Публикувано на 03.08.2020 / 16:35

ХАКЕРА ОБЯВИ НАДДАВАНЕ „КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ“ И ПРИЗОВА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ПОТЪРСЯТ!

 

ХАКЕРА ОБЯВИ НАДДАВАНЕ „КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ“ И ПРИЗОВА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ПОТЪРСЯТ!

Хакера изпрати ново послание. Същият Хакер, подписващ се като Емил Кюлев, както АФЕРА информира досега хакна базата данни на МВР, Министерството на финансите, Агенцията по хазарта, Омбудсмана, Софийски районен съд, както и на два пъти думна сайта на Монитор.

Ето и новото послание на Хакера:

Здравейте,

ББ / ГИ | 25.08.2005 | Знаеш какво направи!

Поздрави!

Здравейте,

С днешна дата реших да направя нещата по-интерактивни и интересни.

От днес гражданите решават действията ми, можете да гласувате на анкетата по-долу:

https://www.strawpoll.me/20709599

Интересен факт е, че на вчерашната дата от Shoppy ми задържаха плащания на стойност $1500.

Премахнал съм всичките продукти в тази платформа и преустановявам нейното използване.

В този контекст на събитията, всеки потенциален купувач може да се свърже с мен на [email protected].

Желая да заявя, че не съм на щат и дадени лица са подбрали двойнствени PR-и, което е необяснимо за мен.

Действията ми от този момент насам се базират изцяло на Вашата финансова подкрепа.

Основавам собствен фонд „Обществено Доверие“ на следният Bitcoin адрес: 14Dcgr9KTJWUBJcbCpcLwR93khVLyT31Wa

При достигане на сумата от 5 000 EUR на горният Bitcoin адрес, избора с най-много гласове, ще даде желаните резултати.

Очаквайте цветущи резултати на всеки 5 000 EUR ;).

Призовавам всички разследващи журналисти да се свържат с мен относно фирмени разследвания и достъп до търговският регистър.

С огромна радост, ще Ви съдействам ;).

Цекич, помниш ли как през 2016-та датабазката на efbet замина, но не го оповестихте?

Поздравявам всички с https://www.youtube.com/watch?v=M9_mUgZ98G0, нека шоуто започне!

Можете да покажете подкрепа и признателност в Bitcoin на 16ASoz7GTbfYoexS4DM2LpuNohcM6uPEPd

~ Емил Александров Кюлев“

Бележка на АФЕРА: Тълкувание на: „ББ / ГИ | 25.08.2005 | Знаеш какво направи!“ ББ – очевидно е Бойко Борисов, към който е отправено заповедното изречение „Знаеш какво направи!“. ГИ – е Георги Илиев, предвид последвалата дата – 25.08.2005 година, датата на която бе убит Георги Илиев.

Коментари 55 за
“ХАКЕРА ОБЯВИ НАДДАВАНЕ „КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ“ И ПРИЗОВА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ПОТЪРСЯТ!”

 1. Е па ако има запис как поръчва убийство – просто да го пусне…
  Да видим дали тогава ще се задействат прокуратурата? /едва ли…/

 2. Нито едно от всичките предложения!
  Нито едно от предложенията не са добри за България!

  1. В смисъл? Истината не е добре или …? Как да не е добре? Добре е!

 3. Цяла нощ някои по 10 пъти си коментират, но какво се случи вчера в държавата:
  Справедливо, по бойковски: на пенсионерите по 50 лева само три месеца, за чиновниците по 30% върху големите заплати.
  Явно чиновниците са Преториянската МУ гвардия!

 4. Ако изтриеш сметките на длъжниците към Топлофикацията ще станеш Българския Робин Худ

 5. Този въпросен хакер говори за Георги Илиев в началото на съобщението си. Датата която е посочил го казва ясно.

 6. Пазете се от мен , а не от хакера хахаха , аз съм много умен и добър ,хахахаха . Реша ли ще ви убия, запишете си го,хахахах/

   1. Ня ма няма тук в лудницата доктора каза лягайте си ще има храна ,хахахах аз викам няма ли пистолети и сега шефа на ДАНС са насра хаххахахаха

     1. Да ама на тролове ще им платят а ние на сух хлбец

 7. Няма да стигнете до хакера , но не знаете защо. Да не съм аз хакерът , но няма да ви допусна до него хахаха .

     1. Нали ама аз не съм луд хахахаха е то не е вечно хахахаха

 8. Добре, да предположим,че някой ще ти плати за информацията, но ти как ще гарнтираш достоверността на тази информация. Подсети ме, че всеки може да вземе разни статии и изрезки от вестници и да каже „Ето на аз съм хакер и съм хакнал еди коя си база данни и за да видиш какво съм хакнал трябва да платиш“. Нямам нищо против желанието ти да позабогатееш, но все пак покажи някакво доказателство заради което някой да ти направи някакъв паричен превод. Не вярвам само на имена на файлове, които и първокласник може да създаде без проблем и много знания. Ако наистина искаш да помогнеш в разкриването на престъпленията не би било правилно търсенето на финансова изгода. Хакването по принцип е наказуемо.

  1. Слагал ли си парадигма на разсъжденията си виждал ли си боклуци като мен ?

   1. А ти можеш ли да обясниш що е то парадигма и има ли почва у нас. Смятам, че достатъчно ясно съм изразил мнението си по темата за хакването и за плащането. Ако наистина си такъв родолюбец ще се покажеш като такъв. Както казах всеки може да напише някакви имена на файолове, неща които и първокласник може да направи и вместо размер на файла да напише цена. Дай доказателства, а не само гли приказки и цифри. Не съм от службите, ако това те притеснява, но съм програмист на бази данни и съм наясно с базите.

    1. Не се коси няма нищо интересно в службите , аз не се притеснявам ,но ми навяват лоши спомени защо ли хахаха

 9. Хакер, с нищо не си по-добър от гербавата мафия. Бъди здрав! Това няма да си купиш с пари.

   1. Ще изгубя още малко време. Държавата съществува, защото правилата и законите важат за всички и се спазват от повечето хора. Ако ще дойдат нови крадци, то тогава за какво протестираме!?

    1. Държавата тази любима мащеха, а за държавната организирана престъпност при нея кои @закони @действат ?

 10. За да спихне протестите е възможно борисов сам да огранизира атентат срещу себе си.
  Има логика в тази хипотеза, защото очевидно той губи инициативата и неизбежно ще падне от власт. Трябва му „атентат“ или нещо значимо, за да си върне контрола и да се изкара жертва на „тъмни“ сили. Неговата способност да прави интриги е ненадмината. Помните как нахъскваше престъпните групировки една срещу друга, включ. и чрез убийства, за да докаже, че е супер главен секретар на МВР и се справя с престъпността. Повече виртуално разбира се и чрез „театри“.
  Този номер с „жертвата“ има своите проекции в миналото, когато от трибуната от НС предупреждаваше че „чуждите служби“ знаели, че Доган му готви атентат. Беше фейк, но театъра Му свърши работа. След това Цацаров спешно организира на „Пеевски“ „снайперист“ и заплаха за убийство, който го направи медийна жертва. Така се измести фокуса от Корпулентния и неговата ключова роля при атаката срещу КТБ. Самият атентат срещу Доган е организиран по подобни причини, не да го убият.
  Има ли ресурс Борисов? Вън от съмнение – службите Му винаги могат да му спретнат „неуспешен“ атентат. След това да го припишат на всеки – на Путин, на Радев, на Пеевски, . И, разбира се, на „луд“ простестиращ, на клошар, рома, екстремист, терорист, чужди служби и т.н. И така да оправдаят силовите акции и разправи на жандармерия и полицаи срещу протестиращите, включ. и срещу майките на децата с увреждания и Р.Инджова. Защото той няма друг ход – както вървят нещата е просто въпрос на време, не голямо, в което да вдигне бялото знаме. Настъпва неговия край и този на ГЕРБ. Мутрите знаят, че повече власт няма да видят. И това са частни армии, охранители, милиардни потоци. Затова са готови на всичко…
  по Ил.В.

  1. Службите също са деградирали. Не могат кадри от библиотекарския, учени от шестаци, гледали под завивките и докладвали за вицове срещу Живков да свършат нещо кадърно. Ще вземе да стане някой сакатлък докато се пробват да инсценират атентат. Днес дори тъмният оракул от Драгалевци казал, че ще е по-добре служебен кабинет, щото затягането на кризите щяло съвсем да ядоса хората и те да изметат брутално ГЕРБ. Работата е ясна. Вероятно чакат само някой транш да си поделят преди да си отидат.

 11. Жалък си Хакер.
  Но респект за уменията ти.
  Декември 1988. План Тервел. Има неща които не можеш да купиш или продадеш. Ако ти е в душата направи го. Ако търсиш пари: Майната ти с големи почести.
  Вече сме предадени за управление на турският вилает.
  И ти ли долно чорбаджийско псе ще смъкваш кожи от робите на Мутрите?
  Не се наядохте! Революционери срещу заплащане.
  Плюя ти на файловете.
  Не се гаси туй що не гасне.

 12. Шменти, аз не съм Томова, но ти казвам какво аз разбрах до тук , Божков каза „ще помагам“ и помага, естествено не само с изяви в Facebook ,това му е политическия проект и нещо друго, може би по-късно когато България се освободи. За хакера , възможно е тия пари които иска всъщност да си ги плати сам , но просто има някаква причина поради която трябва да се поискат от ползвателите, предполагам

  1. И аз това искам с добро и здравонислещи хора , но мълчание хахаха на агнетата, Много хубав филм , но в България е реалност,хахахаха

  2. Единствената причина е да набере няколко хиляди съучастника. И по-трудно да го съдят, ако се стигне до там.

   1. Има неща , които не зависят от хакера , тук съм аз ,хахаха. Аз съм извън закона ,хахаха ,но ще се съобразя. Господ не е материален образ Той е функция на изражението , но колко от тези нещастници го разбират ? Те виждат образа и казват това е врага да го убием . не става хахаха.

 13. Да си хакер не е лесна работа , то това не са крушите на Бай Ганю или магистралите му хахахаха.Бай Ганю къде скри , че няма информация колко завода откриха и построиха травестите от ГЕРБ?

 14. Васил Божков им е скроил шапката! Баш майстора от Дубай ще ги ебава един, по един?
  Айде Череп, не е важно кой ще ни освободи от мутрите, ама и ти после не бъди Мутра!

 15. Хакерът иска пари, а ЕВРОмутрата вече си купи изборите:

  „Правителството вдига заплатите на администрацията в 28 държавни институции с 30%, става ясно от проект за промяна на Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрацията, която е публикувана за обществено обсъждане на портала на Министерски съвет. Повишението трябва да стане факт в срок до 31 август 2020 г.“

  „Премиерът на Нова Зеландия г-жа Джасинда Ардърн съобщи днес, че министрите ѝ и тя самата са решили да намалят заплатите си с 20 на сто за шест месеца в знак на солидарност с техните сънародници, пострадали от икономическите последици на пандемията от COVID-19, предаде Франс прес.“

  1. Ел батман де балканико точно в този пресен законодателен престъпен акт-факт минал в парламента набързо на две четения и приет незабелязано безшумно и без излишни драматични колизии сблъсъци от и в парламента точно преди той и мс да излязат в годишната им отпуски се крие днешната трагедия на българия .
   Чиновническата гмеж в министерствата де факто управлява тайно и невидимо българия а не познатите ни герб-партийни политици в мс и партийните им депутатски опозиции в парламента .
   Във всички министерства в софия чиито техни сгради не са на дондуков тоест те не са не се помещават в мс работят от години едни и същи невзрачни професионални „експертни“ личности – софиянци които в крайна степен са професионализирани да изпълняват едни и същи дейностни функции по регламентиране на бизнеси и финасови потоци в своите конкретни сфери – икономика селско стопанство образование социаални дейности архитектура и строителство туризъм и прочие – 16 министерства и 8 агенции са ако не ме лъже паметта .
   Във всяко едно министерство и държавна агенция работят между няколко стотин и над хиляда служители подредени йерархично в отдели и служби по степен на служебни конкретности и важност . Шефовете на тези чиновнически безличия поддържат топли връзки с политическите си временни изборни властващи началници в мс тоест по-точно със съответните техни помощници ! на министрите в екипите им в мс по министерства . 30% увеличение на заплатите за тези гадини е престъпно на фона на всеобщия ни политически и икономо-стопански погром .
   Народът погрешно си въобразява че когато тиквата борисов сдаде властта и на власт дойдат нови властници животът в българия ще се подобри . Е не няма .
   Няма защото тези обиграни бюрократи-чиновници – тарикати и мърли в министерствата и в държавните агенции чиито брой в софия сигурно е над 30 хиляди души а за цялата страна по аналогии на функции и по области на чиновническите техни професионални представителства сигурно към тях ще прибавим още поне 30 хиляди чиновници в провинцията та всичките те СА железни и недосегаеми в бюрократичните им държавни чиновнически леговища по области и общини в провинцията . Общо те са най-малко 60 хиляди назначаеми не избираеми личностни безличия.
   Те именно са връзката на всички корпоративни индустриални и селско-стопански бизнеси в цяла българия с изпълнителната респективно и със законодателните и съдебно-наказателните власти в българия .
   Тези 60 хиляди бюрократи заедно с близо 20 хиляди прокурори съдии адвокати нотариуси – престъпници в българия зад които им гърбове ги охраняват 60 хиляди охранени с големи не-заслужени им заплати полицаи де факто всички те общо се разпореждат с българия и със съдбините ни .
   Политическите власти си отиват една след друга но тези остават не си заминават с тях . За тях е абсолютно безразлично коя партия или партийна коалиция ще са в новата власт в държавата . За тях е важно установения от тях чиновнически от десетки години ред на грабежи и беззакония да не се променя и те да живеят съществуват с осигурени високи жизнани лични и професионални кариерни стандарти на развития и израстване в службите им по силата на основния порочен закон залегнал в чудовишната „конституция“ на рб от 1991 година .
   Точно техните тайни професионални не политически професионални а чиновнически в министерствата им „елити“ заедно с тайните ограничени представителства на съдебно-прокурорските елити плюс елитни представители на основните корпоративни бизнеси и от бнаковите елити също на тайни им съвети те общо консенсусно им разбирателно определят кои партии и политици – бушони посочени именно от тях ! – изборно мандатно ще управляват българия .
   Организирането и провеждането на избори отвличащите психопатични политически и новинарски истерии в сми са просто ошлайфани във времето и идеално работещи им методологии и технологии при смяна на една власт с друга подобна й власт в българия . Политическите скандали безумията пукотевиците жълториите и безбройните събитийни властови укорни актове осъществявани всеки бял ден от един ограничен формат от познати ни до болка политици начело уж на държавата и отвличащи вниманието на народа към тях по време на мандатните им управлания на различните власти също са тяхни умишлено инспирирани дела за да не проумяват милионите българи кой на практика управлява престъпно само и най-вече в техен интерес тайно и зад-кулисно българия .
   О безумни народе как е възможно да не проумеш истинските виновници за твоите злочестия а ма ха я сука бляд суки блядове и фак дем
   Е-хааааааа ………………..

 16. Жан-Жак Русо:“Да виждаме несправедливостта и да мълчим, означава да участваме в нея“

 17. По -твърдото за Борисов и Гешев са два черни кура и две неодялани странджански дряновици.
  Ке го руча курот Бойко без „сахер“ !

 18. Ако Борисов остане още малко на власт има голяма опасност да ни орежат европейските пари, след като вече светът се запозна с корупцията у нас!
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Това стана ясно днес от официалната позиция на Франция – да се орежат европарите на корумпирани държави. „Върховенството на закона ще бъде критерий за достъп на държавите до полагаемата им се помощ от фонда за възстановяване. Корумпираните може да не получат очакваните суми от общия възстановителен фонд от 750 млрд. евро“, предупреди новият френски министър по европейските въпроси Клеман Бон. Според него, „не можем да кажем на гражданите на Франция или която и да е страна в ЕС, че покрай финансовата солидарност в Европа не ни е грижа за нарушаването на основни правила на демокрацията, свободните медии и човешките права. Трябва да има нов силен европейски механизъм за контрол и строги санкции. Проблемни държави са България, Полша, Унгария, Чехия и Румъния, които предизвикват бдителност в Брюксел с корупционните си практики.Какъв да бъде този механизъм, трябва да се изясни много бързо в диалог между страните членки, ЕК и ЕП. Без него помощният пакет може да остане замразен, включително защото трябва да бъде одобрен от националните парламенти, а в някои от тях – Нидерландия, Австрия, Дания и Финландия са особено настойчиви за контрола кой и как в чужбина използва парите на данъкоплатците им. Финансовите санкции са нещо, което трябва да въведем заедно с правни и финансови мерки, които са най-силните инструменти срещу нарушителите на върховенството на закона. Ако има каквото и да е съмнение за силата, която ЕС може да приложи в защита на основните си ценности, всеки гражданин ще се усъмни в ползата от този проект. Уважението към върховенството на закона е екзистенциален въпрос за ЕС.“

  1. Изобщо не ства дума за това! Просто ще си разиграват коня, както си искат – политически и икономически! По този начин ще бъдем в ръцете им. Ако мислиш, че няма да си затварят очите, стига да им играят по свирката нашите, много се лъжеш. Сякаш и сега не знаят какво става в България …

 19. Припомням, че хакерът пое ангажимент да направи общодостъпни хакнатите бази. В момента това не е факт и за да се сдобием с информация трябва да се плати не малка сума. Това независимо от намеренията с които е извършено хакването е предпоставка криминални елементи с необходимите средства да използват купената информация с престъпни намерения.

  1. Най-малкото службите на някой съседни нам държави могат да я купят таз информация, ако вече я нямат, за почти без пари. Големия брат я има отдавна. Оракъл е създаден като проект на ЦРУ и Лари Елисън дори не го крие 🙂 .

   Нещо повече, почти всички го ползват макар и да са кръстили базите с екзотични имена, например Безос от Амазон, големите телекоми, енергодоставчици, водоснабдявания и т.н. ключови компании.

   https://www.youtube.com/watch?v=mB2V0BXH608
   https://www.youtube.com/watch?v=xrzMYL901AQ

   А понеже отговорих накратко в темата за Турция в писанката на Дърева – твърде много емоции от Дърева и малко конкретика и знания за Турция и нейните амбиции и място в ислямо/арабския свят. Бил съм там контактувал съм с араби, сунити, кюрди, християни и ашури. Така, че знам разликите от опит. Та ето ви наистина добър модел, и аз си допълних моя също от него 🙂 :

   https://aurora.network/articles/11-analitika-i-prognozy/82387-ocherk-o-strategii-arabskogo-mira

   Да се почисти просото от плявата е най-важно във време когато медиите са основно средство за дезинформация 🙂 !

 20. От цялата история разбирам, че хунтата е обменила онези 250 000 биткойна. Иначе какво им пречеше да отделят 10-20 от тях и да си откупят база данните?.. Кюлев да пусне нещо по-твърдо за Гешев или Боко и ще наберем фонд, за да му платим за останалото.

 21. По-бързо на площада, защото мутрите ще ни затрият… стига чете…Ставай и тръгвай!!!

  1. Спрат ли протестите, без да е паднала Шайката, отмъщението на тези прости, но злопаметни и безскруполни изроди ще е страшно.
   Първо ще го отнесат президента и по-известните лица на протеста, след това всички присъствали, а после всички подкрепяли протеста, както и техните семейства.
   Така че протестите не трябва да спират, защото иначе всички несъгласни с ГЕРБ ще бъдат смачкани с особена омраза и ярост, а държавата ще падне в лапите на още по-страшна, тъмна доктатура на бухалката и простащината за още поне десетилетие.
   А падне ли ГЕРБ, то техните метастази трябва да бъдат изметени от държавните органи и институции незабавно, защото от там те ще вредят и подриват всички процеси в държавата.
   Каквото и да се говори, България днес е разделена на две – Мутренската Шайка и нейните вярни псета, и на Всички останали, които независимо какви са, са мачкани безжалостно от калния ботуш на #Мутрата.
   Уви, настъпило е пак време разделно и на знамето пак пише „Свобода или смърт“.
   А.Рес.

   1. Баш баканът вдига заплатите на чиновниците 30 процента, за отделни групи раздава 10,50,100 милиона. Раздадоха на хотелиери парите за иновации. Искам да кажа, че страхът е много голям – хвърля пачки без да мисли. Значи не планира дълго стоене във властта и минира бъдещо правителство. Вероятно се надява да се върне отново на бял кон.

    1. Само че, не става ясно, от чекмеджето ли ги вади тия пари? Шиши ли се прави на благодетел, а може би Доган? Ако е от бюджета, значи пак краде!

 22. Божков ползва много добри азиатски хакери и в това няма нищо лошо – Все пак на война като на Война -Ние Българският Народ искаме да знаем ИСТИНАТА- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК ! ИЛИ НА КАКВА ЦЕНА!! Все пак и Божков може да бъде главен свидетел срещу Хунтата- Въпросът е пред кое Правосъдие ще застане Божков -ПРЕД Брюксел вече се съмнявам -не може Най Големите Евролидери да си хапват Торта Морта САХЕР с един крадлив лукав тип-Барбаганьос и да се правят че Той е техен Колега !! И си спомням с Международният Съд в ХАГА -как Милошевич каза че всеки ден го тровят и накрая беше отровен от Велпонте ! Вече се съмнявам в Европейските Ценности и Демокрация!
  п.с.–-Божков има какво да хакнеш – изкарай кирливите ризи на Всичките от Хунтата- Ти Си достатъчно СИЛЕН!

 23. Не е интересен факта, че са ти спрели парите. Има йерархии. Пипнеш някъде и яху иху – парички и слава, пипнеш другаде и някой като гугъл, фейсбук, не на последно майкрософт, който в момента е 5% нагоре вземат мерки. Понякога не е нужно да пипаш в техните мрежи, достатъчно е да прецакаш техен офшорен „нефтен кладенец“. Спирането на парите е много интересно, май няма анонимност и с биткойни 🙂 . Тъй че ти си знаеш… ама аз бих се погрижил за евакуация в Северна Корея примерно, но може и това да не помогне. Иначе аз имам интерес към всичко от списъка и то в този ред, но няма да платя, за да разбера детайлите, на това, за което всеки се досеща и не само. Въпросът е принципен, ако няма пари има идеи и се води война срещу мафията – ок. Другото е мръсно – хакваш бизнес, искаш пари. Днес компютърът е като коня в Дивия запад за много фирми, но в Дивия запад е било съвсем законно да обесиш конекрадец…

 24. Госпожо Томова,
  драснете поне два реда за това какво ВСЪЩНОСТ стана с политическия проект на Васил Божков.
  аз специално не разбрах – това беше само опит да се саморазправи с Влади, да си осигури отмяна на обвиненията или наистина имаше за цел да се бори с хунтата?

  1. Шменти, ти така си се родил, или се вживя в ролята на тъп гереберски трол? Хайде къш!

 25. ProtonMail са екстра. Уважавам ги. Показват среден пръст на правителствата и службите когато им поискат информация за дадено лице. А и са на страхотно високо ниво на защита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *