« Върни се назад Публикувано на 13.05.2024 / 9:40

ФАЛШИВ ДЕБАТ ПО BTV. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, БЕ! ПРОМИТИ И КОРУМПИРАНИ МОЗЪЦИ!

Много постен и слаб, да кажем обичайният фалшив дебат по bTV за евроизборите. Единственото добро на този дебат е, че беше възпитан и уважителен. Симпатични водещи, но изявите на участниците – досадни клишета с малки изключения.

Нищо чудно, че избирателите така и не научават истината за това какво всъщност се случва в Европа и какво представлява ЕС. Избягването на дълбочината в разсъжденията е принципен дефект на телевизиите и електронните медии. Кратки безсмислености и лозунги, които не провокират мислене, а тъкмо обратното – създават мозъчна каша в главите на зрителите.

Едно от най-важните права, които трябва да бъдат защитени в момента в ЕС, е суверенната тежест на всяка национална държава при вземането на общите решения за ЕС. Защото имаме предложение за съществена промяна в договорите за ЕС. Тази промяна е да падне правото на вето и да се премине от единодушно гласуване към гласуване с квалифицирано мнозинство. На брюкселски сленг е записано, че това се прави, за да се повиши КАПАЦИТЕТЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ на ЕС в области като САНКЦИИ, КЛАУЗИ ЗА ПРЕХОД, и при ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ. Сещате ли се?!

Това позволява да се вземе някакво решение за България, което ще я засяга, дори и ако ние, българите, не сме съгласни с подобно решение. Волгин зададе този изключително важен въпрос на Радан Кънев, който буквално смотолеви невярности и се движеше по повърхността както обикновено. Истината е, че тази промяна, която се планира, извлича последните остатъци от национален суверенитет. Няколко държави ще могат да вземат решение за целия ЕС. Например, с квалифицирано мнозинство може да се вземе (и най-вероятно ще се вземе) решение да се изпраща общ контингент към Украйна. Тогава няма значение националното ни правителство какво мисли и декларира тук. Просто това ще бъде решение на ЕС, в което ние ще бъдем включени да участваме.

Промяната цели да гарантира глобалисткия диктат! И елементарната навигация на ЕС в посока, която ще го погребе.

Този процес е започнал отдавна, мозъците са заключени, а деградирането на Европа е факт. И дори, когато се разхождате из Европа, това се вижда с просто око. Всеки мислещ човек може да го разбере, само политическите зелки продължават да дрънкат несвързани с реалността клишета.

Писна ми от фалшивото говорене на властта и отъркващия се във властта планктон. Не ви ли е срам, бе! Промити и корумпирани мозъци! Винаги може да се вземе решение в контекста на „извънредна ситуация“, и няма да има значение, че България, Унгария, Словакия или коя да е друга държава не е съгласна. Не баламосвайте гласоподавателите! Борете се за свободата НИ.

Защото свободата на движение из Европа е фалшива свобода, когато имаш ДЕМОНТИРАНЕ на смисъла и правомощията на НАЦИОНАЛНАТА ВЛАСТ! Най-жалкото е как боклуците в националната ни власт си копаят собствения гроб с огромно удоволствие. Това е върховната власт на опиума на парите, корупцията и планирането на няккаво лично бягство. Пробиваш кораба, но се измъкваш с личната си позлатена лодка.

Калина Андролова

«