Публикувано на 11.04.2021 / 12:15

У НАС В МОМЕНТА ЛОВУВА ГЪСТА СГАН ОТ РЕБОЗОВЦИ. ИМАМЕ НАЙ-МНОГО МОШЕНИЦИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР

Според Нидал Алгафари нямало никакъв смисъл от нови избори, щото резултатите щели да бъдат същите. Ех, тази Мадлен, ще има надомна работа за поне още един мандат…с този аналитичен съпруг съвсем спокойно може да се прекръсти на Алена Алгафари.

Навремето Никсън имал един дългогодишен приятел Биби Ребозо, към когото администрацията на американския президент, била особено предразположена. Имало ли далавера, все Биби Ребозо бил пръв на опашката за банкноти.

Бибката, както предполага името му, бил човек на задкулисието, известно още под името “мафия”. Или с две думи – Ребозо бил нещо като братовчеда Ради, ама по 200, както би сметнал нашият премиер.

В познат стил, още преди 45 години, Ребозо редовно “поръчвал” неудобни журналисти, многократно бил обвиняван в пране пари, но както и у нас, така и у каубойското село, ако си авер с шефа на ДАНС г-н Хувър, могат само да ти пръднат на шкафчето.

В крайна сметка най-накрая Бибката умрял от аневризъм в мозъка, може би защото, бил прекалено умен за братовчед на толкова голем държавник.

Припомням тази история, щото и у нас в момента ловува подобна гъста сган, от ребозовци. Ако тръгна да ги изброявам по имена, ще ми свърши интернета, както вика щерка ми. Ние не само имаме най-много мошеници на квадратен метър, но и най-много мошеници на глава от населението. Тази шарена и многолика пасмина застъпва всички познати криминално специалности – от технически бандитизъм, през схемоводство и медиаторство, до пране на доказани факти. Канят ги в телевизора, а те перат ли перат, като чистак нов Индезит в центъра на Столипиново.

Но, какво да правиш – в държавата на мръсното бельо, най-търсени са перачките. В държавата на “Спасителят с джипа” всеки Калин е класик, както и всеки Терзийски е един малък Селинджър. Или ако цитираме другаря Джеръм, “ако искаме да живеем добре с хората, трябва да можем да се въртим на всички страни”.

Не е ли така, г-н Алгафари?

Васил Петев

Коментари 12 за
“У НАС В МОМЕНТА ЛОВУВА ГЪСТА СГАН ОТ РЕБОЗОВЦИ. ИМАМЕ НАЙ-МНОГО МОШЕНИЦИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР”

 1. Мацката като комунделка да се омита в сайта на БСП заедно с други те комундели.

 2. В тaзи cутрeшнoтo cи прeдaвaнe „oбщecтвeната“ БeНeТe cтигнa дънoтo c лъжливитe изкaзвaния нa прoфecoрa пo частна избoрнa мaтeмaтикa и иcтeричнитe кряcъци нa дaнтeлeния кoнcтитуциoнeн cъдия – бивш.
  А водещият слушаше в тих унес…….мълчалив…..

 3. Е ,кво да се прави,и децата разбраха ,че най-добрия бизнес в България е Политиката.

  Да бе,много мошен, много нещо в тая България…
  И се въдят като пичи въшки в условията на добре окосмена Футка…

  Ако ги разстрелваш с картечница,лентата трябва да е дълга колкото на ,,Война и Мир“ …

  Навремето в Ястребино застреляха Ценка и Цветанка…
  Сега застреляха децата на един цял един народ и какво …
  И пенсионерите застреляха.
  Всичко избиха.
  Нищо не остана.

 4. До персоната Льотчикът да се маха

  Доста време те търпях, действително не ти е мястото да пишеш където и да било. Стегни се и мети входа на блока, в който живееш!

  Моите уважения за всички добри метачи и чистачи на входове! Как пък всички се разболяха от „грозната болест“ преди 3-4 месеца, та трябва лично да си мия етажа с най-добрите препарати, щото много мразя мръсотията, във всяко отношение. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПЛАЩАМ НА „БОЛНИТЕ ЧИСТАЧКИ“, а работата ми е на друго ниво.

  И чистачките в мръсна вода риба ловят.

  1. льотчикът е новата приятелка на кмета на Симитли Апостолофф, сега му разработват аспуха и лоеното парче бир поджарникар боико е в немилост.

 5. Исус Христос , когато го разпънали на кръста , от двете му страни били разпънати двама престъпника. И днес е така – от двете стани на всеки нормален , добър човек , стоят двама престъпника. Били те крадци , корумпета , мафиоти , предатели , шпиони , високопоставени чиновници , зависими мъже и жени , продажни съдии и т.н.
  Как ще се отървем от тях ?
  Просто трябва да започнат да говорят!
  Всички!
  Иначе спасение няма да има !

 6. Г-жа Алгафари най-добре да накара мъжа си да отиде на коафьор, може и тя да се пооправи. По дрехите посрещат, по ума и т.н….. Днес братът Мадж беше изтърсил още някаква „интересна мисъл“….. Моите извинения, забравих я!

  Да пази Господ да не ми стане нужда от такъв психотерапевт….

 7. „Младите хора гледат на света през очите на своите идоли.“ ~Вилхелм Швабел~

 8. И Тиквата, и Курнела , и другите боклуци повтарят като папагали, че новите избори щели да повторят същите резултати, даже по-лоши, а зад това се крие страх.
  Ако изборите са през юли, най вероятно е Чалгаря, ако сега напсува и трите хунти и върне мандата, да спечели още много фенове, да отвее герб примерно с 30 на 25%, комунягите да паднат до 10, да ги изпревари и ДБ, и тогава вече да има много по-големи шансове за кабинет.

  1. Щом и кретена льотчик-ауспухов стана стратег, че и прогнози взе да пише, работите в Афера отиват на много зле…

 9. Изсичат боровата гора между селата Добрина и Манастир над град Провадия изнасят тирове дървесина трябва някой да го спре това Изсичат във вътрешността на гората за да не се вижда от черния път
  9216 Добрина

  1. изсекоха цялата държава ребозовците (за справка google map,всичко се вижда като шахматна дъска).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *