« Върни се назад Публикувано на 30.05.2017 / 8:57

ФБР ВИ РАЗРЕШАВА ДА ВИ ИЗПЛАТЯТ 1 000 000 ДОЛАРА?! ОБЪРКАЛИ СА АДРЕСАТА С БОКО И ШИШИ!

пееевски и борисовНа пощата на сайта АФЕРА се получи следното съобщение от “директора на ФБР” Джеймс Б. Комей. Прочетохме го внимателно и с удоволствие бихме пристъпили към “разрешените” 1 000 000 долара, ако не бяхме убедени, че “ФБР-ейците” са объркали адресата с онези, които добре им слугуват – Боко и Шиши.

Така че внимавайте и вие:

“ДИРЕКЦИЯ „АНТИТЕРИСТИЧЕСКА И ПАРИЧНА ПРЕСТЪПНОСТ“
ФБР СЕДМИЧНИЦИ ВЪВ ВАШИНГТОН, ОК
ФЕДЕРАЛНОТО БЮРО ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ
Дж. ЕДГАР HOOVER СГРАДА
935 PENNSYLVANIA AVENUE, NW
WASHINGTON, DC 20535-0001

Това официално ще Ви информира, че е станало известно, че сме приключили разследването с помощта на нашата система за наблюдение на мрежата за разузнаване, че вашият имейл адрес е бил сред имейла, спечелил Награда за национална лотария, която не сте претендирали, Искаме да Ви уведомим, че един от банковите служители, в които е депозиран фондът, уреди с приятеля си да дойде като собственик на електронната поща, която спечели
Награда, която те претендират за вашия фонд, но сега фондът ви е възстановен от тях, а хората, които твърдят, че фондът ви е арестуван.

Ако получите електронна поща, която не сте разбрали, че е от неизвестен човек, моля, изпратете ни го, за да проверите и изпратите лицето до правосъдието.

Дойде на вниманието на отдела за разследване на трафика на пари, че имате няколко средства на стойност 1,000,000.00 щатски долара на името си, споменатото плащане чака решение и ние разрешихме тази печеливша да ви бъде платена, тези средства са от НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИУРА.

Потвърдете, имена, адрес, телефонен номер, възраст / пол, професия и страна, за да избегнете двойно искане на вашия фонд.

НЕЗАБАВНИЯТ ОТГОВОР НА ВАШЕТО ВЪПРОС
Джеймс Б. Комей
ДИРЕКТОР НА ФБР”

Afera.bg

«