« Върни се назад Публикувано на 16.09.2023 / 13:59

ФАШИЗЪМ! МВР ЗАДЪЛЖАВА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ДА ПОДПИСВАТ „ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ“ ПРЕДИ ПРОТЕСТИТЕ! НЕЗАКОННО! ЗАПОВЕД Е РАЗПРАТЕНА ДО ВСИЧКИ ВЪТРЕШНИ ДИРЕКЦИИ ДА СЕ ПРОУЧВАТ И ДА СЕ „РАБОТЯТ“ ВСИЧКИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ! ОСТАВКА НА ЛАЙНОТО МВР МИНИСТЪР КАЛИН СТОЯНОВ!

До всички местни Дирекции на МВР е изпратена вчера заповед, с която полицаите се задължават да проучват всички зърнопроизводители, да ги „работят“ по места, както и да следят всички техни действия!, разкри АФЕРА.

Освен това, абсолютно НЕЗАКОННО, всички зърнопроизводители са привиквани в МВР ДА ПОДПИСВАТ „ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ“, преди протестите, „да не извършват терористични действия“!

Това е напълно безумно, ФАШИСТКО И НЕЗАКОННО, защото „предупредителен протокол“ се подписва в МВР от лице САМО ЗА КОЕТО МВР ИМА ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ И ТО НАДЛЕЖНА И ФАКТОЛОГИЧНА, че може да извърши някакви действия, застрашаващи някого.

МВР в момента кара всички зърнопроизводители да подписват „предупредителни протоколи“ БЕЗ КАКЪВТО И ДА Е МОТИВ, ОСВЕН ДА ГИ ТЕРОРИРИЗАТ И ПСИХО ДЕМОБИЛИЗИРАТ ПРЕДИ ПРОТЕСТИТЕ!

АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА СЪДЯТ МВР!

На трето място МВР е впрегнато ДА ПРЕЧИ ДА ПРОТЕСТИТЕ, КАТО ЩЕ БЪДАТ ЗАВАРДВАНИ ПЪЩИТА, ЩЕ СЕ ОСУЕТЯВА ПО ВСИЧКИ НАЧИНИ УЧАСТИЕТО НА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ В ПРОТЕСТИТЕ.

ТОВА Е ФАШИЗЪМ!

МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ЛАЙНОТО МВР МИНИСТЪР КАЛИН СТОЯНОВ, КАКТО И НА ЦЯЛОТО ПРОДАЖНО ПРЕДАТЕЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО!

Afera.bg

«