« Върни се назад Публикувано на 25.10.2021 / 21:33

ФИРМА С ЕДИН ЧОВЕК ПЕРСОНАЛ Е ВНОСИТЕЛ НА Т.НАР. ЩАДЯЩИ ТЕСТОВЕ. СТРУВАТ СТОТИНКИ, НО СЕ ПРОДАВАТ ПО 300 ЛЕВА ЗА 20 БРОЙКИ. ВАЖНО Е ДА ВЪРВИ АЛЪШ ВЕРИША! ОПАСНИ ЛИ СА, БЕЗВРЕДНИ ЛИ СА, ГОДНИ ЛИ СА, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!

Фирма с един човек персонал е вносител на така наречените щадящи тестове. Вероятно вече се досещате, че производител е Китайска фирма. За да бъдат пуснати тези тестове на пазара е необходимо само едно уведомление до ИАЛ.

Ама годни ли са или не са, безвредни ли са, опасни ли са, това за властите няма никакво значение! Важно е да върви алъш вериша!

За да стане ясно ще дам нагледен пример. Преди време един харвардски хубавец, за да се откаже от чуждото си гражданство, заяви, че е необходимо да завери волеизявлението си от нотариус. Това нотариално заверено волеизявление бе достатъчно харвардския хубавец да стане министър и да развие идеята си за тестване на цялото население!

Цената на така наречените щадящи тестове струва стотинки, но същите се продават по 300 лева за 20 бройки.

Утре можете да отидете и да си заверите нотариално волеизявление, че сте напълно здрав и не боледувате от вирусни и заразни болести! След като с подобен документ се става министър, защо да не може да ви послужи и като зелен сертификат? Все пак е заверен от нотариус документ, че сте здрави!

===

Тъй като утре ще гръмне огромния скандал, а послушните медии продължават да тиражират заблудата, че всеки учител може да прави тези тестове на децата!

Свързах се с китайския производител, който изрично заявява, че тестовете трябва да се използват само от обучен клиничен персонал, който освен всичко, трябва да е и специално  инструктиран! Ето и снимка от инструкцията на производителя.

Сега сами си представете, здравето на децата ли ги интересува или далаверата!

Вече подготвяме сигнал до главния прокурор и ви обещавам, че ще се борим докрай! Сигурен съм, че утре ще лъсне името и на фирмата с един човек персонал, през която ще минат и милионите. Имаме съмнение, че един от собствениците на фирмата е македонец -бивш министър на здравеопазването, получил български паспорт, но това не е толкова важно!

Димитър Байрактаров

Бележка на АФЕРА: А тук чуйте Радевият Кацаров и си носете това видео, когато ви поискат зелен сертификат!:

 

«