« Върни се назад Публикувано на 19.10.2021 / 19:04

ФАШИЗЪМ Е ДРУГОТО ТИ ИМЕ, РАДЕВ! ОБЯВИ ВОЙНА НА МЕДИИТЕ, КОИТО НЕ ТИ ПОДГЪЗУВАТ, СЕГА СЕ ИЗПЛЮ И ВЪРХУ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ!

13-ти ден сайта АФЕРА е под бруталния обстрел на професионални хакери, ползвани и поръчани, и НАПЛАТЕНИ от близки кръгове до Румен Радев. Без никакво съмнение.

13 дни аз и колегите ми спим по два -три часа на денонощие за да се бием с престъпниците. Ограничили сме достъпа до сайта от чужбина, ограничили сме споделянето от Фейсбук, защото на хакерите се плаща здраво /само за ЕДНА ТАКАВА АТАКА парите са около 5000 долара!/ за да заличат сайта АФЕРА. Само защото си върши журналистическата работа – да е опозиция на всяка власт и да не мълчи за зулумите на властта, която управлява. В случая И тази на Румен Радев.

След нас атаките налазиха и сайта Пик. Да, години наред съм воювала с Недялко Недялков, съди ме, руга ме, а аз не му оставах длъжна. Обаче! Първо, в своя живот за никого и нищо не съм била карезчия, никога не съм изпитвала омраза и винаги съм заставала и зад враговете си, когато са били несправедливо нападани. Второ, може и да не харесвам това, което пише Пик, но аз ще съм тази, която ще защити първа правото му да пише онова, което мисли и което е негова позиция, а не да го убиват, защото не харесва на някого. В случая на Румен Радев.

След Пик поръчковите хакери налазиха и сайта на „Труд“. „Няма ти се дадем, Гад!“, омерзено написа Петьо П. Блъсков. И аз заставам и зад неговата позиция, защото никой няма право да убива медия, само защото не е съгласен с нея.

Трите медии са изключително различни, но едно ги обединява в случая – и трите не спестяват нищо от управлението на Румен Радев, докато ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ му лижат задника напоително. Точно както правеха и с Бойко Борисов.

Хиляди пъти съм писала, че АФЕРА не слугува на никого и никой, който е на власт няма бъде пожален, защото това ни е работата – да вадим зулумите на ВЛАСТТА, а не да жумим като курви и да лазим след победителите.

Това, което ВЛАСТТА НА РАДЕВ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ КРЪГОВЕ ПРАВЯТ В МОМЕНТА С БРУТАЛНИТЕ ХАКЕРСКИ АТАКИ СРЕЩУ МЕДИИ, КОИТО НЕ ПИШАТ „ЦВЕТЯ И РОЗИ“ ЗА ТЯХ, е не само престъпление, но и ФАШИЗЪМ.

Днес този ФАШИЗЪМ СЕ ОФИЦИАЛИЗИРА И СЪС ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА РУМЕН РАДЕВ – КАЦАРОВ, КОЙТО ВЪВЕДЕ ПОВСЕМЕСТЕН ФАШИЗЪМ С НАЛАГАНЕТО НА „ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ“.

Радев, другото ти име е ФАШИЗЪМ!

Обяви война на медиите, които не ти подгъзуват с цел да ги убиеш, сега се изплю и върху свободата на българите, „в името на синергията с дневния ред на САЩ“. И от екрана те защитава не друг, а мерзавецът Цветан Цветанов. Това го отбелязвам, заради овчедушната рая и „цвета на нацията“, който ти ръкопляска.

Преди много години аз в АФЕРА единствена наричах управлението на Бойко Борисов – Хунта. Много по-късно прозвището „Хунта“ го откраднаха и копираха новоизлюпени „революционери“ от „вън – вътре мутри“, които докато аз виках  на Боко – Хунта, те хлебиха кинти и облаги от него.

Тогава си мислех, че от Боковата Хунта по-отвратително няма.

Сега, когато сегашните масонски гавази марка „село Труд“, копринковци, узуновци, герговци, кирилдобревци, прокопиевци и пр. – все близки до Румен Радев – мачкат медии, убиват ги и тъпчат върху свободата и правата на българите, си давам сметка, че твоята „военна“ Хунта, Радев, е по-страшна.

Защото маскирана зад лицемерните ти рецитации за „демокрация“ и „връщане на държавността“ –  Е ФАШИЗЪМ!

И в Църквата даже ще трябва да се влиза със „зелен сертификат“.

Безбожник си, Радев, безбожник.

Не заслужаваш НИТО ЕДИН ГЛАС НА ИЗБОРИТЕ! НИТО ЕДИН!

Овчедушници и рая тук обаче дал Господ. Безпросветници – също.

Скоро и те ще разберат що са сторили, давайки път на Дявола и на другото ти име – ФАШИЗЪМ.

И пак ще си блъскат главите.

Веселина Томова

«