Публикувано на 03.08.2020 / 16:35

ХАКЕРА ОБЯВИ НАДДАВАНЕ „КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ“ И ПРИЗОВА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ПОТЪРСЯТ!

 

ХАКЕРА ОБЯВИ НАДДАВАНЕ „КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ“ И ПРИЗОВА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ПОТЪРСЯТ!

Хакера изпрати ново послание. Същият Хакер, подписващ се като Емил Кюлев, както АФЕРА информира досега хакна базата данни на МВР, Министерството на финансите, Агенцията по хазарта, Омбудсмана, Софийски районен съд, както и на два пъти думна сайта на Монитор.

Ето и новото послание на Хакера:

Здравейте,

ББ / ГИ | 25.08.2005 | Знаеш какво направи!

Поздрави!

Здравейте,

С днешна дата реших да направя нещата по-интерактивни и интересни.

От днес гражданите решават действията ми, можете да гласувате на анкетата по-долу:

https://www.strawpoll.me/20709599

Интересен факт е, че на вчерашната дата от Shoppy ми задържаха плащания на стойност $1500.

Премахнал съм всичките продукти в тази платформа и преустановявам нейното използване.

В този контекст на събитията, всеки потенциален купувач може да се свърже с мен на [email protected].

Желая да заявя, че не съм на щат и дадени лица са подбрали двойнствени PR-и, което е необяснимо за мен.

Действията ми от този момент насам се базират изцяло на Вашата финансова подкрепа.

Основавам собствен фонд „Обществено Доверие“ на следният Bitcoin адрес: 14Dcgr9KTJWUBJcbCpcLwR93khVLyT31Wa

При достигане на сумата от 5 000 EUR на горният Bitcoin адрес, избора с най-много гласове, ще даде желаните резултати.

Очаквайте цветущи резултати на всеки 5 000 EUR ;).

Призовавам всички разследващи журналисти да се свържат с мен относно фирмени разследвания и достъп до търговският регистър.

С огромна радост, ще Ви съдействам ;).

Цекич, помниш ли как през 2016-та датабазката на efbet замина, но не го оповестихте?

Поздравявам всички с https://www.youtube.com/watch?v=M9_mUgZ98G0, нека шоуто започне!

Можете да покажете подкрепа и признателност в Bitcoin на 16ASoz7GTbfYoexS4DM2LpuNohcM6uPEPd

~ Емил Александров Кюлев“

Бележка на АФЕРА: Тълкувание на: „ББ / ГИ | 25.08.2005 | Знаеш какво направи!“ ББ – очевидно е Бойко Борисов, към който е отправено заповедното изречение „Знаеш какво направи!“. ГИ – е Георги Илиев, предвид последвалата дата – 25.08.2005 година, датата на която бе убит Георги Илиев.

Коментари 47 за
“ХАКЕРА ОБЯВИ НАДДАВАНЕ „КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ“ И ПРИЗОВА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ПОТЪРСЯТ!”

 1. Е па ако има запис как поръчва убийство – просто да го пусне…
  Да видим дали тогава ще се задействат прокуратурата? /едва ли…/

 2. Нито едно от всичките предложения!
  Нито едно от предложенията не са добри за България!

  1. В смисъл? Истината не е добре или …? Как да не е добре? Добре е!

 3. Цяла нощ някои по 10 пъти си коментират, но какво се случи вчера в държавата:
  Справедливо, по бойковски: на пенсионерите по 50 лева само три месеца, за чиновниците по 30% върху големите заплати.
  Явно чиновниците са Преториянската МУ гвардия!

 4. Ако изтриеш сметките на длъжниците към Топлофикацията ще станеш Българския Робин Худ

 5. Този въпросен хакер говори за Георги Илиев в началото на съобщението си. Датата която е посочил го казва ясно.

 6. Пазете се от мен , а не от хакера хахаха , аз съм много умен и добър ,хахахаха . Реша ли ще ви убия, запишете си го,хахахах/

   1. Ня ма няма тук в лудницата доктора каза лягайте си ще има храна ,хахахах аз викам няма ли пистолети и сега шефа на ДАНС са насра хаххахахаха

     1. Да ама на тролове ще им платят а ние на сух хлбец

 7. Няма да стигнете до хакера , но не знаете защо. Да не съм аз хакерът , но няма да ви допусна до него хахаха .

     1. Нали ама аз не съм луд хахахаха е то не е вечно хахахаха

 8. Добре, да предположим,че някой ще ти плати за информацията, но ти как ще гарнтираш достоверността на тази информация. Подсети ме, че всеки може да вземе разни статии и изрезки от вестници и да каже „Ето на аз съм хакер и съм хакнал еди коя си база данни и за да видиш какво съм хакнал трябва да платиш“. Нямам нищо против желанието ти да позабогатееш, но все пак покажи някакво доказателство заради което някой да ти направи някакъв паричен превод. Не вярвам само на имена на файлове, които и първокласник може да създаде без проблем и много знания. Ако наистина искаш да помогнеш в разкриването на престъпленията не би било правилно търсенето на финансова изгода. Хакването по принцип е наказуемо.

  1. Слагал ли си парадигма на разсъжденията си виждал ли си боклуци като мен ?

   1. А ти можеш ли да обясниш що е то парадигма и има ли почва у нас. Смятам, че достатъчно ясно съм изразил мнението си по темата за хакването и за плащането. Ако наистина си такъв родолюбец ще се покажеш като такъв. Както казах всеки може да напише някакви имена на файолове, неща които и първокласник може да направи и вместо размер на файла да напише цена. Дай доказателства, а не само гли приказки и цифри. Не съм от службите, ако това те притеснява, но съм програмист на бази данни и съм наясно с базите.

    1. Не се коси няма нищо интересно в службите , аз не се притеснявам ,но ми навяват лоши спомени защо ли хахаха

 9. Хакер, с нищо не си по-добър от гербавата мафия. Бъди здрав! Това няма да си купиш с пари.

   1. Ще изгубя още малко време. Държавата съществува, защото правилата и законите важат за всички и се спазват от повечето хора. Ако ще дойдат нови крадци, то тогава за какво протестираме!?

    1. Държавата тази любима мащеха, а за държавната организирана престъпност при нея кои @закони @действат ?

 10. За да спихне протестите е възможно борисов сам да огранизира атентат срещу себе си.
  Има логика в тази хипотеза, защото очевидно той губи инициативата и неизбежно ще падне от власт. Трябва му „атентат“ или нещо значимо, за да си върне контрола и да се изкара жертва на „тъмни“ сили. Неговата способност да прави интриги е ненадмината. Помните как нахъскваше престъпните групировки една срещу друга, включ. и чрез убийства, за да докаже, че е супер главен секретар на МВР и се справя с престъпността. Повече виртуално разбира се и чрез „театри“.
  Този номер с „жертвата“ има своите проекции в миналото, когато от трибуната от НС предупреждаваше че „чуждите служби“ знаели, че Доган му готви атентат. Беше фейк, но театъра Му свърши работа. След това Цацаров спешно организира на „Пеевски“ „снайперист“ и заплаха за убийство, който го направи медийна жертва. Така се измести фокуса от Корпулентния и неговата ключова роля при атаката срещу КТБ. Самият атентат срещу Доган е организиран по подобни причини, не да го убият.
  Има ли ресурс Борисов? Вън от съмнение – службите Му винаги могат да му спретнат „неуспешен“ атентат. След това да го припишат на всеки – на Путин, на Радев, на Пеевски, . И, разбира се, на „луд“ простестиращ, на клошар, рома, екстремист, терорист, чужди служби и т.н. И така да оправдаят силовите акции и разправи на жандармерия и полицаи срещу протестиращите, включ. и срещу майките на децата с увреждания и Р.Инджова. Защото той няма друг ход – както вървят нещата е просто въпрос на време, не голямо, в което да вдигне бялото знаме. Настъпва неговия край и този на ГЕРБ. Мутрите знаят, че повече власт няма да видят. И това са частни армии, охранители, милиардни потоци. Затова са готови на всичко…
  по Ил.В.

  1. Службите също са деградирали. Не могат кадри от библиотекарския, учени от шестаци, гледали под завивките и докладвали за вицове срещу Живков да свършат нещо кадърно. Ще вземе да стане някой сакатлък докато се пробват да инсценират атентат. Днес дори тъмният оракул от Драгалевци казал, че ще е по-добре служебен кабинет, щото затягането на кризите щяло съвсем да ядоса хората и те да изметат брутално ГЕРБ. Работата е ясна. Вероятно чакат само някой транш да си поделят преди да си отидат.

 11. Жалък си Хакер.
  Но респект за уменията ти.
  Декември 1988. План Тервел. Има неща които не можеш да купиш или продадеш. Ако ти е в душата направи го. Ако търсиш пари: Майната ти с големи почести.
  Вече сме предадени за управление на турският вилает.
  И ти ли долно чорбаджийско псе ще смъкваш кожи от робите на Мутрите?
  Не се наядохте! Революционери срещу заплащане.
  Плюя ти на файловете.
  Не се гаси туй що не гасне.

 12. Шменти, аз не съм Томова, но ти казвам какво аз разбрах до тук , Божков каза „ще помагам“ и помага, естествено не само с изяви в Facebook ,това му е политическия проект и нещо друго, може би по-късно когато България се освободи. За хакера , възможно е тия пари които иска всъщност да си ги плати сам , но просто има някаква причина поради която трябва да се поискат от ползвателите, предполагам

  1. И аз това искам с добро и здравонислещи хора , но мълчание хахаха на агнетата, Много хубав филм , но в България е реалност,хахахаха

  2. Единствената причина е да набере няколко хиляди съучастника. И по-трудно да го съдят, ако се стигне до там.

   1. Има неща , които не зависят от хакера , тук съм аз ,хахаха. Аз съм извън закона ,хахаха ,но ще се съобразя. Господ не е материален образ Той е функция на изражението , но колко от тези нещастници го разбират ? Те виждат образа и казват това е врага да го убием . не става хахаха.

 13. Да си хакер не е лесна работа , то това не са крушите на Бай Ганю или магистралите му хахахаха.Бай Ганю къде скри , че няма информация колко завода откриха и построиха травестите от ГЕРБ?

 14. Хакерът иска пари, а ЕВРОмутрата вече си купи изборите:

  „Правителството вдига заплатите на администрацията в 28 държавни институции с 30%, става ясно от проект за промяна на Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрацията, която е публикувана за обществено обсъждане на портала на Министерски съвет. Повишението трябва да стане факт в срок до 31 август 2020 г.“

  „Премиерът на Нова Зеландия г-жа Джасинда Ардърн съобщи днес, че министрите ѝ и тя самата са решили да намалят заплатите си с 20 на сто за шест месеца в знак на солидарност с техните сънародници, пострадали от икономическите последици на пандемията от COVID-19, предаде Франс прес.“

 15. Жан-Жак Русо:“Да виждаме несправедливостта и да мълчим, означава да участваме в нея“

 16. По -твърдото за Борисов и Гешев са два черни кура и две неодялани странджански дряновици.
  Ке го руча курот Бойко без „сахер“ !

 17. Припомням, че хакерът пое ангажимент да направи общодостъпни хакнатите бази. В момента това не е факт и за да се сдобием с информация трябва да се плати не малка сума. Това независимо от намеренията с които е извършено хакването е предпоставка криминални елементи с необходимите средства да използват купената информация с престъпни намерения.

  1. Най-малкото службите на някой съседни нам държави могат да я купят таз информация, ако вече я нямат, за почти без пари. Големия брат я има отдавна. Оракъл е създаден като проект на ЦРУ и Лари Елисън дори не го крие 🙂 .

   Нещо повече, почти всички го ползват макар и да са кръстили базите с екзотични имена, например Безос от Амазон, големите телекоми, енергодоставчици, водоснабдявания и т.н. ключови компании.

   https://www.youtube.com/watch?v=mB2V0BXH608
   https://www.youtube.com/watch?v=xrzMYL901AQ

   А понеже отговорих накратко в темата за Турция в писанката на Дърева – твърде много емоции от Дърева и малко конкретика и знания за Турция и нейните амбиции и място в ислямо/арабския свят. Бил съм там контактувал съм с араби, сунити, кюрди, християни и ашури. Така, че знам разликите от опит. Та ето ви наистина добър модел, и аз си допълних моя също от него 🙂 :

   https://aurora.network/articles/11-analitika-i-prognozy/82387-ocherk-o-strategii-arabskogo-mira

   Да се почисти просото от плявата е най-важно във време когато медиите са основно средство за дезинформация 🙂 !

 18. От цялата история разбирам, че хунтата е обменила онези 250 000 биткойна. Иначе какво им пречеше да отделят 10-20 от тях и да си откупят база данните?.. Кюлев да пусне нещо по-твърдо за Гешев или Боко и ще наберем фонд, за да му платим за останалото.

 19. Божков ползва много добри азиатски хакери и в това няма нищо лошо – Все пак на война като на Война -Ние Българският Народ искаме да знаем ИСТИНАТА- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК ! ИЛИ НА КАКВА ЦЕНА!! Все пак и Божков може да бъде главен свидетел срещу Хунтата- Въпросът е пред кое Правосъдие ще застане Божков -ПРЕД Брюксел вече се съмнявам -не може Най Големите Евролидери да си хапват Торта Морта САХЕР с един крадлив лукав тип-Барбаганьос и да се правят че Той е техен Колега !! И си спомням с Международният Съд в ХАГА -как Милошевич каза че всеки ден го тровят и накрая беше отровен от Велпонте ! Вече се съмнявам в Европейските Ценности и Демокрация!
  п.с.–-Божков има какво да хакнеш – изкарай кирливите ризи на Всичките от Хунтата- Ти Си достатъчно СИЛЕН!

 20. Не е интересен факта, че са ти спрели парите. Има йерархии. Пипнеш някъде и яху иху – парички и слава, пипнеш другаде и някой като гугъл, фейсбук, не на последно майкрософт, който в момента е 5% нагоре вземат мерки. Понякога не е нужно да пипаш в техните мрежи, достатъчно е да прецакаш техен офшорен „нефтен кладенец“. Спирането на парите е много интересно, май няма анонимност и с биткойни 🙂 . Тъй че ти си знаеш… ама аз бих се погрижил за евакуация в Северна Корея примерно, но може и това да не помогне. Иначе аз имам интерес към всичко от списъка и то в този ред, но няма да платя, за да разбера детайлите, на това, за което всеки се досеща и не само. Въпросът е принципен, ако няма пари има идеи и се води война срещу мафията – ок. Другото е мръсно – хакваш бизнес, искаш пари. Днес компютърът е като коня в Дивия запад за много фирми, но в Дивия запад е било съвсем законно да обесиш конекрадец…

 21. Госпожо Томова,
  драснете поне два реда за това какво ВСЪЩНОСТ стана с политическия проект на Васил Божков.
  аз специално не разбрах – това беше само опит да се саморазправи с Влади, да си осигури отмяна на обвиненията или наистина имаше за цел да се бори с хунтата?

  1. Шменти, ти така си се родил, или се вживя в ролята на тъп гереберски трол? Хайде къш!

 22. ProtonMail са екстра. Уважавам ги. Показват среден пръст на правителствата и службите когато им поискат информация за дадено лице. А и са на страхотно високо ниво на защита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *