« Върни се назад Публикувано на 09.02.2022 / 17:25

ФАРС! КИРО НЕ СЪБРА СМЕЛОСТ И НЕ КАЗА, ЧЕ Е „ПРЕДАЛ“ ИЗРЕЗКИ ОТ „КАПИТАЛ“ ЗА ПАШАТА, МАРГИНИТЕ. КИРЕТО ОБАЧЕ ПРОПУСНАЛ КОСТОВ, ПЛАМЕН УЗУНОВ, КОПРИНКАТА, ЧУШКАТА А.К.А. РОЗОВИТЕ БУЗКИ…/ВИДЕО/

Киро не събра смелост и не каза пред медиите, че е „предал“ на прокуратурата Пашата, Маргините…и неколцина клетници от ГЕРБ.

Преди да влезе за обяснения в прокуратурата Кирето от „белите магистрали“ доста плахо и „контролирано“ пусна на медиите името на Младен Михалев – Маджо.

Не събра обаче смелост и не каза други имена и прякори, за които е носил вестникарски публикации от „Капитал“ в папката. А там били материали за Пашата, Маргините и няколко клетници – депутати от ГЕРБ.

Нерде Маджо, нерде депутати на Тиквеника?! Това ли е работата на министър-председателя – да носи вестникарски публикации за депутати от опозицията? Шепа клетници като Носът, шофьорът на Мето и доктор Коце ли са „най-голямата“ корупция в държавата?

Фарс!

Кирето обаче пропуснал Костов, Пламен Узунов, Копринката, Чушката, а.к.а – Розовите бузки. Случайно ли е? Сигурно, защото материалите му са подготвени от авторите на вестникарските публикации на „официоза“ на синергията.

Хайде, сега, същите тези автори на разградския червенобузко да съберат и доказателствата за твърдяните престъпления. Нали и Лена тъй рече…

А Рашков защо спи? Какво прави вече 9 месеца, освен „контролирано“ да пуска фишеци през три сайта.

Калин Спасов

Бележка на АФЕРА: Какво правел Рашков ли? МВР Рашков пикчърс спешно оправя днес сриналия се имидж на радевото простотокиро с кретенска акция за дилъри шматки на софийски булевард, предизвиквайки тотално задръстване. Няма такъв ташак!

«