« Върни се назад Публикувано на 17.09.2022 / 19:27

ФРАГМЕНТАЦИЯ НА ИДИОТИЯТА. ВСЕКИ ИДИОТ ДА СИ ЗНАЕ ОБЛАСТТА!

Аз пък си мисля, че ни е грешна изначално системата. Много е тесногръда.

Що например да не определим една област в страната, в която корупцията е легална. Нещо повече, длъжен си да корумпираш всичко около себе си! Отиваш при кмета, корумпираш го, после пиеш една ракия с малко метил за тонус и веднага след това заминаваш да дадеш некой лев на полицая. Щото, не му ли дадеш, бой!

Абе, същото като при нас сега, ама легално.

Друга област пък би могла да се обособи специално за партита. Киро, Боби Михайлов и танцьорките от Бедрум ще посрещат гостите на главната улица с пищна погача и кило домашно приготвен метаамфетамин в джезве.

В трета област, да кажем във Враца, пък бихме могли да съберем всички автомобилни състезатели у нас. Да си се блъскат хората на воля! Е, верно, че демографската криза ще ги удари жестоко, но кво пък, един път се умира!

Вижте, мога да развивам тази тема до безкрай, но мисля, че ми схванахте идеята. А тя е: фрагментация на идиотията. Всеки идиот да си знае областта! Че сега, нали виждате какво става, при тая анархия от олигофрения?! Дори Ал Йо започва да изглежда смислено. А това е много сериозен проблем. Чутовна грешка! В системата.

….

На изборите на 2 октомври ще участват: генерал Борисов, генерал Янев, генерал Атанасов, генерал Шивиков, няколко наемници от чужбина и Мая Манолова. Ебати! Човек ще реши, че не сме народ, а рота.

Абе, аз едно знам, тепърва в казарма няма да ходя! Така че, равнис, мирно, оправяйте се!

Изчезвам с моя малък танк. А на вас пък, лека битка!

Васил Петев

«