Публикувано на 29.05.2022 / 10:11

ХАЗАРТА: ДОСЕГА ДЪРЖАХ В ТАЙНА КАКВО СЪМ РАБОТЕЛ В ПАРЛАМЕНТА. НЯМАМ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, АМА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ЩЕ СЕ ОТЧЕТА В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО…

Когато си се взел толкова насериозно, че даже не си разбрал как завинаги си се насрал!

Ицо Хазарта по bTV:

„…Досега исках да го задържа в тайна какво съм работел в парламента /б.р. – ???!!!/, но сега имам намерение да се отчета… Следващата седмица ще се отчета в областта на образованието…

Самият аз нямам висше образование и не смятам, че трябва да давам акъл където трябва…“

Afera.bg

 

Коментари 46 за
“ХАЗАРТА: ДОСЕГА ДЪРЖАХ В ТАЙНА КАКВО СЪМ РАБОТЕЛ В ПАРЛАМЕНТА. НЯМАМ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, АМА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ЩЕ СЕ ОТЧЕТА В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО…”

 1. Тоо Христо се оказа ебати левочелият гьонсурат.

  Пост соц отрепка от първа величина, син комсомолец, дегизиран като рапър.

  Помислете.

  Да си наследник на свети Цар Борис Първи Покръстител.
  Свети Цар Петър, строил в мир, църкви, манастири и училища – цели 40 години!
  Свети Йоан Рилски Чудотворец, изтръгващ мъдрост и милост право от Небесното царство. ===

  Няма да ми стигнат часове да изброя Великата традиция на могъщество от велики българи.

  И в същото време, Христо се изживява задокеански герой, измислена личност, мечтата на подуенския Васил кРъпков – да бъдат негри, негри в Алабама.

  Мечтата на секи ку клукс кнановец и фашизоид, да придобие негърска патка 22 санта! Но спотаена дълбоко в подсъзнанието, и изявяваща се в рабиране, блусиране и прочие натегачества към табиетите зад океана.

  Глобалисти, деца на интернационалисти.

  Какво да го правиш, вари го, печи го, все на джигер мирише.

  Какво прави всеки изявен интернационалист?

  МРАЗИ НАРОДА СИ, прикривайки се зад социално приемливи тези за толерантност, мултикултурализъм, плакатна гордост от фолклора ни.

  Това са.
  Славчо Итънъто, Васю подуенски, Христо ППто, … едни и същи пост соц комсомолци със сини видения и поглед, зареян в бъдещия демократичен рай на земята.

  По какво се отличават от презираните от тях Зоя Космодемянская и Митко Палаузов?

  По нищо.

  Все са материалисти, дирещи рай на земята, мразещи латентно Църквата, срамуващи се от произхода си.


  Вижте сега мимикрията.

  Фашизоидът Христо, възптаник на НГДЕК, за секунда не се възмути, че ФАШИСТИ УБИВАТ РУСКИ от 2014 година, числото на жертвите е 14 ХИЛЯДИ, да се не лъжа в точната цифра.

  Удобно премълчава истината. И досущ тъмен сатана, упреква във фашизъм най-готините нормални хора, чиято вина е, че наистина казват истината и обичат Род и Родина.

  Ице мама, пак си по пижама. Ще настинеш, милото ми откачалче.

  Ние нямаме вина, че ти дръпна късата клечка. Поклони се на отявлени мошеници. И вместо да се покаеш и извиниш, ако си пич, ти продължаваш да се самозаблуждаваш, че си на права пътека.

  Пътеката ти е права, и краят й е адовата пропаст*.

  Сам си намаза ските. И вече клепането с тежки мигли не работи в твоя полза. Все повече заекваш, гледам и чувам. Думите търсиш.

  Спокойно. Твоята едва сега започва. Предстоят ти мнооого интересни времена, задето подлъга толкова готини хора.

  Ф А Ш И С Т !!!

  *Пътят на грешника е с камъни постлан, но краят му е адовата пропаст.*

 2. Ицо, Ицо каквито са ти песните такива са ти и изказванията – простотия до шия !

  Айде не се напъвай – то няма как да се изкажеш умно като не си учил за да станеш такъв !

 3. Злобното посредствено човече Христо Петроффф е най-надценения човек в българското публично пространство. Хората, които го познаваме, знаем, че Ицо си трае угоднически в компанията на по-силни от него, и се прави на интересен на гърба на най-слабите наоколо.

 4. Бай Генчо, трагедията не е само в неграмотността на „професорките“! Трагедията е, че произвеждат неграмотни и недоучени висшистчета. Нали видя какъв отпор дадоха на плахите опити на министъра за промяна в оценяването им. Как ще си разбутат рахатлъка, моля ви се.

 5. ДА БЕШЕ САМО ТОЯ ХРАНТУТНИК,С МЕД ДАГО ТЪПЧЕХМЕ.
  ЛОШОТО ,ЧЕ НЕ Е САМО ТОЯ МАЛОУМНИК.
  ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ??

 6. Това , горкото , е толкова просто и тъпо , че даже не може да го разбере !!!
  Мисля , че има деца , един ден ще се срамуват от него , горките !
  Боже , защо не си прибираш навреме вересиите !?

 7. Както винаги от ХАЗАРТЪТ в политиката страда НАРОДА а не ХАЗАРТНИТЕ играчи В НЕЯ!!! Дават им ВЛАСТ- БЕЗотговорни са с НЕЯ …Даваш им ПАРИ-Пропиляват ги и тях БЕЗ никаква НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ !!! С чужди пари ХАЗАРТЪТ е КРАЖБА!!!

 8. Колко тайна може да е тази работа ? Свърши малко мръсна работа в парламента, ръкопляскаха ти бурно и приключи.Сега вече сами си вършат тая работа.

 9. Досието на Ицко е „дебело“ 2 листа формат А4!!!
  Всеки който го е чел, знае за какъв дебил става дума.
  Този индивид не е певец, не е и добър комарджия.
  Той е пропаднал придатък, нежелано дете след опит за аборт на двама души решили да имат дете в София и впоследствие разбили семейството си.
  Ицко израства сред ниско ниво наркомани и дребни софийски престъпници.
  Един живот изпълнен с „нищо“
  Смятайте един живот събран на два листа А4 като първият е основно с детайли за родители и т.н.
  Този Ицко е абсолютен „расист, реваншист и пълен авантюрист“, НО само към българи и бедни.
  Комплексиран от произхода си и със срам от баща си.
  Това е с 2 думи за този „индивид“.
  Приемането на фашизма от Ицко се случва след една среща през 2020г. Той си знае……
  Той мрази Афера (разбираемо) и всичко Българско!
  Многократно е изразявал позицията си (обидни думи, епитети и псувни за българите като цяло както и за така наречените си „фенове“…
  Ако реши да се чуе как говори, да каже и ще получи аудио и видео по „официалните“ канали.
  Да няма после „- ама това не съм аз“
  Този индивид е парламента???!!!

 10. “ рапърите“, независимо какъв цвят са, са неща, които и за сапун не стават.

  1. РАП-ът??? През 1990 г в Лондон са привикани всичките големи Продуценти в Музиката за да ПРОМОТИРАТ РАП движението!!! Защо в Лондон…е ясно!!!Защо РАП… също е ясно!!!

 11. Равносметката на Христо Петров ще е сходна с тази на евродепутата Андрей Слабаков. Всъщност, не само. Много са със сходни сметки, т.е. равносметки. 😉

  1. Едно от общите неща???Абе това главоболие сутрин не е от алкохола…трябва да внимавам с МЕЗЕТАТА!!!

 12. Поредния ДЕБИЛ в Парламента от ПП(Продажни Пут…вци).
  Винаги е бил тъп като г.з.

 13. Та забравих за Хазарта, дреме ми за тирадите на подобни индивиди! Нямат представа в какво превърнаха България! Какво са правили в класическата им гимназия, много любопитно!

 14. Украински бежанци врътнаха номер на БГ властите! Всички във Варна са в ступор ВИДЕО, Транспортирането на украински бежанци от Варна се провали – казали, че ще се върнат Украйна, ще ходят при приятели у нас или ще си наемат квартири Старта на транспортирането на украински бежанци от Черноморието към вътрешността на страната започва с фалстарт.

  Това обаче не се дължи на властите и институциите, а на самите бежанци, предава bTV.

  200 души трябваше да отпътуват от жп гарата във Варна за Рибарица и Паничище. Те са били анкетирани преди дни и категорично са заявили, че няма къде другаде да отидат. Заявили са, че ще се приберат в родината или пък ще си намерят квартири край морето, ще отидат при приятели.

  Това поставя цялата кампания по транспортирането на бежанците под въпрос. 18 000 души трябваше да бъдат преместени, засега не е ясно как ще продължи кампанията.

  „Тече организация по извозване на бежанците от Варна. Въз влака обаче има между 5 и 10 души, които пожелаха да бъдат извозени“. Това заяви областният управител на Варна Благомир Коцев.

  „Идеята беше да извозим около 200-250 души от няколко хотела. Много от тях в последния момент решиха, че ще си търсят собствен начин на настаняване по градовете или да тръгнат към Украйна.

  Имахме стройна организация. Бяхме подготвили четири вагона допълнително към влака Варна – София, но в момента ги разкачаме“, посочи той. https://blitz.bg/regioni/ukrainski-bezhantsi-vrtnakha-nomer-na-bg-vlastite-vsichki-vv-varna-sa-v-stupor-video_news888685.html

 15. От море на планина за украинците – така е редно!

  За един и половина милион български пенсионери, работили по 40 години по заводи (разпродадени), земеделието, тежка работа по печатници и т.н. по 4 стотака, които стигат за два дни, след като си платят и режийните.

  Вчера трима-четирима възрастни (направо стари) мъже, единият беше гърбав, почистваха кварталната градинка, която е в безобразно състояние, и се опитваха да засадят някакви дръвчета. Дошли хората за залъка. Единият падна в тревата и ако не се бях разкрещяла, нямаше кой да го вдигне.

  30 години управляват нещастници, по-добре да не продължавам!

 16. Хазарт, това да ти е грижата! Образованието в днешно време е толкова абстрактно понятие, че нищо не значи. Има Фейк професори, които можеш да сложиш в малкото си джобче. Отиди в Библиотекарство на СУ и направи една диктовка за 8- ми клас на даскалки, завършили в Ленинград с протекция от ДС и Комсомола. И ще установиш неподозирани истини за тяхната откровена дебилност и простащина. Така че смело напред! Виждали сме и по-нелогични неща от певец-депутат. Примери още от зората на демокрацията…

  1. Пропусна Харвард и останалите ЗАПАДНИ елитни и т.н.!!!Ако се поразровиш за Управляващите в момента на Запад МОМИ и МОМЦИ…какви ги бръщолевят и как разсъждават с уважение ще погледнеш старите си дипломи за образование от България!!!

 17. Разказ „От село от дядо“ (по разказа на А.П.Чехов „Ванка“ – по известен като „На село за дядо“. Забранен писател )
  Дедо Пешко бе признатия лидер на селото – Стърчи Пишково! Баща му бе участвал във ВСВ, бе избивал фашаги и бъдещи соросоиди с Шмайзер и Шпагин. пазеше си два Валтера, два Маузера и две праскови, и две череши !
  Искаха да се съберат в читалището, ама, то бе прясно боядисано от едно министърче.
  Затова се събраха в кръчмата. Събраха се с Кмета, Попа и Даскала. Дедо Пешко бе кооптиран член на местното Народно Събрание! Селото бе голямо, имаше около 500 жители. Настана информационна дискусия за нещата от живота и бъдещето на бъдното!
  Кмета – ся, приемаме еврото, щото няма левове в кметската каса!
  Попа – Анатема!
  Даскала – заглавичкват ни и искат да ни шибат! А, кво става с Шенген?
  Дедо Пешко – даимебапичкаталелинафашистка!
  Мъдро- отбелязаха останалите трима и пиха по една ракия! Дедо Пешко бе прав!
  Обаче, кво праим с педалите от Правителството?
  Да ги шибаме – гласуваха и бе прието единодушно. На първо четене! На дедо Пешко , освен, че му бе голям, но и му ставаше! Даскала и Кмета, млади, но му завидяха! Попа се прекръсти и каза: става! Остана за второ четене!
  Да ги тричаме – само Попът се въздържа!
  Да ги изгоним в Занзибар – отрицателен вот, там бе глад! Не бяха толкова жестоки.
  Да ги изгоним при Путин – отрицателен вот, там щели да ги съдят като азовци
  Да ги ощавим -отрицателен вот! Ние спряхме в нашето село да щавим норките, та кво остава с правителствените представители
  На шиш – не става, бяха гърчави, нямаха мазнинка и щяха да изгорят.
  Да им вземем парите – не става, краварите бяха ги изпреварили
  Да направят Програма за развитие на България – отхвърлено! Това е зверско мъчение!
  Да ги взривим – няма проблеми, дедо Пешко извади гранати и лимонки. Извади и един свети Джавелин, конфискуван от укри бежанци. Попа се ошашави, какво е това светотатство!
  Даскалът, начетен човек, предложи да питат ЕС! За малко да го наебът!
  Кръчмарят, чичо Джо, бе завършил пернишкия университет П.У.Т.К.А. Беше уважаван бизнесмен! Навремето продаваше гроздова „академик Неделчев“, ама стана един проблем с метанола. Сега купуваше само от Кмета, който вареше нелегално. Извади две шишета отлежала. Попа топна кутрето и със запалката запали. Появи се лек пламък. Начи е мин. 40 градуса, авторитетно рече Попа.
  Появи се гробарчето Гошето, член на ГРОБ-младежи. Бе заровил найсе трупа, вместо да ги кремира. С него бе и Доктора. Доктора бе завършил само 3 семестъра в медицинския факултет, ама бе племенник на Москов, оня дето искаше да събира пръстови отпечатъци.
  Нямаше линейка и затова бе дошъл с РК1.
  Стана конфликт на интереси между Попа и Гробарчето! Попа искаше всичко да минава през него, най-вече продажбата на свещи. Гробарчето го играеше сингъл, обаче!
  Появиха се и три абитуриентки, от класа на Даскала. Слушаха доста силно на смарта Азис и песента му „да ме шибат в гъза“. Даскала се бе одървил, предложи им от отлежалата. Бахти смукачките. Шишето бе празно.
  Кръчмарят чичо Джо, усети оборота и свърхпечалбата и извади един „Еленски бут“. Доктора се зачуди. Бе чел в Уикито, че в този район няма елени, а само пингвини и американски тюлени. Оказа се, че бутът бил от свиня!
  Появи се и Пурко. Кметът му имаше зъб и реши да му секвестира нивичките!
  Появи се и селският идиот „МанисеБоко“. Много приличаше на един пръв партиен и държавен ръководител – Боко Тиквата. Все едно му беше син! Обаче бе малко по-умен.
  Появиха се и други съселяни. Бяха чули, че ЕС черпи!
  Сметката излезе огромна. Кмета бе взел едни пари, от едни фондове. Реши да плати. Взе бележка, която щеше да представи на неговите счетоводители от KPMG България – като разход, „разход за образование, компютърен курс“
  Дедо Пешко, мъдър, каза: Да ги оставим да живеят! Господ си знае работата и си я върши!

   1. Благодаря ти, Мария!
    Както казва Матей 10:8
     „….даром получихте, даром давайте….“
    И, един специален поздрав от мен! Не знам дали харесваш този тип музика, ама
    UDO няма как да не харесаш!
    https://www.youtube.com/watch?v=gOtTyWIJD1Q

 18. С какво образование се става депутат? Още ли е с основно или може само с шофьорски курсове? Христо Петров е много посредствен и неграмотен човек, взел се насериозно. Пълен простак, който изобщо не му е там мястото. Ползата от него е НУЛА. Единственото, което Хазарта е работил през живота си е озвучаването на дублажа на анимационния филм „Костенурките нинджа“. И понеже е голям експерт по „нищо“ го взеха депутат, за да решава геополитически въпроси, от които той нищо не разбира, но от които зависи съдбата на цяла България? Обида е, че имаме такива във властта…

  1. Не е само той. Повечето са такива некадърници или по-точно попаднали не на мястото си хора.

 19. Ицко, и преди знаехме, че си един обикновен ЕЛЕМЕНТАРНИК, но сега, когато подкрепяш трупата на простия киро сме сигурни на 100%.

 20. Този индивид, без един ден реален трудов стаж се, добра до паламентарната „седалка“ и почна да ръси простотии. Според него трябва да се забранят Чайковски, Глинка, Бородин, Шостакович, Прокофиев, Мусорски и др. Пак според него трябва да останат неговите рап-парчета, представляващи дрънкане в един и същи такт и ломотене на тъпи фрази, което разбира се съотетства на нивото на образованието на съвременната ни младеж, насърчавана към лентяйство, хитреене, мързел и алкохолизъм. И това изкуство вече е в българския парламент и определя бъдещето на българската култура!?
  Боже!

 21. Останала без суровини (газ, нефт, различни видове руди и т.н.) и без хляб (пшеница, царевица) Европа ще изпадне в колапс. 40 000 лапачи работещи в структурите на джендърската организация Европейски съюз от сега разбират, че ще останат без работа и най-вече, че ще бъдат преследвани не само по съдебен път за тоталната хуманитарна криза, която ще се стовари върху населението на Европа, вследствие на тяхните ОБРАТНИ на нормалната човешка логика политически решения. Започват да прехвърлят натрупаните от тлъсти заплати и кражби пари в сметки в други държави, където се надяват да се спасят. САЩ ще запазят неутралитет (подобно на предвоенния период и началото на втората световна война) и този път няма да вземат участие в „спасяването“ на „демократична“ Европа. Към края на настоящата година СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ДРУГ.
  И на базата на тази прогноза изниква въпроса: Къде сме ние? Защо сме пак на страната на губещия? Кой ще понесе отговорността за грешните анализи, изводи и прогнози? Къде ще отидат виновниците за 32-годишния нещастен преход и тяхните „сътрудници“? Ще има ли правосъдие и наказание за тях?
  Ще има ли ВИДОВ ДЕН?

  1. Цитирам теб -40 000 лапачи работещи в структурите на джендърската организация Европейски съюз от сега разбират…
   Грешиш – около 60 000 са лапачите. С годишен бюджет – 158 000 000 000 евро. Те нищо не разбират.

 22. А какво образование има ВЕЧНИЯТ ДЕПУТАТ Йордан Цонев „Ментата“? Какво нарави за просперитета на България? Или само за себе си….

  1. Този не ме интересува, той е простоват глупак… аз се вълнувам от вирусологът от БАН проф. Радостина Александрова … лесбийка съм.

 23. Ти да видиш… четете и се наслаждавайте…

  Европейската комисия изпрати на страните от ЕС нов проект на петролното ембарго срещу Русия, съобщи Bloomberg. При пълно ембарго, Путин ще продаде нефта си по-скъпо на други страни, обясни Урсула фон дер Лайен. По-добре е ние да го купуваме.
  Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен обясни в интервю за MSNBC късно снощи следното:
  „Трябва да действаме стратегически в това отношение. Важно е да се погрижим да изпразним военната му каса.“

 24. Може би ще каже че има нов текст за песен,от рода че има връзки и в парламента.Пълнеж в парламента-смях голям.

 25. Дойдоха и ни управляват Просто Подмяната. Прости ама от най простите, а кокаХазарта е представител и на най алчните и най налице. . Всичко е за кинтите ни и за суверенитета ни

 26. А за Дащното Ленче ГЪ ШЪ сЪ отчетеш ?
  Комар, наркотици и лизане …

 27. Ти да видиш.. Ицо Хазарта нещо щял да отчита.. Уж като работа, де..
  Кат вземем предвид, че ДАНЧО МЕНТАТА досега ни един път туй не го е правил.. Ама все си седи у парламенто..
  Си става ясно кво работят у парламенто комарджиите..

 28. Когато си се взел толкова насериозно, че даже не си разбрал как завинаги си се насрал!
  Ицо Хазарта, руди – гела, нойзи, 100киро и т.н.

 29. Абе малоумник сега си на хранилка за изчистване на имиджа- то не трябва никакви образование важно е да си на хранилка и да разтягаше локуми

 30. Започва преместването на украинските бежанци. Първият влак с украински бежанци, които ще бъдат преместени от черноморските курорти до вътрешността на страната, тръгва днес от жп гара Варна с влака за София. Общо 7000 украински бежанци трябва да бъдат преместени от морската столица до ведомствени бази във вътрешността на страната през следващите три дни.
  Греда – на гарата не дойде нито един украинец –ка…

  1. Това истина ли е? Тези нещо си просят май… Затова в Румъния и Полша са я спортни зали и палатки, няма ол инклузив.

  2. Само петима от 250 пожелали да тръгнат от Варна, разкачват вагоните

   1. Ама тази новина вярна ли е ? Сега ще отворя другите сайтове да погледна за нея .Преди няколко дни прочетох че във Полша предлагат на украинците да работят във земеделието и като миячи на чинии по ресторантите .А ние тук ги дондуркаме още по хотелите и да си разиграва коня със нереални изисквания ,все едно че са господари на тази държава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>