« Върни се назад Публикувано на 15.05.2017 / 14:16

“ХАЙЛ ХИТЛЕР” ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ: НОВИЯТ ЗАМ-МИНИСТЪР НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ, СЕМЕЕН ПРИЯТЕЛ НА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА

ПЛАМЕН ТЕНЕВХайл Хитлер от правителството на Борисов.

Семейство Екатерина и Ангел Захариеви със заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството

Премиерът Бойко Борисов назначи тази сутрин нов заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Това е Пламен Тенев, който е завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия. От 2003 г. работи като ръководител на проекти в различни фирми в сферата на строителството.

ПЛАМЕН ТЕНЕВПЛАМЕН ТЕНЕВТенев няма никакъв административен опит, но от фейсбука му разбираме, че е семеен приятел на вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева, но и на нейния съпруг – бизнесменът и архитект Ангел Захариев. Самата Захариева започна политическата си кариера като заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството в първото правителство на Бойко Борисов. Към днешна дата, излиза, че семейство Захариеви вече си има заместник-министър на регионалното развитие.

ПЛАМЕН ТЕНЕВФейсбукът на Тенев, обаче, разкри любопитни негови снимки. На една от тях, бъдещият заместник-регионален министър отправя недвусмислен поздрав: “Хайл Хитлер!”

АФЕРА пита: г-жо външен министър, колегите Ви от Берлин, какво мислят, а от Тел Авив? Хубаво сте пробутала поредната “калинка” във властта, но мислите ли, че МРРБ ще има добро взаимодействие с Държавата Израел в този мандат?

Валери Каракачанов

«