« Върни се назад Публикувано на 17.09.2014 / 14:39

Френска любов в БОСТАНА. Борисов очаква „тежко да го лижат”. За стенограмата за „банкова ваканция” тежко мълчат ББЦ и ДПС, както и „умните и красивите”.

БОЙКО БОРИСОВМного тежко се лиже там, където се плюе. Приятелски съвет към всички да си пестят думите .Обръщам се към Лютви Местан и Михаил Миков: състоянието на държавата е изключително тежко и те по-добре от мен знаят, колко е тежко състоянието. Още повече при г-н Местан има финансов министър и знае в какво състояние е държавата. Дори не е важно кой какви резултати ще направи на тези избори, важно е след 6 октомври как ще съумеем да излезем от тази тежка криза.

Тези трикове с разсекретяването на стенограмата при президента за банките – защо не отворят стенограмата от времето на Георги Първанов за разговорите с Газпром. Тогава да няма Национален съвет за сигурност, защото той е секретен. Да разсекретим всичко тогава и да превърнем държавата в махала – „Плод и зеленчук” – всеки да може да си говори и дори на съвет да не можеш да си кажеш мнението. Толкова е тежко положението в страната – до 15 октомври нямаме ли стабилно правителство нито фондове ще пуснат, нито ще станат готови магистралите – просто няма как да се заздрави държавата”, излезе извън нерви Бойко Борисов в Пазарджик по темата разсекретяване на стенограмата за консултативния съвет при Плевнелиев относно това кой е искал банкова ваканция.
Както е известно Михаил Миков от БСП настоява за това. ДПС на Лютви Местан мълчи като посрана по темата, защото точно те са искали банкова ваканция.
Бареков и той се ослушва по тая тема, но да приемем, че след като вече се извини на президента, че щеше да го пъха затвора, вече е откъм ирландските пастирки.
„Умните и красивите” също мълчат за стенограмите, въпреки че врещяха като олигофрени – кой, кой, кой, за Пеевски, пък сега с Пеевски задно си подгъзуват.
А сега Борисов, който хич, ама хич, няма сметка от това да бъде разсекретена стенограмата, защото ЗАЕДНО С ДПС В БОСТАНА ИСКАХА БАНКОВА ВАКАНЦИЯ, ЗАПЛАШВА, ЧЕ ЩЕ ГО ЛИЖАТ.
Френска любов в БОСТАНА.
Afera.bg

«