« Върни се назад Публикувано на 17.08.2021 / 15:52

ФИГУРАНТИ. ПАРЦАЛЕНИ КУКЛИ. АЙДЕ СЪБУДЕТЕ СЕ И ОТНОВО НА ПЛОЩАДА. ТОЗИ ПЪТ ЗА ПОСЛЕДЕН ЩУРМ И ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕХОДА

Не е трудно да забележите и вие, че политическите партии нямат експертен, нито политически потенциал. Нямат никакъв!

По-лошото е, че и държавните институции са изпразнени от смисъл и съдържание и всичко, което ни се случва е плод от решенията на няколко недъгави политически лидери. Друг е въпроса, че и те самите не са автентични лидери. Срам.

Лично аз не съм чул решение на мигрантска криза с пари, армии и полицейски сили, но видимо за нашите политици и недъгавите им експерти, това е решението. Още повече, че от нито един политически елемент, не съм чул нито едно правилно решение, освен общи приказки от хиляда и една нощ. Толкова ме е срам от това, което чувам с ушите си от народните ни избраници, че оставам без думи. Срам ме е.

Срамувам се също и не мога да слушам с каква лекота се смачква основния закон Конституцията, от държавните органи и лицата, които ги представляват. Срам ме е, че на върха на държавната власт са поставени фигуранти, парцалени кукли, които видимо не им е там мястото, но от този факт се възползват други задкулисни играчи-подлеци. Срам, който много хора отказват да признаят.

На дъното на блатото сме!

Пред нас е политическа, финансова, мигрантска и здравна кризи, в едно с още редица скрити такива. Като рефлекс от страна на политиците и държавниците ни следва искане за пари, пари и пари – за поредно крадене. Ако си мислите, че някой иска нови милиарди дългове и пари на данъкоплатците, за да прави нещо за гражданите – лъжете се. Срам.

Нямам намерение да ви убеждавам, само предупреждавам!

Намерете начин да си защитите спестяванията си и не мислете, че те са защитени в банките! В България няма банки, а само офиси с името „банка“! Тук няма нито една истинска банка и всичко лошо може да ви се случи за часове. Политическите ни плъхове няма да ви защитят, нито скапания им съд, прокуратура или каквото и да било друго. Тук няма и държава!

Има само мафия – скрита, свирепа и недосегаема! Всичко друго е мъртво! Умъртвено е по най-виртуозния начин – да изглежда като живо.

Чудя се на акъла на тези 240 депутата в парламента!? И не само на техния акъл, а и на много други обикновени зяпачи.

Не виждате ли и не усещате ли поне, че Рашков ви прави на маймуни с общите си приказки, а вие му слушате в захлас глупостите?

От цялото министерстване на този човек нищо на да последва, освен, че едни скрити хора ще си назначат техни хора в службите.

Нямате ли себеуважение, господа депутати, което да съхрани малкото ви останало лично достойнство!? Как не ви е неудобно един очевиден манипулатор да ви се кара, назидава и поучава от парламентарната трибуна? Слабаци сте. Глупави.

И губите. Всеки ден губите избирателите си.

Кирил Петков: Свършил съм си работата щом ГЕРБ, ДПС и ИТН застана срещу мен.

От това изказване е вярно само едно, а именно, че Петков е свършил „една работа“. Тази работа е да замени хората на ДПС и ГЕРБ в държавната Банка за развитие, които я бяха подготвили за приватизация с хора на олигарха Прокопиев и хора на Радев, които също ще я докарат до това положение. Заменихме хората, но целта си остава същата – пореден пладнешки грабеж пред очите на прогресивно оглупяващите български данъкоплатци.

Искате някой си Радев – получавате Прокопиев ( Демократична България! ). Не искате Радев, получавате пак същото плюс.

Айде събудете се и отново на площада. Този път за последен щурм и приключване на прехода.

И на преходниците.

Николай Марков

«