« Върни се назад Публикувано на 05.11.2021 / 11:02

ФАШИСТКИЯ ТЕРОР НА РУМЕН РАДЕВ! СЛЕД КАТО 20 ДНИ ХАКАТ САЙТА „АФЕРА“ БЛОКИРАХА И ДВАТА ПРОФИЛА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ЕДИН МЕСЕЦ! КОМПЛЕКСАРСКИ ПЛАШИПУТАРНИК, СИ РАДЕВ! НИЩО ПОВЕЧЕ!

След като повече от 20 дни сайта АФЕРА е подложен на брутална, нагла, престъпна хакерска атака, поръчана и платена от кръгове на управляващата власт на Румен Радев, да бъде спряна Веселина Томова, да бъде запушена устата и, да бъде ограничено словото и разследванията и – продължава с бясна свирепост.

Преди два дни основния ми профил във Фейсбук „Веселина Томова Захариева“ бе докладван от платен трол от кръга на Румен Радев след написан коментар под „рецитация“ на Румен Радев на страницата му във Фейсбук.

Профилът ми бе блокиран за един месец. Не мога да пускам линкове към публикации на АФЕРА, не мога да пиша във Фейсбук, не мога да коментирам.

Днес, два дни след като на другия си профил „Veselina Tomova“ публикувах и информирах приятелите си, че съм блокирана на профила си „Веселина Томова Захариева“, пускайки скринйшот от забраната на Фейсбук, бях блокирана и на профила ми „Veselina Tomova“ за един месец! Не мога да пускам линкове към публикации на АФЕРА, не мога да пиша, не мога да коментирам.

Не мога да ползвам и страницата на сайта АФЕРА във Фейсбук!

Това е ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА, наложена ми като журналист от мракобесния фашизъм на управлението на Румен Радев!

И това не е никакво преувеличение!

Атаките срещу сайта АФЕРА стартираха брутално преди предизборната кампания и след разследвания на АФЕРА срещу управляващата власт.

Блокирането и на двата ми профила във Фейсбук цели тоталното ограничаване на споделяне на публикациите на АФЕРА във Фейсбук и  тоталното ограничаване да изказвам позиция и мнение по случващото се в България.

На единия ми профил освен 5000 приятели имам близо 14 000 последователи, а на другия освен 5000 приятели имам близо 5000 последователи.

Страх ли те е, плашипутарнико Румен Радев?!

Какъв мръсник трябва да си ти и твоите гавази, че да лъжеш отвратително, че си радетел за „връщане на държавността“, че си за „свобода на словото“, а да се насираш от страх, когато свободната журналистика вади на показ зулумите И на твоята власт?!

Какъв мръсник трябва да си и какъв подлец, който се криеше под кариеристичните си бюра години наред, докато управляваше Хунтата на Борисов, и АФЕРА бе единствения остров на остра и категорична опозиция, за да запушваш устата и да газиш свободното слово точно на АФЕРА и на Веселина Томова?!

Какъв мерзавец трябва да си, Радев, какъв?!

Не си познал, обаче! Бях те предупредила, че който се ебава с Веселина Томова, рано или късно си го получава! Мислиш да минеш метър? Съсипваш сайта ми? Блокираш ме във Фейсбук, на практика изличавайки ме? Е? Ще ме пребиваш ли после, ще ме газиш ли, ще ме убиваш ли?

Що за тъп „фатмак“ си комплексиран?!

Боко Тиквата не ме събори, че ти ли бре, рецитиращ нагъзен ратай на Херо Мустафа?

Господ си знае работата, Радев!

Но, понеже си и неверник, ти последен ще го разбереш, ако изобщо чугунената ти тиква може да усети какво е Вяра!

Този живот е за смелите, Радев, не за плашипутарниците!

Веселина Томова

П.П. И нали знаете кой КОНТРОЛИРА Фейсбук в България? ДАНС и други БЪЛГАРСКИ ТИПОВЕ, близки до Властта мракобесници, които са побеснели!

«