Публикувано на 19.10.2021 / 19:04

ФАШИЗЪМ Е ДРУГОТО ТИ ИМЕ, РАДЕВ! ОБЯВИ ВОЙНА НА МЕДИИТЕ, КОИТО НЕ ТИ ПОДГЪЗУВАТ, СЕГА СЕ ИЗПЛЮ И ВЪРХУ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ!

13-ти ден сайта АФЕРА е под бруталния обстрел на професионални хакери, ползвани и поръчани, и НАПЛАТЕНИ от близки кръгове до Румен Радев. Без никакво съмнение.

13 дни аз и колегите ми спим по два -три часа на денонощие за да се бием с престъпниците. Ограничили сме достъпа до сайта от чужбина, ограничили сме споделянето от Фейсбук, защото на хакерите се плаща здраво /само за ЕДНА ТАКАВА АТАКА парите са около 5000 долара!/ за да заличат сайта АФЕРА. Само защото си върши журналистическата работа – да е опозиция на всяка власт и да не мълчи за зулумите на властта, която управлява. В случая И тази на Румен Радев.

След нас атаките налазиха и сайта Пик. Да, години наред съм воювала с Недялко Недялков, съди ме, руга ме, а аз не му оставах длъжна. Обаче! Първо, в своя живот за никого и нищо не съм била карезчия, никога не съм изпитвала омраза и винаги съм заставала и зад враговете си, когато са били несправедливо нападани. Второ, може и да не харесвам това, което пише Пик, но аз ще съм тази, която ще защити първа правото му да пише онова, което мисли и което е негова позиция, а не да го убиват, защото не харесва на някого. В случая на Румен Радев.

След Пик поръчковите хакери налазиха и сайта на „Труд“. „Няма ти се дадем, Гад!“, омерзено написа Петьо П. Блъсков. И аз заставам и зад неговата позиция, защото никой няма право да убива медия, само защото не е съгласен с нея.

Трите медии са изключително различни, но едно ги обединява в случая – и трите не спестяват нищо от управлението на Румен Радев, докато ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ му лижат задника напоително. Точно както правеха и с Бойко Борисов.

Хиляди пъти съм писала, че АФЕРА не слугува на никого и никой, който е на власт няма бъде пожален, защото това ни е работата – да вадим зулумите на ВЛАСТТА, а не да жумим като курви и да лазим след победителите.

Това, което ВЛАСТТА НА РАДЕВ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ КРЪГОВЕ ПРАВЯТ В МОМЕНТА С БРУТАЛНИТЕ ХАКЕРСКИ АТАКИ СРЕЩУ МЕДИИ, КОИТО НЕ ПИШАТ „ЦВЕТЯ И РОЗИ“ ЗА ТЯХ, е не само престъпление, но и ФАШИЗЪМ.

Днес този ФАШИЗЪМ СЕ ОФИЦИАЛИЗИРА И СЪС ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА РУМЕН РАДЕВ – КАЦАРОВ, КОЙТО ВЪВЕДЕ ПОВСЕМЕСТЕН ФАШИЗЪМ С НАЛАГАНЕТО НА „ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ“.

Радев, другото ти име е ФАШИЗЪМ!

Обяви война на медиите, които не ти подгъзуват с цел да ги убиеш, сега се изплю и върху свободата на българите, „в името на синергията с дневния ред на САЩ“. И от екрана те защитава не друг, а мерзавецът Цветан Цветанов. Това го отбелязвам, заради овчедушната рая и „цвета на нацията“, който ти ръкопляска.

Преди много години аз в АФЕРА единствена наричах управлението на Бойко Борисов – Хунта. Много по-късно прозвището „Хунта“ го откраднаха и копираха новоизлюпени „революционери“ от „вън – вътре мутри“, които докато аз виках  на Боко – Хунта, те хлебиха кинти и облаги от него.

Тогава си мислех, че от Боковата Хунта по-отвратително няма.

Сега, когато сегашните масонски гавази марка „село Труд“, копринковци, узуновци, герговци, кирилдобревци, прокопиевци и пр. – все близки до Румен Радев – мачкат медии, убиват ги и тъпчат върху свободата и правата на българите, си давам сметка, че твоята „военна“ Хунта, Радев, е по-страшна.

Защото маскирана зад лицемерните ти рецитации за „демокрация“ и „връщане на държавността“ –  Е ФАШИЗЪМ!

И в Църквата даже ще трябва да се влиза със „зелен сертификат“.

Безбожник си, Радев, безбожник.

Не заслужаваш НИТО ЕДИН ГЛАС НА ИЗБОРИТЕ! НИТО ЕДИН!

Овчедушници и рая тук обаче дал Господ. Безпросветници – също.

Скоро и те ще разберат що са сторили, давайки път на Дявола и на другото ти име – ФАШИЗЪМ.

И пак ще си блъскат главите.

Веселина Томова

Коментари 32 за
“ФАШИЗЪМ Е ДРУГОТО ТИ ИМЕ, РАДЕВ! ОБЯВИ ВОЙНА НА МЕДИИТЕ, КОИТО НЕ ТИ ПОДГЪЗУВАТ, СЕГА СЕ ИЗПЛЮ И ВЪРХУ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ!”

 1. Радев е масон, а масоните са слуги сатанински.

  Врагове на сатанистите са християните, а в момента наблюдаваме война срещу всички християни, затова не е учудващо, вече явното държане на Радев като слуга на дявола.

  Радев е харесван от себеподобните нему атеисти и антихристи.

 2. Докато и последния Рокфелер не пукне и банките не бъдат взривени, сатанинските медии ще повтарят като папагали Ковид, Ковид, Ковид… и пландемията ще продължава.
  А може и някой способен хакерили група от хакери да парализират Интернет до спиране на здравния фашизъм.
  Купените журналисти и алчните медици и политици са за трепане.

 3. Какви масони, бе? Тия са си баш сатанисти, начело с вещерската грозотия мустафа!

 4. ХИТЪР ПЕТЪР
  Рейтинг: 24K
  2021.10.20 00:15ч.

  Зелен Сертификат от Зелен Чорап !
  Тия Зелени Чорапи надминава Зелените Тикви в Бостана с престараването си!
  На Зелени Чорапи им дай ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ!

 5. От върха на фашизма (девети юни 1923) досега той не е умирал. Има прекъсвания, но идеологията, методологията, пропагандата и активността му са си живи и до днес. След като реабилитираха капитализма, възкресяват и фашизма и ‘айде сто години назад.
  Швабизмът е фашизъм плюс изкуствен интелект.

 6. Днеска бях обвинена от г-н Истина, че „Баце ми бил любимец“, само защото не обожествявам Румен Радев. В подобни ситуации или се смееш на глас, или онемяваш…
  Нито веднъж не съм гласувала за Баце. Не съм била гост на негови партийни конференции и не съм твърдяла, че е „истински мъж“, както някои негови настоящи противници. Не съм приемала постове от него- независимо какви. Не съм правила милиони по време на управлението му, нито съм била министър в служебните правителства на собственото му, „гоце-делчевско магаре“.
  Откакто пиша тук, съм го определяла като Нерон.
  И какво от това?!?
  Дадох си сметка, че напразно съм изразходвала енергия и сили. Никой нито чете, нито се интересува от чуждите постове.
  Ето това е подмяната. Същата- като тази от 1989-та.
  Очаквам утре точно тези, които се криеха като ханъми от несъществуващия вирус, триеха ръцете си /и всичко останало/ със спирт и гледаха Мутафчийски в хипнотичен захлас, да ме обвинят в съучастие и сърежисура на ковид-пландемията и на баранофикуса.
  Да, така става при всяка подмяна…Крадецът вика:“Дръжте крадеца!“
  От март 2020 пиша срещу фашисткия, фалшив ковид. Слагах видеа на Дейвид Айк /и не само на него, разбира се/, в които се говореше за предстоящата утилизация и чипизация. Блеещият народ се криеше и обвиняваше малцинството, мислещо различно- в безотговорност и в простотия. Когато им се казваше, че не може да се затварят граници и да се блокират икономики, зомбитата пищяха да мълчим. /Ние- безсрамниците тоест, понеже „здравето било по-важно от парите“./
  Знаете ли какво правиха същите тези зомбита миналата година по същото време?! Ами, вайкаха се, че в „цивилизованите държави“ вече имало еди колко си ваксини, пък „Бойко се размотавал“… Тогава беше и единственият път, когато съм го поддържала- пустия Бойко, затова, че не бърза да прави от българите лабораторни мишлета.
  Спирам да пиша. Винаги съм ползвала едно име. Своето собствено. Не ми харесва да се раздвоявам и разтроявам. Така и не разбрах кои са „новите имена“ на hahara, на дядо Иван и на Мери, пък ги харесвах и уважавах. Оттука-нататък, колкото и Марии да пишат, няма да съм аз. /Да се знае, товарищи! :-)/
  Поздрави на г-н Стоян Лозински, на г-н PR033 и на г-н Богданов /въпреки разправиите помежду ни/!
  P.S. Ваше Вейронско Величество, Вие си знаете! За мен винаги ще сте номер едно. 🙂
  P.P.S., Леле, колко драматично се получи- като турска сапунка! Явно краят на Света наближава…;-)

  1. Не е вярно, че не ти четат постовете, Мария ! Аз и много други ги четем !

  2. Няма разправии, между мене тебе, Мария ! Аз съм по-емоционален, че без емоция нищо не става, извиних ти се и те поканих във Вечно Свободното Белово , без Плъхове, Радевистти, Бойковиски и пр..

  3. Април месец преди изборите бях писал че Баце е зло но след Баце може да дойде още по ЗЛО!?!?!? Защо??? В последните години и точно преди КОРОНОМАНИЯТА бяха нанесени най-големите удари срещу Италианската Мафия!!! Случайно??? Мусолини също го е правил и не от това че се е борил срещу престъпноста а заради нейното влияние в обществото..това че може да организира ХОРАТА!!! За Новият Световен Ред всяка организация извън контрола и е ОПАСНА!!! При нас положението бе подобно с разликата че Мафията си има ДЪРЖАВА!?!?!? Затова и Прокопиеф каза че трябва да се разгради…но УЛОВКАТА е че след това ще се гради ШВАБдържава!!! Баце нямаше желание да е правоверен Ковидист защото това щеше да нарани него и бизнес партньорите му…ЛОКДАУНИ…ЗАТВАРЯНЕ…СПИРАНЕ на ВНОС и ИЗНОС…Защото заедно с НОРМАЛНАТА ИКОНОМИКА страда още по силно СИВАТА!!!За да го махнат назначеният от САЩ ГЕШЕФ влезна в Президенството…Протести…след това ги яхнаха КОРОНОХЛЕБАРКИТЕ и ето ни РЕЗУЛТАТА!!! Така че Мария…не страдай!!! Това е ИСТИНАТА!!! Другата е че и милионерчетата …докторчетата…разни социолози и журналисти ще станат и те БЕДНИ и БЕЗРАБОТНИ!!! След като умре ИСТИНАТА няма нужда и от ГЛАШАТАИТЕ на ЛЪЖАТА!!!

  4. Мария, не сте права, че никой не Ви чете. От доста време преглеждам секцията коментари основно заради Вашите постове и тези на още няколко участници. Колкото до имената – пиша тук за първи път от около две седмици и като цяло доста рядко в последните месеци, а смяната на псевдонимите не беше по мое желание, а към даден момент стана необходимост (харесвах си стария псевдоним). Ще липсвате на доста от четящите Афера.

  5. Какъв е проблема?
   Такива хора( фенове на Радев и Борисов) винаги обвиняват противниците на Радев в бойковизъм и обратното.
   Това е навсякъде по форумите.
   Човек не трябва да взема глупостта им присърце.

  6. Мария! Веделина Томова не се е отказала години да пише истината и буди народа, въпреки помията, която се излива върху нея.
   Помисли дали от наранено честолюбие решаваш да не пишеш в Афера.

 7. През 1933г. Георги Димитров дава следното определение за фашизма: „Фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните, най-империалистическите елементи на финансовия капитал…“

  1. възникнал в отговор на комунизма , и двете криминални идеологии с произход – все Германия !

 8. Радев няма да бъде избран за 2-ри мандат!!!
  Нали знаете , че Пилците се броят на есен!!!
  Скоро ще разберете, че съм прав.
  Радев е ПРЕДАТЕЛ!

 9. Бълен бойкот на фарса наречин „Избори БГ“ ! Пълен бойкот на фашистките сертификати ! Време е да има счупени ковидистки муцуни.

 10. В църква влизам само с кръст и молитва-маските и сертификата могат да си ги заврат някъде…

 11. Волтер:
  „Не съм съгласен с това, което казваш но,
  докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш“.

 12. хм,ПИК и те громят, споменват и Труд и Афера във всяка статия, Труд също не се дават.
  хубаво, искаше цялата Власт – получи я и кво направи – код Кафево, откъде тая алчност за власт, мини си мандата и си гледай кефа, ако те избеат пак, добре ако не те изберат здраве да е – ама не вся власт десиславам…
  сигурно си мечтае за президентска република или нещо подобно си мечтаят от козяк, барем като си го имат на каишка, примерно другаря пиночет, пък и други техни кучи синове си спомняме кви ги свършиха в подмандатните им колониални територии.

 13. ШВАБизъм…!!! Байдън и Камал също !!! Китай с рейтинга на гражданите!!!Австралия-нещо да си чул!!!Канада…!!!Германия-с ГРИЙНАУСВАЙС в супермаркет…Така че не само Русия!!! Ще пиша за там в друг МОМЕНТ!!! Италия с ДРАКО !!!

 14. Кой му се е надявал на радев така да се излага,туй е защото се е абмицирал да обсеби цялата власт.Досега напредва чрез служебните правителства,ако не успее с ПППП ,ще продължи с тях,от друга страна президентството му не е сигурно.Не може да не е замесен и във въвеждането на новите ограничителни мерки,той слага на топа служебното правителство и здравния министър и здравен инспектор и се прикрива зад тях.Докато без неговата дума това надали може да стане.БСП и лично К. Нинова с какъв ум го подкрепят,вместо да издигнат друг кандидат и да го затапят?На какви принципи почива вътрешната политика на радев,на пълно подчинение пред капризите на козяк ли,те може да искат признаване на васалитет и превръщането ни в колония,а радев приглася и помага.

  1. Това е болест на слабите и комплексарите .Аз брато не мога да изкарам повечотдва-три месеца на върха, че не понасям да мис е ливрят и мазнят, тия баш това искат от това живеят !

 15. Пак задавам този въпрос??? Защо при ДЕМОкрацията няма ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ или как според ЗАКОНИТЕ и от ПОЛИТИЧЕСКИ те правят или КРИМИНАЛЕН или ТЕРОРИСТ!!!

 16. интересно, дори в правоверните медии умнокрасивитетът не е в еуфория, даже некви жълти звезди споменават

 17. Let’s go Brandon!!! Защо го пиша??? За да знаете ПРАВОВЯРВАЩИТЕ МЕДИИ как лъжат право в очите и ушите!!!
  Състезанието НАСКАР!!! Журналистка…май от СНН взима интервю от победителя!!! Хората по трибуните скандират- Еви се Байдън…Джурналистката се обръща към пилота с думите- Виж колко са въодушевени и скандират-Напред Брендан!!! Това е ПРАВОВЕРНАТА ДЖУРНАЛИСТИКА!!! От тогава този призив е забранен във всички ПРАВОВЕРНИ МЕДИИ!!! За Радеф… Кацароф…Б.Б. за КОРОНОБЕСИТЕ казвам…Let’s go Brandon!!!

 18. Хайл……! Дочаках нашите да се върнат. Утре съм лента на ръката с пречупен кръст! Не сте фашисти? Не ви харесва? Дайте тотава, без да сме евреи, да сложим по една жълта звезда? Няма как, бе хора, или сме от едната страна или от другата! Как беше: Никой няма да пита какво е било времето, а защо са мълчали поетите му? Защо мълчим всчки! Къде е Михаил Ром, за вторана серия на „Обикновен фашизъм“!

  1. За всяка доза по нашивка-ефрейтор…мл.сержант…сержант…за следващите направо посмъртно …старшина!!!

 19. АФЕРА-смятам че това е открита ВОЙНА срещу всеки свободен ЧОВЕК и както се вижда с ХИБРИДНИ СРЕДСТВА!!! Е от ХИБРИДИ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ!!! Не се опитвам да си представя какво им е в ГЛАВАТА на тези същества…затова ги наричам ХАРДуери!!! Буташ им ПРОГРАМАТА те работят!!!КОИ КОГА КАК и защо им я БУТНАХА стана ЯСНО за всеки МИСЛЕЩ!!! Знаеш ли???Винаги вярвам в Черния Лебед-the Black Swan!!!Вярвай ми!!! Той е разперил вече крила и ИДВА!!!

 20. Всичко, което прави долния мерзавец Румен Радев ще му се върне на изборите! Не вярвайте на платените пропагандни социологически в България……според международни социологически агенции подкрепата на Радев е под 26%!!!!

  1. Да, но имайте предвид и възможността за фалшифициране на резултатите. Иначе защо толкова бързаха да гласуват закон за избори само с машини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *