« Върни се назад Публикувано на 04.07.2023 / 14:55

ФИАСКОТО НА ГЕШЕВ. БЕЗУМНО НЕКАДЪРЕН ЕКИП. РЕЖИСИРАН „ДИАЛОГ“ – ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ. А! И НЕ СЕ ОБЪРКВАЙТЕ! МЕЧЪТ ОТ ЛОГОТО НА ГЕШЕВ НЕ Е „МЕЧ“ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! НЕГОВИЯТ Е НАДОЛУ, КАТО ПАДНАЛ…УЙ!

„Очаквайте шоуто на Иван Гешев“ написа като анонс „Пик“ и не сбърка, въпреки че след като прител на АФЕРА предупреди Гешев, че по-голямо отрязване на главата му с това „шоу“ предварително няма и въпросния анонс бе премахнат минути по-късно.

Не „шоу“ се получи от включването на Гешев на живо от страницата му във Фейсбук, а пълно фиаско.

Гешев в началото обяви, че създава консервативен политически проект „Справедливост за България“, впрочем, така лелеян консервативен проект от Недялко Недялков и Николай Бареков, и застана с разкопчана риза /едната якичка надолу, другата – вдигната нагоре/ пред логото на проекта – меч. Гепан от логото на прокуратурата, само че там меча е обърнат нагоре, докато в политическия проект на Гешев е обърнат надолу – нещо като паднал …уй.

Гешев разполага очевадно и очевидно с абсолютно некадърен екип.

Да обявиш живо включване във Фейсбук на празника на САЩ и да бляботиш как ще си независим от чужди интереси, да обявиш това включване през юли месец и то в 14 часа, когато всички спят, или са на плаж, да пуснеш някакъв мъжки глас зад кадър, който „подава“ подбрани въпроси, сиреч режисирано, и който звучи като „Говорит Москва“, не означава нищо друго, освен катастрофален пиар екип.

През цялото включване на Гешев на живо, впрочем, цифром онези, които се напънаха да гледат Гешев варираха от 1100 до 1600  души. Като сложим в тях журналистите, на които ни е работа да слушаме по цял ден подобни нищонеказвания, като сложим магистрати, на които им е любопитно какви ги дрънка бившия им шеф и колега, като притурим и някои политици, които безсмислено трепереха какво ще изнесе за тях Гешев, туй то – смешно финито.

Гешев рече, че бил независим от Пеевски и Борисов и те не били го сложили за главен прокурор, и това било факт, защото бил отстранен като такъв.

Ами, факт е, прегрупираха се, и това е най-съществения факт, включващ в сценария и в Схемата – изваждането на Гешев от прокуратурата и вкарването му в политиката от същите „Герои“.

След половин час нищо неказване, фамозният „екип“ на Гешев я докара дотам, че живото предаване спря и който беше останал на страницата му и той излезе оттам. Това, че живото предаване спря не беше иначе никаква загуба. Гешев досега пет-шест – седем пъти излъга, че ще каже нещо пред народа, което да го остави без дъх, и така и /до/сега нищо не каза.

Бля-бля- Тъпотия до шия.

С две думи прости – Гешев ГО вкарват в политиката ТЕЗИ, които го изкараха от прокуратурата, за да го турнат като лице на поредния „нов проект“, който да бъде патриотичен контра пункт на „коцетата“. После с „ала-бала“ може и да го вкарат в бъдещия парламент, за да им е в уйдурмата.

А!

И да се знае!

Мечът от логото на така наречения консервативен проект на Гешев и компания няма нищо общо с МЕЧ на Веселина Томова. Да сме наясно!

Отбелязвам това, защото такава некадърщина, която върви от седмици накуп като „пиар“ на Гешев и проект, отдавна не бях наблюдавала. Такива ахмаци, които го промотират като „политик“ и едно живо предаване не можаха да направят, като то прекъсна по „технически причини“, и в Левуново не можеш откри.

Махай Мечът от логото си Гешев, че с мрън – мрън ломотенето ти, даже и „справедливост“ не можеш да кажеш правилно, само ставаш за ташак.

Като слагаш меч за лого, глупако, не го показвай надолу! Меч се вади за да влезеш в бой и се вдига нагоре!

Истинският МЕЧ предстои. Ама не с лаладжии като теб.

От мен го запомни!

Иначе твоят проект приключи от днес, деня на започването му, точно както приключи катастрофално „живото“ ти включване.

Веселина Томова

«