« Върни се назад Публикувано на 24.02.2011 / 12:14

Фамилията „Коцеви” не е случайна и герберите го знаят

 

 

И досега генерали от ПГУ на ДС обсъждат „загадъчната смърт”, както се изразяват, настигнала един толкова осведомен висш служител на – катастрофа на прав участък при добра видимост  и сравнително ниска скорост. Но това са вече само обичайните раздувки за десарски софри. Нищо повече.

Сега на дневен ред е кадровото реализиране на други представители на фамилията „Коцеви”. Бойко Коцев не грее ли до националния лидер по време на срещи с евролидери?! Или преди това не грееше в най-чувствителните за присъединяването ни към ЕС сфери в МВР?! Фин човек. Ненатрапчив. Сдържан. Знаещ. Можещ. Обигран. Тих. Не се пъха в тв камерите, но те нерядко го нацелват зад широкия гръб на Лидера.

И, о, небеса – тишината е раздрана от вопли и стенания. Емил Коцев бил нареден за отстраняване от „Техноекспортстрой”. Първо го уволниха. Сетне Лидера размислил и го „помилвал” – с подразбиращото се съпътстващо медийно обслужване, естествено. Лидерите са строги, но справедливи. Те не са диспечери и могат да не бъдат в достатъчна координация с феноменални уж мениджъри като Росен Плевнелиев, но когато разберат истината, тутакси оправят малките грешчици. Защо да демотивират акуратен служител като Бойко Коцев и да настройват толкова информиран служител като Емил Коцев?!

Но Емил Коцев вече бе успял да каже предостатъчно и за широката публика. Не че не се знаеше за усуквациите с двата самолета. Кой ли пък беше чул за „пиара” на Коцев преди Лидера да го „уволни”? Коцев вкара шум в канала, който покри активностите на изключително усърдни и точни служители от Външно, които свършиха работата. Няма лошо. Те никога не шумят около себе си. Бащите им не са работили за ДС, а за РУМНО. И за разлика от някои дружки на Лидера наистина са знаели кои са силните фигури на МОСАД, защото са работили на терен в Сирия и Йордания, както преди това са знаели кой е Уйлям Колби от ЦРУ, защото са работили на терен във Виетнам. И изгоряха в това познание. Сегашните лидери няма да изгорят – те са далеч от това Познание и този Дълг.

 

www.bgsniper.com

 

Бележка на afera.bg: Службите да не би пак да "проспаха" да обадят на Борисов топлият канал между ЦРУ и Е. Коцев към Кадафи?! 

 

«