« Върни се назад Публикувано на 17.10.2022 / 9:26

У НАС СПЕЦ. СЛУЖБИ И ПРОКУРАТУРА СА ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ, КОИТО СЛУЖАТ НА ЛУДИ ХОРА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА!

Ясно е лицето, извършило хакерските атаки срещу български сайтове, намира се в Русия.

Установен е конкретният извършител на хакерската атака срещу редица български институции, съобщиха от прокуратурата. Ще бъде поискана екстрадицията му.

Руският хакер се намира на територията на Русия.Установена е към момента самоличността на едно лице, което има отношение към атаката. Разследването не се ограничава само до това. Първият установен източник на атаката е от Магнитогорск, но в последствие са установени и много други места, от които е дошла атаката“, обясни говорителят на СГП Десислава Петрова.“

Прокуратура и абсолютните нефелници от ГДБОП, които в продължение на ЕДНА ГОДИНА!!!!, по досъдебно производство, образувано за ежедневните брутални хакерски атаки срещу сайта АФЕРА, не откриха нищо, защото са некадърни, тъпи и защото съучастват в подобни атаки срещу „неправилни медии“ в България, за един ден!!! разкрихааместонахождението, хахаха, че и адреса на руски хакер, хахаха, дето им хакнал абсолютно безполезните дъжавни сайтове.

Това само идиот може да обяви като „успех“ на Прокуратурата и ГДБОП. Само идиот!

Защото и най-големият кретен, който само се е докосвал до темата компютърни престъпления знае, че обявеното от прокуратурата и ГДБОП е пълна лъжа и пунта мара и че за един ден са установили единствено кура му янко и са го нарекли „руски хакер“.

А истината е, че ГДБОП, както и прокуратурата, са потресаващи малоумници в „разкриването на компютърни престъпления“ от една страна, и от друга – съучастници в извършването на посегателство срещу „неправилни“ сайтове. Справка – сайта АФЕРА, който една година е подложен на хакерски тероризъм и една година бопаджии и прокурори си бъркат в задника в угода на поръчителите на хакерските атаки.

В България и спец.служби, и прокуратура, са политически курви, които служат на луди хора, които управляват държавата!

Afera.bg

«