« Върни се назад Публикувано на 25.04.2014 / 22:34

ФИАСКО ЗА ВАРНЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ! 27 АВТОМОБИЛА ПОДПАЛЕНИ ЗА 25 ДНИ!

 

След като сайта „Топ Новини Варна” зададе ребром въпроса на ОД на МВР – Варна ще кажат ли най-после колко е точно броя на подпалените автомобили във Варна, умишлени ли са палежите /което е очевидно впрочем и от самолет/ и има ли хабер полицията за какво иде реч, след като АФЕРА не спря да пита вътрешния министър Цветлин Йовчев защо УМИШЛЕНО стои зад нефелния директор Чавдар Нанков и фалшивата му стъкмистика, служител на варненската дирекция на МВР изрече в прав текст зловещата истина.

А тя е катастрофална за „професионализма” на шефовете на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков – „Барби” / „Чавката” и Валентин Тренев – „Ебати”.

В ПЕРИОДА 01.04.2014 до 25.04.2014 – ПОДПАЛЕНИТЕ АВТОМОБИЛИ В МОРСКАТА СТОЛИЦА СА 27!

Полицаите нямат грам оперативна информация какво се случва в града. Ченгетата са омерзени, че вместо да работят оперативно, непрекъснато са карани от шефовете си да пишат „статистики”, да попълват някакви идиотски „карти” и да се занимават с откровени глупости.

На практика, на ден във Варна се пали по една кола, че даже и повече, а някой истински се забавлява с некадърността на шефовете на Дирекцията на МВР в морската столица и ги вързва на фльонга.

Впрочем, в официалния бюлетин, както вече писа АФЕРА, данните са стъкмени, умишлено манипулирани и прикрити, а самият Чавдар Нанков в отговора си до сайта „Топ новини Варна” дава безумно теоретично обяснение за палежите, което може да хвърли в потрес и първокласник.

Afera.bg

 

 

«