« Върни се назад Публикувано на 13.11.2014 / 10:20

ФЕЛДФЕБЕЛЪТ КАСАБОВ. ПАК ОТРЕПЕТИРАН.

Валентин КасабовВалентин Касабов. Имаше и един такъв, дето размахваше пръст от кабеларката СКАТ. Изживяваше се като тв водещ. Като го гледаше човек, нямаше как да се отърве от усещането за накъртваща показност и преиграност. Касабов стоеше на екран като лице, което поне десет пъти предварително е репетирало пред огледалото „лош” поглед, джандар – сурат, размахване на пръст и сърдито изражение като на фелдфебел от N-ското нам си кое подразделение.

Тая сутрин Касабов цъфна по Нова телевизия, която изобщо няма нищо общо с Бойко Борисов. Касабов е вече депутат, ах, моля ви се. В тая държава щом и Касабов е депутат, добре я караме.
Та, Касабов реши в духа на „болшевишките” традиции да заклейми „лошия” си другар Велизар Енчев. Направи го пак отрепетирано, като вечен кандидат – студент в НАТФИЗ, винаги късан още на първи кръг:
Ние си го познаваме колегата. Той е доста емоционален. Няма драма, има малко драматургия. Всичко това няма как да отговаря на истината и не е истина. Ще свикнете. Ще има втора и трета серия. Малко приема желаното за действително. Все едно всеки път да правите новина, когато Тити Папазов се разплаче. Първия път, като го видях, бях потресен.
Касабов реши да иронизира Велизар Енчев, но му се получи точно като на вожда му Валери Симеонов, когато се чеше изключително възпитано, когато го улови камерата, търкащ се около „Бойко и останалите”.
Касабов, който размахваше някога декларации, подписани от депутати на Атака, сега рече, че подобно подписване на декларация било „чисто морален акт”, само защото ги подписвали в „патриотичния фронт” на Валери Симеонов.
Касабов, на когото много му отива джандар – сурата, се обяви и за задължително гласуване.
Ако такива като тоя Касабов ще въвеждат заедно с Бо/й/ко и ГЕРБ задължително гласуване, ние никога повече няма да гласуваме. Защото няма как такива като Касабов да ни карат като овце нанякъде задължително.
Впрочем, Касабов трябва да го показват по-често по Нова телевизия, която изобщо няма нищо общо с Бойко Борисов. Само така ще лъсне очевадната разлика между него и Велизар Енчев. Единият е като селски гьол. Сещате се кой от първия път.
Afera.bg

 

«