« Върни се назад Публикувано на 29.11.2023 / 7:45

ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДЯ, КОРПОРАТИВНИЦИ – БИЗНЕСМЕНИ ОТ „АЛТЕРНАТИВА НА ГРАЖДАНИТЕ“ – ВАРНА! 63-МА СТЕ, „ШИРОКИ ДУШИ“, ПО 1000 ЛЕВА ДА ДАРИТЕ, И ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НА ГЕОРГИ! БЪЛХА ВИ УХАПАЛА ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ДОСЕГА СТЕ ЛАПАЛИ И ЩЕ ЛАПАТЕ!

АФЕРА досега направи всичко, което можа за да помогне на страдалчето Георги от Варна. Освен състрадателните „обикновени“ граждани, както идиотски ги наричат медиите, един МЪЖ С ОГРОМНО СЪРЦЕ!, незабавно реагира и пое на плещите си цялата помощ за Георги.

Гого обаче върви по още по-страшен път на страданието. И продължава тежкия си път, отреден му от Господ, път, който Бог преплита и с нашите пътища на човечност и милосърдие.

Хайде, да види видя, корпоративници – бизнесмени от бизнесменската партия „Алтернатива на гражданите“ – Варна, които проведохте неистови усилия да овладеете Варна и не жалихте кинти за това.

63-ма сте! Все „широки души“!

Бълха ви ухапала от всичко, което досега сте лапали и ще лапате!

По 1000 лева да дарите, ще помогнете на Георги!

АФЕРА публикува апела на майката на Гого:

„СПЕШНА КАМПАНИЯ

Здравейте ангели на Слънчо Гоги!

Излезе дългоочаквания резултат от ревизията на биопсията, която назначиха докторите в Турция и резултатите не са никак добри.

Както всички знаете през престоя ни в болницата бяха назначени редица изследвания на Гого едно от които беше БИОПСИЯ ОТ РЕКТУМА.

Резултатите според лекарите показват: категорично липса на ганглийни клетки или така наречения Хишпрунг синдром. След тези лоши за нас резултати лекуващия лекар поиска и ревизия на биопсията, която му е направена преди 1 година при първата операция  на  дебелото черво, като ревизията бе назначена с цел да се изследва точно какво наличие на ганглийни клетки има в останалата част от червото. Уви, за съжаление и там положението е същото.

С тъга в очите ни съобщиха, че се налага операция и ще бъдат присадени клетки по цялото дебело черво и ректума .Изключително сме тъжни, че не успяхме да избегнем операцията, но това е единствения начин отделителната система на нашето слънчице да функционира нормално.

Съобщено ни беше днес,че това е изключително сложна и тежка операция и се налага участието на 2 екипа специалисти, които ще се грижат за състоянието на Гого и ще работят по присаждането. Според специалистите това се налага защото при нашето дете се налага присаждане по цялото черво и операцията ще бъде отворена.

Повече от всякога се нуждаем от вашата подкрепа, защото имаме чувството че сърцата ни ще спрат. Уведомиха ни също, че болничния престой ще бъде 10 дни и веднага след операцията ще имаме престой в интензивното  и от както чухме това всичко в нас се преобърна. Не спираме да се питаме защо на нашето дете? Защо на това прекрасно слънчице? Та в него кипи такава сила и живот!!!

Той не само ще мине през ада, но ще е на дъното на този ад!

МОЛИМ ВИ ДА СПОДЕЛЯТЕ НА МАКС!

Молим Ви да не го изоставяте точно сега!

Той се надява на Нас, на Вас, на екипите, на Всички Вас, които досега сте били плътно до него!

МОЛИМ ВИ СЪС СЕТНИ СИЛИ,СЪС РАЗКЪСАНИ СЪРЦА!

СУМАТА НЕОБХОДИМА ЗА ОПЕРАЦИЯТА Е 22 600 ЕВРО! ПО ДАРИТЕЛСКАТА СМЕТКА НА ГОГО ИМА НАЛИЧНОСТ 35 990 ЛВ!

📌Предосравяме Ви резултата от ревизията на биопсията (дадена е за бг превод и ще бъде качена)

📌Предоставяме Ви проформа-фактура на стойност 22 600 евро и договора със фирма „Последна надежда“

📌Предоставяме Ви изходящо, входящо извлечение и наличност по дарителската сметка на Гого!

📌Предоставяме Ви наличност на пейпъл сметката!

📌Предоставяме Ви наличност по револют сметката!

            Можете да дарите по следните възможни  начини:

            – Дарителска сметка в банка ДСК

             IBAN

             BG03STSA93000029009050

             BIC:STSABGSF

           С титуляр Георги Стоянов Стоянов.

       -PayPall:[email protected]

– REVOLUT  @silviq8rkm

       Благодарим Ви!

       Бъдете благословени!

       Заедно можем много! 

Всички документи могат да бъдат видени на страницата във Фейсбук „Заедно за Георги“:

https://www.facebook.com/georgi.zaedno

«