Публикувано на 30.11.2021 / 16:28

ХАЙДЕ ЧЕСТИТО. НЕ БОЙТЕ СЕ, ДОКАТО СТИГНЕМ ОМЕГА ВАРИАНТА, БУСТЕРИТЕ ЩЕ СИ ГИ СЛАГАМЕ САМИ, ВСЯКА СУТРИН НА ГЛАДНО!

ХАЙДЕ ЧЕСТИТО

Новият вариант Омикрон бил 5 пъти по-заразен от първия – Алфа. Бета-та и Гама-та се затриха някъде по статистиките. Делта-та, на свой ред, беше 3 пъти по-заразен от Алфа-та и макар по-малко смъртоносен, по някакъв начин, се оказа изключително опасен.

Сега е ред на Омикрон-а и той да е най-опасен, но не е ясно колко точно, понеже се предполага, че може да е много смъртоносен, но  било рано да се каже, тъй като все още никой не бил умрял от него.

Освен това ваксините не го спирали (то не че спряха разпространението и на предишните варианти), обаче, въпреки това, се налага да се поставят бустерни дози на първите две, разработени срещу Алфа-та, дето трябваше да ни пазят от Делта-та, валидни за всичките варианти до края на азбуката и до края на живота ни, и които важаха за 1 година в „зелените сертификати“, дето ЕК ги направи за 9 месеца, защото ефектът им траел само 6 месеца, понеже падал наполовина след 3-тия, но не се проявявал до първия.

Та, подсилванията вече ще са на 3 месеца вместо на 6!!!

Не бойте се, докато стигнем до Омега варианта, бустерите ще си ги слагаме сами, всяка сутрин на гладно.

Великобритания, The Guardian:

„Здравният секретар Саджид Джавид потвърди, че на всички възрастни ще бъде предложена бустерна доза, след като Съвместният комитет по ваксинация и имунизация (JCVI) обяви, че времето за изчакване се съкращава за всички възрастни, като приоритетът за резервацията се решава от NHS.

Надзорният орган каза, че на възрастните от 18 до 39 години трябва да се предложат бустерни дози и препоръча да се намали разликата между втората и третата доза от поне шест месеца на поне три месеца.“

https://amp.theguardian.com/world/2021/nov/29/covid-booster-jabs-to-be-offered-to-all-uk-adults-after-three-month-gap?fbclid=IwAR0hKW6OB75-Ft9wqFjTzxaeOwD8AoXOS8mWZ2KP-xlF5OVHlV17drEeEHA

Антония Първанова

Коментари 32 за
“ХАЙДЕ ЧЕСТИТО. НЕ БОЙТЕ СЕ, ДОКАТО СТИГНЕМ ОМЕГА ВАРИАНТА, БУСТЕРИТЕ ЩЕ СИ ГИ СЛАГАМЕ САМИ, ВСЯКА СУТРИН НА ГЛАДНО!”

 1. Това е официална информация от Националната белгийска телевизия RTBF – Коронавирус: Съдът в Намюр установява незаконността на Covid Safe Ticket във Валония.
  https://www.rtbf.be/info/belgique/detail_illegalite-du-covid-safe-ticket-en-wallonie-le-gouvernement-wallon-fera-appel-de-la-decision?id=10888990
  Ако не говорите френски, Гугъл преводач ще ви свърши работа.
  Браво на тези достойни белгийски съдии!

 2. Бъдещият германски канцлер Шолц е за всеобща задължителна ваксинация със статус до 6 месеца. Германия и Австрия дават „пример“ на другите как най-бързо и ефикасно да въведат фашистка диктатура, те имат опит от миналото. Върховният съд на Германия отсъди, че мерките на правителството са законни и правилни. Както някога при Нацистка Германия и той е подвластен на управляващите.
  Ние Българите абсолютно в никакъв случай не трябва да позволим нашите управници да ни въвеждат техните „евро-атлантически ценности“!!!

 3. Лъсна голата истина – ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално! НЕ работят! Сега измислиха Омикрона за оправдание. Накратко – набоцканите ги занулиха. Да си записват час отново…

 4. Олга Четверикова за медицината и глобалната система за управление във в-к «ЗАВТРА»
  „Магьосницияте“ от страната на СЗО“
  Наскоро СЗО обяви, че на четири нововъзникващи варианти на COVID трябва да бъдат дадени имена, които хората могат да разберат. Те започнаха да се наричат: Алфа, Бета, Гама, Делта. Тук веднага възникват асоциации с романа на Олдъс Хъксли „О, смел, нов свят“ (Aldous Huxley – Oh Brave New World), защото там кастите на хората бяха наречени по този начин: Алфа, Бета са най -интелектуално развитите хора, елитът, Гама и Делта се използват за тежки физически труд, мозъкът им не е напълно развит, извършват изключително примитивни операции.
  Интересно е, че щамовете са присвоени на териториите: името Alpha е дадено на щама от Великобритания, Beta – от Южна Африка, Gamma – от Бразилия (мулати, метиси, латиноамериканци), Delta отива при азиатците. В американския мащаб руснаците и българите са категоризирани като „азиатци“, което означава щам Делта. В тази връзка човек не може да не разбере, че западното Ваксинобесие е далечен проект с непредвидими последици за човечеството. …

 5. Като свършиме с Гръцката азбука започваме с Китайската !!!Така се гради Хилядолетен Райх!!!

  1. А как реагирате на това, че още от далечната 2001 г., когато дойде от Лондон, на Антония Първанова й викаха Тони Фа_рма, понеже била върл лобист? А как реагирате на това, че беше председател на НДСВ и напусна поста, понеже взела от шефа на КТБ Цецо Василев 350 000 евро, за да отиде при Кеворкян във Всяка неделя, която тогава се излъчва по Нова /днешна ЦРУ ТВ/ да му излъска……имиджа!

    1. Тогава защо да не повярваме че МАКС и МОРИЦ са ЛОБИСТИ на БигФарма и Сорос!?!?!?Сертификат…Ваксина…Сертификат!!!

   1. Помним, бре, помним. Ако ще да е била шеф на япнската якудза и китайските триади едновременно, важното е, че сега, в тези съдбоносни времена е заела ако не най-точната позиция, то поне много близко до нея. СЕГА си проличава КОЙ е хипохондричен тъпанар, готов да набоде и децата си, КОЙ е лекар-търгаш, КОЙ е журналист, а не подлога, КОЙ е политик-бандит, КОЙ е световен меценат и филантроп, а всъщност сатанист и античовек.

 6. АВСТРИЯ ВЕЧЕ Е ДИКТАТУРА В „свободна и демократична“ Австрия, член на Европейския съюз, въвеждат глоба от 7200 евро и четириседмичен затвор, за тези, които отказват да се подлагат на медицински експеримент с ваксините срещу ковид-19. Гражданските права, свободата и демокрацията кучета ги яли.

  Истинското лице на европейските държави все повече се разкрива. Да напомня, че това са същите, които прежалиха християнска България и ни оставиха пет века под турско робство, докато подкрепяха султана. Същите, които горяха жени по кладите в Европа. Същите, които предизвикаха две световни войни с милиони жертви. Същите, които горяха хора в концлагерите. Същите, които сложиха звезди на реверите на някои, които не им харесваха. Вече никой не говори за свобода. Не сте ли забелязали? Под думите за обществен интерес, защита на здравето и живота, се извършват престъпления срещу човечеството. Всякакви остатъци от маската на демокрация, вече са паднали. И се вижда истинското лице на европейските господари. Новото робство на човечеството е в ход.

  И тук е важен нашият избор. Дали да се присъединим към стадото в кошарата или да изберем да бъдем свободни и…здрави. Защото този експеримент скоро ще покаже истинската си същност. И повярвайте, тя няма да е за Вашето здраве!

  Елена Гунчева

  1. Да прибавя!!!Гърция-по 100 ЕВРО на месец за всеки НЕваксинирал се над 60 години!!!На година 1200 ЕВРО за да си ЗДРАВ!!!Здравето вече се ПЛАЩА не само БОЛЕСТА!!!

 7. До 7200 евро и затвор за отказ от ваксинация в Австрия https://pogled.info/svetoven/evropa/do-7200-evro-i-zatvor-za-otkaz-ot-vaksinatsiya-v-avstriya.136769 Според вестника задължителната ваксинация ще важи за всички, които живеят в Австрия, с някои изключения. Тези, които пренебрегнат официалната покана за ваксинация, са наказани под формата на глоби от 3 600 до 7 200 000 евро или четири месеца затвор.

 8. Эх раз! Ещё раз!! Ещё много-много-много-много раз!!!
  Ковидно:
  Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите получат петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му.
  Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза …

 9. Стана малко работа където синята слива била червена, защото е зелена…Слагаме бустер на бустера, ама той не действа преди, нооо сега е супер, на 3 месеца още по-хубаво, здравей Безсмъртие!

 10. Като има в Африка много хора с ХИВ инфекция, защо тогава се допусна преди години, сега незнам, да се продава скъпо дарената от българи кръв на арабските държави, а от Африка се внасяше евтина спинозна кръв, А? А сега много акъли дават професорките.

  1. А когато милиони спинозни, холерни и еболни нелегални бежанци дойдоха да се изсерът в Европа, професори и професорки мълчаха като риби.

   1. Тогава бяха заети със строителномонтажни работи по къщите си за гости, подарък от държавата за послушание, тогава не им се мислеше за болести, тогава имаха други приоритети.

 11. Д -р Първанова е от малцината доктори, които ме карат да уважавам тази професия и да продължавам да вярвам и да се надявам .
  За радост не е сама – и в България и в чужбина – има немалко все още свестни и светли лекари и медици .

 12. Третья доза усиливает иммунитет, поэтому после четвёртой вы уже защищены. Когда 80% жителей получат пятую дозу, ограничения можно будет смягчить, потому что шестая доза останавливает размножение вируса и не даёт ему распространяться. Я спокоен и верю, что седьмая доза решит наши проблемы, и у нас нет никакого основания бояться восьмой дозы. Клинические исследования девятой дозы доказали, что антитела сохраняются стабильнее после десятой дозы. Одиннадцатая доза гарантирует, что не будет новых мутаций, поэтому нет повода критиковать идею о двенадцатой дозе…

  1. Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите са получили петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му. Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза …

 13. Цял ден изчисляваме с бай Айнщайн от четвъртия етаж,кое първо ще свърши – простотията по Света или ваксините ?

  В ресторантите вече нямало да има десерт ,а щели сме да ядем бустерна манджа накрая.

  Третото дете в семейството ще е бустерно.

  Третия тек в секса и той ще е бустерен.

  А що се отнася до ваксините ,всяка следваща предлагаме да се казва сиктирдоза .

  Венсеремос.

 14. Сегашното фашистко правителство на Република Гърция, е разпоредило задължителна ваксинация на всички над 60 години.Който не се ваксинира – солена глоба удържана от месечната пенсия(за тези които вече са пенсионирани).
  Паричната глоба щяла да бъде ежемесечна.
  Добре дошли в световния фашизъм, добре дошли в модерното робство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *