« Върни се назад Публикувано на 13.04.2021 / 9:01

ХАДЖИГЕНОВ: „КОГАТО ИМА ДЕМОКРАЦИЯ ХОРАТА НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ. ЩЕ ВЗЕМЕМ ПОДКРЕПА И ОТ БСП, И ОТ ДПС“. КАТО ВИ ГЛЕДАМЕ ДЕПУТАТИТЕ, ХОРАТА ЗА ВАС НАИСТИНА НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ!

Николай Хаджигенов по Нова телевизия:

„Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че ние ще подкрепим политики. Тоест конкретни предложения, защото според нас така работи демокрацията. Би трябвало, ако демокрацията работи както трябва – хората да нямат значение. Естествено – хората винаги имат значение, но не толкова голямо.

…Не става въпрос за елементарната аритметика, която очевидно не излиза. Става въпрос за подкрепа – ако искаме да направим нещо, колкото и да го искаме, ние нямаме възможност. Затова трябва да направим каквото можем. Подкрепа от БСП – те сами я предложиха – ще я вземем. Подкрепа от ДПС – ако има такава – ще я вземем…

…Гешев е ДПС. Целите на протеста са две -махане на Борисов и Гешев…

… Ние протестърите и революционерите сме идеалисти по припода. В същото време сме и реалисти и ще се опитаме да направим нещата както трябва. Нашите задачи са същите, инструментът е различен вече. Ще се явяваме на избори докато си НАГЛАСИМ РЕЗУЛТАТИТЕ, колко е демократично това?… Ние ще приемаме само нашите условия.

… Дончева и Манолова се изказват неподготвени юридически и правно и неподготвени въобще, при което се създаде огромна кална локва, която създадоха самите те…

… Ние събрахме  площада и макар и в негова малка част го вкарахме в Народното събрание…“

От това, което чухме, разбрахме, че хората нямали значение. Прав е Хаджигенов, такъв сбирток, сбран на едно място от „новите“ „борци“ срещу Хунтата в парламента нагледно показа, че хората за тях наистина нямат значение. Набутаха „хора, които нямат значение“, за да ни обясняват сега как не можело да се правят избори, докато „нагласим резултатите“.

Разбрахме и че не е смело, нито демократично да правим избори, докато „нагласим резултатите, както са ни угодни“. Щото Хаджигенов ще бори „мафията“ заедно с БСП, ДПС, че и с ГЕРБ.

Аре, довиждане.

Afera.bg

П.П. Елена Гунчева:

С нездрав интерес наблюдавам Хаджимравин как превъзбуден се вее от медия в медия и ръси премъдрости.

Разбирам например, че Дончева и Манолова били „правно и юридически“ неподготвени. Каква е разликата, аз лично не се наемам да твърдя между правно и юридически. За огромната кална локва…..какво да кажа, можеш и тридесет дипломи от НБУ да си вземеш, ама стилът и акълът си личат винаги!

Заедно с изумлението ми откъде намира време нон-стоп да е по медиите, тоя човек не работи ли нищо?

 

 

«