЕ ПАДАТ ВСЕ НА ЕДНИ И СЪЩИЯ СЪДИЯ ДОКЛАДЧИК . СМЯХ, СМЯХ. И така е навсякъде !

  2. Също така не може да има случайно разпределение на делата, с равномернотото, ден по ден, седмица по седмица, месец по месец натоварване на съдиите с един и същи бройй дела . Случайността изключва равномерноста .

  3. Ами вижте, как се падат случайно изтеглените (по механичен ) начин числа в ТОТО 2 (6 от 49) и съдиите от гражданската колегия на ВКС, които по една забележителна случайност са същия брой – 49 на брой , които обаче не се теглят механично, а „СЛУЧАЙНО, ЕЛЕКТРОННО” .

  При 600 (шестотин) тегления на тиража на ТОТО 2 (6 от 49), колкото са горе-долу месечния борй на делата в гражданската колегия на ВКС , числото № 44 (съдия № 44) е изтеглено 20 (двадесет) пъти (т.е. на съдия № 44 са му са паднали 20% от всичките дела ), числото № 41 (съдия № 41) е изтеглено само 4 (четири) пъти (т.е. на съдия № 41 са му са паднали 4% от всичките дела ).

  4. Т.е. при истински случайното ( механичното) разпределение на делата, в рамките на един месец, на един на един съдия ще се паднат 20 (двадесет) броя дела, на друг ще се паднат пет пъти по-малко – само 4 (четири) броя дела ,на други 5, 6 , 10 и пр. .

  Ама , тъй като случайно разпределение на делата изобщо няма , то на нашите върховни съдии им се падат равен брой дела всеки месец .

  Така превратът в съдийската система, която трябва да ни защитава (уж) от золумите в другите две система –законодателна и изпълнителна е извършен одавна, одавна .

  ТОВА Е БРУТАЛЕН ПРЕВРАТ и ЕСПЧ не признава за валидни съдебни решения, при които не е спазено изискването за случайното , разпределение на делата .

  Цялата държава, в трите й части – съдийска, законодателна и изпълнителна е абсолютно нелигитимна , противо-законна .

  И КОГА ЗА ПОСЛЕДНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ИЗБИРАЛ ПРЯКО СВОИТЕ СЪДИИ ! – 1988 г. .

  БОРИСОВ СЕ ЗАНИМАВА С ИЗМАМИ СЛЕД ИЗМАМИ, АМИ ТОЙ ИМА МНОГО ДОБРИ УЧИТЕЛИ И УЧИТЕЛКИ !

  ТЕЗИ СЪДИИ, ТОЗИ СЪД НИКОГА НЯМА ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА НИКОЙ БОГАТ, ТВЪРДЕ БОГАТ КРАДЕЦ .

  За 30 години никой богат крадец не е влязъл в затвора . Значи ?

  Значи съд ПРЯКО от народа , само от съдебни заседатели по всяко гражданско, административно , търговско и наказателно дело, както е в обетованите държави .

  Сегашната Конституция не забарнява това , дори обратното.

  Да дръпнем черджето на произвола изпод краката на тези съдии ! ДА СИ ВЪРНЕМ В НАШИТЕ РЪЦЕ И СЪДЕБНАТА НИ ВЛАСТ !

  Съд ПРЯКО от народа , само от съдебни заседатели по всички дела . Друго, по-добро човечеството до този момент не е измислило .

  А ето сега да се върнем към измамите с българския народ , с гаврите и издевателствата с него извършвани и от страна на съдийската система .

  Лесно се доказва, че няма случайно разпределение на делата и без човек да има „програмистки умения”, които всъщност са преводачески – да преведеш един алгоритъм , написан от някой друг на обикновен български език на някой от четирите-пет програмни езика .) Напишете ни какво искате на български език , като така : първо, второ, трето, и т.н .. и до час – два ще я имате тази „велика” и загадъчна софтуерна програма .

  Ако отделите още месец- два и ще си ги пишете самички и на някой от софтуерните езици – РНР, ASP и пр. .То много сложно, няма що !

  Теорията :

  І . Случайно разпределение с компютърни програми (софтуер) НЕ може да има . Случайно разпределение с алгоритъм НЕ може да има, алгоритъмът изключва случайността . Затова числата на тотото ги дърпат механично !

  ІІ. Така нареченото случайно разпределение се базира на ком- пютърен генератор на „случайни” числа , ама именно, че се генери- рат от алгоритъм , те не са случайни . И, който държи ключа с алго- ритъма за генериране на случайните числа, може да си познава и прави, каквото си ще . А , пък, ако има достъп до програмния код, може да представя пред публиката, която не гледа и която не може да види, което се случва „зад кулисите”, (как работи програмния код, скрипта) всеки един нарочен избор като случаен такъв .

  ІІІ. Тези дефекти на генераторите на „случайни” числа, са описани одавна, одавна – намират се във всеки учебник по програмиране, например в третия урок по петата версия на РНР (пе-ха-пе , или пи- ейч-пи ) още през 2003 -2005 г. в уроците за случаен избор на „картинки”, който избор обаче изобщо не е случаен .

  ІV. Тези дефекти на генераторите на „случайни” числа може да се преодолеят, ако се наредят да работят два-три един след друг, като изходния резултат от първия представлява входните данни за втория и т.н. , като „ключовете” за отделните генератори трябва да в отделни и различни един от друг субекти, за да не стават фалове. Но има ли вторият субект достъп до невидимия от публиката програмен код , пак следва предно описаното :

  • може да представя пред публиката, която не гледа и която не може да види, което се случва „зад кулисите” (как работи програмния код, скрипта) всеки един нарочен избор като случаен такъв.

  V. Мошеничествата лесно се доказват, без никакви „магически” софтуерни познания . Доказват се с елементарната математика, с теорията на вероятностите – уж сега се учи в седми клас, едно време в десети клас, като доказатествата са степен на достоверност по-голяма от ДНК екпертизите .

  Както казва Шерлок : елементарно Уотсън !

  Ако изборът на върховните съдии беше слу-чаен (а не нарочен) то ТЕ НЯМАШЕ ДА ИМАТ ЕЖЕМЕСЕЧНО – МЕСЕЦ ПО МЕСЕЦ И ГОДИНА ПО ГОДИНА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО НАТОВАРВАНЕ с дела , като съдии докладчици .

  Сега всяка една от тях, всеки месец,, всяка година има едно и също натоварване с другите . Да кажем всяка сега има по сто дела годишно като докладчичка , всеки месец има по осем броя дела , като доклад- чичка .

  Ако разпределението беше случайно, то нямаше да е така , а една от тях би имала по петстотин дела (като докладчик, то само докладчичките ги избират, другите вървят заедно с нея ) , друга – четиристотин, трета – триста, четвърта – двеста, пета – сто, шеста – петдесет, седма – две три и така нататък .

  Така, че това е предостатъчно за разобличението на тази измама . Може да го пробвате и на практика , това става много лесно .

  Вземете една сфера, като тази от ТОТО – 2, сложете вътре четиридесет и осем броя топки с имената да кажем да четиридесет и осемте върховни граждански съдийки , които годишно разглеждат общо около 4800 (четери хиляди и осемстотин) дела и направете четири хиляди и осемстотин разпределения, на тези 4800 съдебни дела и да видим дали ще се паднат на всяка една по равен брой дела – месец по месец , година по година .

  Няма да се паднат !

  За един месец те разглеждат 400 броя дела . Така средно месечно, всеки месец на всяка една от тях се падат по осем 8, 33 броя дела с това ,така наречено случайно разпределение на делата .

  Завъртете ТОТО-2 сферата 400 пъти, с имената на 48-те броя съдии вътре и да видите, дали на всеки ще се паднат по осем 8, 33 броя дела .

  Няма да се паднат ! А ще го има предно описаното хаотично разпределение , като на всяка ще се паднат различен брой дела , може някои по случайност да имат един и същи брой дела, ама никога няма да са един и същи брой дела .

  Такова уеднаквяване (и то пак приблизително) може да го има, само при огромен брой тегления, при огромен брой избирания (две- три хиляди пъти по-голям от броя на съдийките) , а не на всеки едни от тях 400 (четиристотин) броя тегления, колкото е броят на ежемесечно разпределяните им дела .

  Може и да не взимате ТОТО-2 сферата, за да не Ви обвини Лозан Панов в организиране на ХАЗАРТНИ съдийски игри, без разрешение от него.

  Изполвайте резултати от самото ТОТО-2 , по някакво случайно стечение на обстоятелствата, самото ТОТО-2 се играе с 49 броя числа, с едно по-малко от броя на гражданските върховни съдийки .

  И вижте колко пъти ще се е паднало числото 1 (едно) при послед-ните 400 четиристотин (тегления). То е първата съдийка .

  Вижте колко пъти се е паднало, числото 2 (две) при тези 400 четиристотин (тегления). То е втората съдийка . И така до числото 48, то е четиридесет и осмата върховна съдийка .

  И какво показват последните истински случайни 400 четиристотин (тегления) на ТОТО-2 ?

  Ами никое от тези числа от 1 (едно) до 48 (четиридесет и осем) не е било изтеглено точно 8, 33 пъти, а разликите може да ги видите сами .

  Ама при случайните тегления с тази шибня, наречено случайното разпределение на делата, то всяка от тези 48 броя съдийки има един и същи брой дела всеки месец .

  Значи не е случайно, а е нарочно натамънвано всеки път без никакво изключение, а при търговските , при които материалният интерес е огромен , никога няма дори и едно дело да е пуснато „случайно” .

  Та тази шибня е направена именно, за да бъдат заблуждавани непросветените, че съдийките били избирани случайно, като едновременно с това са строго и нарочно натамънвани от „Свети Върховния Съдийски дух” по всяко ТЪРГОВСКО дело .

  Ето Ви едни готови резултати от истинско СЛУЧАЙНО механично изтегляне от 104 броя пъти ( резултатите за една година от ТОТО-2) като при всяко него се теглят по шест числа (шест съдийки) наведнъж, това се равнява на 624 изтегления на съдийки, ако при всяко теглене, се дърпаше само по една, а не по шест наведнъж.

  624 изтегления се равняват на разпределението на 624 броя дела между гражданските съдийки, какъвто брой дела им се разпределя за един и половина месец .

  Резултатите са публикувани тук (за да не ни обвинят съдийките, в представянето на неистински доказателства)

  https://bgtoto.com/6ot49_stat.php?n=4

  Резултатите обхващат едногодишен период 104 ( тиража) и показват колко пъти дадено число е било изтеглено в този период.

  Честота на изтегляне на отделни числа (на отледните съдийки) за в период от един и половина месец
  по % събития

  44 – 20%

  39 – 19%

  32 – 18%

  45 – 18%

  35 – 17%

  3 – 16%

  15 – 16%

  37 – 16%

  46 – 16%

  16 – 15%

  17 – 15%

  19 – 15%

  21 – 15%

  30 – 15%

  9 – 14%

  10 – 14%

  13 – 14%

  2 – 13%

  23 – 13%

  33 – 13%

  34 – 13%

  43 – 13%

  7 – 12%

  20 – 12%

  25 – 12%

  36 – 12%

  1 – 11%

  22 – 11%

  26 – 11%

  28 – 11%

  29 – 11%

  40 – 11%

  48 – 11%

  6 – 10%

  8 – 10%

  12 – 10%

  18 – 10%

  27 – 10%

  38 – 10%

  49 – 10%

  14 – 9%

  24 – 9%

  31 – 9%

  42 – 9%

  4 – 8%

  11 – 8%

  47 – 7%

  5 – 4%

  41 – 4%

  Е, вижда се, че при неслучайното разпре- деление на броя на делата (624) , които се разпределят в рамките на един и половина месец между върховните търговски съдийки, то на съдийка № 44 са се паднали 20 (ДВАДЕСЕТ) на брой дела (като съдийка –докладчичка) , а на съдийка № 41 са се паднали само 4 (ЧЕТИРИ) броя дела .

  Та, когато се реже заразата , се реже до дъно . Иначе, пак обратно бързо се връща .

  Измами, измами, измами във всичките части от държавата . Това е.

  На всеки, който е стигнал до тук, му благодарим за отделеното време и внимание .

  Ето Ви фактите, ето Ви и правото .

  1. Браво бе, пичове направо им бръкнахте в душите на тези върховни измамници !

   Старите кучета !

  2. Фактите са много по-прости. Няма общо генераторът на случайни числа, който дори компютърен е ок за тази цел, защото формулата е непериодична дроб умножена по начално число. Началното число е обикновено броят милисекунди от пускането на компютъра. Тоест псевдослучайна е редицата, но зависи от момента, който не може да се предскаже, ако зависи от натискане на клавиш. 200-300 милисекунди да се натисне копчето, 50 милисекунди да реагира. Дори при голямо желание не може да се уцели дадена милисекунда. При нормално разпределение важи законът за големите числа – разпределя се по равно. Когато броят на опитите е малък може да не е по равно, затова има зададен лимит. Когато даден съдия изпълни лимита си, се вади от кошницата и участват само които не са изпълнили лимита си. Неслучайното разпределение може да стане като желаният съдия за дадено дело се записва в съответната таблица и делото се премахва от разпределение. Например с уникален индекс по номер на дело и прескачане при грешка. Джебелски експерт няма да зацепи за какво става въпрос. Щото уж правиха експертиза… ама то такава ни е експертизата – не могат да анализират и ученическа задача. А колкото до „белия хакер“, който иска такса спокойствие – не съм съкласен. Има нещо индоевропейско…

   1. Ето Ви фактите, ето Ви и правото .

    Ние не сме хаквали „Монитор“ и не сме искали от никой пари за нищо . Нас ни нарече „Бели хакери“ Данаил Кирилов .

    За случайното разпределение : дали може да се предскаже при натискане на клавиши . Ти го натискаш, ама и резултатът от натиска реагира по програма и не… веднага . . Може, може ! Няма нужда да навлизаме в спорове , трудни за широката публика .

    А за съдиите – бързо схвана . Точно така . Като изтеглят един, той не участва в следващото теглене ! И така като изтеглят 3-4 ма, то последният се избира …. ЕДИН ОТ ЕДИН .

    А, ПЪК ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ИМ ВРЪЗВАНЕ С НОМЕРАТА НА ДЕЛАТА Е ТРИК ЛЕСЕН КАТО СВЕТА .

    А в много случаи изобщо, изобщо няма теглене . Изобщо ! Няма и пртоколи , да е извършван, какъвто и да е избор. Нас така ни изиграха и сега цял живот ще е обратното . Сгрешиха кой да изиграят !

    ЕЙ, ТАКА, ПРАВЯТ СИ РЪЧЕН ИЗБОР, ИЛИ ИЗБОР НА ЕДИН .. ОТ ЕДИН .

    И това нямаше да има значение, ако тези не си бяха гласували , че имат право на произвол .

    Имат по десетина едновременно дейстуващи противоположни практики .

    А КОНСТИТУЦИЯТА ЗАБРАНЯВА ТОВА .КАЗВА , ЧЕ ВКС ТРЯБВА ДА ПРИЛАГА ЗАКОНИТЕ ЕДНАКВО СПРЯМО ВСИЧКИ, А ТЕЗИ ПРАВЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО . ПРИЛАГАТ ГО РАЗЛИЧНО СПРЯМО РАЗЛИЧНИТЕ ГРАЖДАНИ . БАНДИ, БАНДИ !

    И , ако на богатия бандит , за да спечели делото, му трябва една от тези практики, то с тези измами делото му се изпраща на състава с тази практика . И всичко е точно .

    И още измами извършват . Тайно преквалифицират граждански дела (за репарация на Неимуществени вреди от непозволено увреждане например) в Търговски . И делото отива в Търговската колегия, при специално търсената за това съдийка .

    И всички са с зяпнали уста ! ОТКОГА ТЪРГОВСКАТА КОЛЕГИЯ СЕ ЗАНИМАВА С ТАКИВА ДЕЛА . Тя нейните не може да си разгледа , захвана и гражданските .

    Търговската съдийка присъжда някакви колосални обезщетения ( за жертвите няма нищо, те са продали с цесия на адвокатикте си тези обезщеетния за 10 %) и горницата се дели между съдийките и адвокатките на мафията !

    ГОДИШНО ТЪРГОВСКАТА КОЛЕГИЯ РАЗГЛЕЖДА ДЕЛА С ОБЩ МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС ЗА НАД ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА .

    Има две противоположни практики . Значи половината дела са решени по грешната практика . КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ? Ха направи половината продукти в твоята фирма – да са грешни, бракувани .

    ТОВА ПРАВИ ГОДИШНИ ИМУЩЕСТВЕНИ ВРЕДИ ПРИЧИНЕНИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА .

    А неимуществените вреди и деморализационните – още толкова . Стават два милиарди лева вреди от тази Търговска банда .

    БОЙКО ОТ ТЯХ СЕ УЧИ . И ТОЙ ИМА ДВЕ ПРАКТИКИ . ЗА СВОИ И ЗА ЧУЖДИ !

    Кой небандитски инвеститор ще дойде у нас при такава върховна касационна банда ?

    1. Няма спор. Ако имаше съд, нямаше да сме най-бедната страна. Съдът зависи от интересите. Когато един разпределя порциите, няма как съдът да не зависи от него. Интересите се определят от собствеността. Ако има частна собственост и пазарни отношения, всеки ще има интерес да има съд, защото винаги може да му бъдат нарушени правата и трябва да има адекватна защита. В сегашната ситуация за да се бориш за правосъдие търсиш връзки с Пеевски, Доган харизваш им част от бизнеса, ако имаш късмет, иначе целия както имаше пример със собственика на асансьорния завод. Това е нетърпимо.

     1. Ами нашите съдии са си абсолютно НЕзависими ! Заплати голями, имунитети , несменяеми до края на живота си. Пък преди ги нямаше Доган и Пеевски , нямаше го и Бойко и пак си беше същото . Просто няма нужда съдии (чиновници) да ни съдят . Това е ! Няма нужда постояннно да откриваме топлата вода .

      Трябва като в обетованите държави . Само жури от съдебни заседатели . 400 000 граждански дела годишно , по всяко едно от тях по 12 съдебни заседатели , избирани случайно от общо 5 00 0 000 българи ,това означава годишно всички тези дела да се разгледат от всички българи .Иди подкупи всичките българи, пък ако ги подкупиш още по-добре , няма да ходят рушветите само у 20 -30 съдии .

    2. Много интересна логика. В най-бедната страна на Европа и топ 10 най-бедната и опърпана страна в света, все някакви големи икономически интереси карали съда да взема „правилни“ решения. Интересно,защо при мен, в най-мощната икономика на света, където града в който живея има 6 пъти по-голям БВП от БГ, съда следва закона и няма „странни“ решения? Как пък най-големите мераци за далавери са насочени кьм мястото, където има най-малка полза да се осъществят? Не ви ли минава през ум, че отговора не е в икономически интерес, а в качеството на човешки матр’ял? Поздрави!

     1. Не се напъвай много, че току-виж покрай BLM, някоя снежинка те накара да искаш прошка на колене!

  3. Какво невероятно словоизлияние, за да опише простия процес на разпределяне на делата. А именно – сяда една леля секретарка с предварително подготвен списък със съдии и натиска бутона на клавиатурата, докато не се падне някой от тези номера. Край на представлението!

   1. Как връща грешните опити? Как се удовлетворяват повече от едно желание едновременно?

    1. За това, че системата за случайно разпределение не работи на 8 годишната ми дъщеря да го разбере не и бяха нужни 300 изречения текст за доказателство. Това, което съм описал е заключение на одитен доклад към Мининистерство на правосъдието. Познавайки добре качествата на българската администрация и пълната липса на контрол над нея съм склонен да вярвам на тези изводи. Просто се тегли докато не се падне това, което се иска, а останалите рапорти от системата биват изтривани, защото тя го позволява.

   2. Доколкото виждаме е описан не простият процес за разпределяне на делата, а сложния процес за доказване с безспорни факти , че случайно разпределение няма !

  4. С една дума няма правосъдие отдавна още от 9/09/1944 год ,а корумпосъдие тя цялата система отдавна плаче за ремонт или тотално разтуряне и изграждане наново с нови отговорни хора . За ваше сведения „НОТАРИУСИТЕ“ в България са най корумпираните чудовища където няма в ниокя друга страна…

 7. Интересно е с маджик Коен?! Фирмата е собственост на Роберт Станев- „унгареца“ от ф.Калиман. Интересен рекет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *