« Върни се назад Публикувано на 25.03.2014 / 12:21

ХАЙДЕ, АКО ОБИЧАТЕ, НЕ ИЗКАРВАЙТЕ БОРИСЛАВ МАНДЖУКОВ ЖЕРТВЕН АГНЕЦ!

 

„В много от съобщенията за Манджуков личи почеркът на една традиционна прокурорско-полицейско пропаганда, която обявява един или друг за „криминално-проявено лице”, че срещу него е започнато досъдебно производство, следствени действия, има висящи дела и т. н. (Бел. авт. – далеч съм от мисълта, че убитият е бил невинен младенец, но почеркът, с който прокуратурата и полицията искат да подредят някого, ми е добре познат)”, пише сайт по повод убийството на варненския бизнесмен Борислав Манджуков.

И припомня, че Борислав Манджуков бил жертва на кражба на депозити на стойност от 5,5 млн. долара от страна на Инвестбанк. Само че пропуска, че години наред точно Инвестбанк подава купища сигнали срещу Манджуков и организирана група как източват СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ ДДС! И варненската прокуратура и полиция си бъркат през цялото време в някои задни части.

Хубаво, обаче ние живеем във Варна и прекрасно знаем кой е Борислав Манджуков, бог да го прости. И медийното разчистване на сметки с Петя Славова е повече от очевадно, особено когато без да си проверил как точно стоят нещата, умишлено внушаваш, че едва ли не Манджуков бил ограбен и ограбителите го били убили.

Ако прокуратурата в лицето на някои „мега” прокурори във Варна си беше свършила работата, ако бившият шеф на полицията – „достйният офицер”, според Цветан Цветанов – комисар Димитър Димитров, не се правеше на ни чул , ни видял, Манджуков можеше и да отърве куршума, и да е в затвора.

А трябваше да си я свършат, защото и на уличните кучета в морската столица бе ясно, че големите пари на младия бизнесмен идват от източване на ДДС. И то години наред.

Пак години наред „прокурорско – полицейската машина” добре хлебеше от Борислав Манджуков и затова той си разиграваше коня. Мамеше куп бизнесмени, включително и руснаци, за което първа писа АФЕРА, с изумителния си „наивен” перделък.

Манджуков лъжеше изкусно, с детински вид. Бог да го прости, на никого не пожелаваме подобна участ, но да се изкарва Манджуков жертвен агнец, във Варна този пиниз не върви.

Продавайте го някъде другаде.

 Afera.bg

 

 

 

 

 

«