Публикувано на 23.04.2021 / 21:18

УТРЕ ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ… С ДВЕСТА КЪМ 113 МЯСТО!

Утре да не пропуснете…

Петър Петров

Бележка на АФЕРА: С двеста към 113 място по свобода на словото.

Коментари 22 за
“УТРЕ ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ… С ДВЕСТА КЪМ 113 МЯСТО!”

 1. Много точна статистика за медийте за днес,афера продължавайте да ги наблюдавайте.

 2. Телевизиите си отработват дадените им пари и от мутренското управление и от разни фондейшън, които пробутват интересите на страната си, ама не и нашата.
  А външната министерка е (да го кажа по модерному) готина като визия, така, че гледайте я без да я слушате.

 3. Така е, прекаляват го телевизиите в угодничеството си към бившите, още не могат да обърнат страницата. Досадно и банално. Обаче! Къде са главните опозиционери, тайнствените креатури на Слави? Всички чакаме да си отворят устите, но те явно не могат, не знаят, не искат и са стъписани от второто си място. Не са очаквали, че ще им се наложи да стават държавници, ей! Затова медиите успешно запълват вакуума с гербери – хак да са ни! Оказа се, че шоумените нямат дори елементарна медийна стратегия. Жалко!

 4. Аре ве,някой да ми помогне да си изкарам телевизора от бидона с киселото зеле ,стана два месеца съм в информационно затъмнение !

  1. Тепърва предстои осветляване както казах някои хора обичат да пикаят срещу вятъра което е глупаво

 5. Значи започва се с ТЪПАНжията Калинчо, после идва евроатлантическия ВИП гей Даниелчо, но черешката на тортата е угоената свиня Теменужка, която хариза българската енергетика на … когото трябва ( на правилните Господари, през девет морета в десето) !

 6. Каква скамейка на герб ББ: изтупали отново пухкавото корумпе Делян Добрев, отстреляния безцеремонно от БиБитко Главчев, значи и до шутираните от тях си допряха. Липсва само мазният Владислав Горанов за пълен резил към калинките на БиБитко. Това са експерти на герб!

 7. Отворено писмо до
  Емил Кошлуков
  ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ (БНТ)
  Г-н Кошлуков,
  Поверената Ви БНТ е на бюджетна издръжка, т. е. Вашето месечно възнаграждение (заплата) и издръжката на цялото Ви учреждение се образуват от данъците, таксите и глобите на целокупния български народ. Поверената Ви БНТ се обявява за обществена, каквато не е била, не е и под Вашето ръководство никога няма да бъде.Поверената Ви БНТ отдавна се е превърнала в партийна медия, която с държавни средства обслужва властта и управлението, за сметка на интересите на аудиторията със средствата на самата аудитория.
  Г-н Кошлуков, защо заблуждавате общественото мнение, че в поверената Ви БНТ събитията, фактите и явленията се отразяват честно, професионално и обективно, а непрекъснато запълвате ефирното време с „партийните“ прояви на лицето Бойко Методиев Борисов, премиер в оставка и вече само Главатар на една шайка? В какво от тези качества Вие позволявате екип на БНТ да предава на живо и от частния му дом монолозите един партиен ръководител, комуто предстои да слезе от трона на едноличната си власт, след като е ясно, че Борисов вече не е и няма да бъде премиер?
  Бтв, Нова нюз, Нова тв, БГ Он ер още някои телевизии са частна собственост и те не са длъжни да се съобразяват с публиката, защото не се издържат от републиканския бюджет, но БНТ няма право на своеволия, като това на което ни направихте свидетели и зрители днес, 23 април 2021 г. Или БНТ работи по правилата отпреди 1989 г., когато имаше член Първи и Конституцията и партията, и държавата бяха едно цяло? Нали някога се борехте срещу член Първи и срещу тоталитарния режим?
  Кой и кога Ви е дал правото, г-н Кошлуков, да вгорчавате дните на милиони български граждани, като им натрапвате посредством поверената Ви БНТ присъствието на един очевидно болен и неадекватен бивш премиер на Републиката?
  Г-н Кошлуков, време е да отворите прозореца на просторния си кабинет и да видите какво се случва навън! Отървете се от зависимостите си и пристрастията си към отиващата си шайка, защото очевидно имате такива зависимости и пристрастия. Вероятно много държите на поста си генерален директор на БНТ и вероятно този пост е важен и животоспасяващ за Вас и това е Ваше право. Но освен права, Вие имате и задължения – пред народа, хората, обществото и цяла България, защото службата Ви е генерален директор на БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
  Ако не сте в състояние да понесете тежестта на тази отговорност, идете си. И без друго няма да имате безоблачно бъдеще, когато и ГЕРБ си отиде завинаги.
  Без уважение:
  Любо КОЛЬОВСКИ, зрител и данъкоплатец
  23 април 2021 г.

  1. ТОТАЛИТАРНИ ПРИКАЗКИ (За деца родени след 1980)
   23.04.2021
   Вие, деца, родени преди 1980-та не помните тия времена. Тогава беше като сега, но тогава знаехме, че нещо не е наред. Вие сега не знаете, че нещо не е наред.
   Енвер Ходжа обичаше да се отбранява. Седеше в един бункер и ръководеше Албания. Телевизията, албанската нямаше програма. Пускаха телевизията само когато Енвер Ходжа искаше да каже нещо важно. После пускаха музика, народна албанска. Или лайф-стайл предавания, но тогава както сега нямаше нито лайф, нито стайл.
   Имаше вицове за Енвер Ходжа. Албанците строяха бункер след бункер, но нямаха какво да ядат. Затова албанския виц беше кратък: “Слушате новини на албански език. Енвер Ходжа стана рано в добро настроение и закуси баница с бекон. Това бяха новините на албански. За останалите: сега ще слушате народна музика…”
   Никой не помнеше как Енвер Ходжа стана толкова важен в Албания. Просто всички го слушаха, макар че говореше глупости – за бункери и колко са лоши другите държави и политици. Но така беше с Енвер Ходжа в Албания, ТАКА Е И ДНЕС У НАС.
   За повече приказки пишете във фейсбук. И се опитайте да помните времената когато Енвер Ходжа беше на екрана. За да не ги повтаряте.
   Мартин Карбовски

   1. Де е ББ, де е Енвер Ходжа? Престанете да давате примери от преди 40 години!
    Господа, вие какво предпочитате? Да има една телевизия, която да прави пропаганда и агитация няколко часа на ден, или да имате много телевизии, които да правят една и съща пропаганда и агитация по 24 часа, 7 дни в седмицата? С какво второто е по-хубаво от първото? Тук вмъквам, че мразя просташкото подхвърляне на прости пропагандатори – „имаш дистанционно, като не ти харесва един канал, превключи на друг!“
    Проблемът на БНТ не е, че дава най-много време на ББ – тук Кошлука ще каже, че ББ е избран легитимен мин.-председател от българския народ, и БНТ е длъжна да дава най-много време на него, а не на някой друг. Проблемът е, че за шеф на БНТ е сложен един американски агент, който превърна БНТ в американска пропагандаторска медия, главен източник на фейк новини, пропаганда, агитация и откровени лъжи.
    Да си спомним кой е Кошлуков – съден за самонараняване с цел да не влезе в казармата, осребрил по най-добрия начин победата на „демокрацията“. Той е единствения човек в света, който излиза на улицата посред нощ по пижама и намира пистолет в храстите, по неговите думи, който пистолет някакви престарали се ченгета намират в него /кой знае дали не са ги санкционирани за своята бдителност/. Но нищо не беше предприето срещу него, с указанието на пърния демократично избран президент ЖЖ. Знаем, че за соросоиди и въобще американски мастии законите не важат и не подлежат на съдебно преследване. Като кандидат за шеф на БНТ той представи документ, че е стажувал в ТВ „Алфа“ 2 или 3 години, защото има изисквания за стаж. При цялата ненавист на всички журналя към В.Сидеров, никой не повдигна глас този факт да бъде проверен. Някой /ясно е кой/ посочи американския агент за шеф на БНТ. Така че той върши това, което му е наредено, и не на 113-то място, ами и по-назад трябва да сме по свобода на словото.
    И още нещо ми е чудно – как някои си, които трябва да са на поне 199-то място по свобода на словото /видяхме какво става там при последните избори/, правят световни класации не само по тази, но и по всички други теми. Това е явно част от пропагандата, лъжливите новини и информационната мъгла, в която е поставен целия свят напълно съзнателно.

 8. От ковид не полудяхме, но ако не ги спрат тези ще полудеем. Наглеци!

 9. Отваряте телевизора и макар че не ги желаете слушате какво говорят знаейки че е лъжа!!! Това е мазохизъм!!! 1 на0 за тях!!!Трябва напълно да ги игнорирате все едно че не съществуват!!!Дори и това че ги коментираме отрицателно им дава сили!!! Шумът около тях им дава стимул но кънтящата тишина ги убива!!! Дипломация господа!!!Изключете телевизора!!! Игнорирайте ги!!!Защо Вождъ се натиска с баби и мед.сестри в болницата???Защото без публика е мъртъв!!!Гробна тишина!!!Като за погребение!!!

 10. Привет от Пловдив! И какво може да ви каже една Дани Каназирева? Освен къде се слага една дамска превръзка! На долните или на горните устнички?

 11. От целия цирк печелят Пиарите, Николов, Севда и т.н. И в пряк и в преносен смисъл трупат активи/пачки. Проблемът не е за тях, а за работодателите им, дето хем им плащат за внушението, съветите и манипулациите, хем накрая трябва сами да се оправят. Пък Пиарите отговорност не носят! Само пари отнасят…

 12. Вожда така е поръчал. Масирана психотака от верните нему медии и мисирки!

  1. 12 години медиите бяха като негово чекмедже: спечелено с далавери и носещо изгоди. Сега Баце е изхвърлен, но не съвсем и хапе, а медиите продължават да му слугуват. А стига! Да почнат да учат журналистика, стига слагачество. Сега поне могат да бият шута на Чекмеджан и калинките му като тия четирите ханъми от харема му.

 13. В 19, 30, най-гледаното новинарско време, по БТВ прекъсват новините, за да покажат сбирка-сбирщина-брифинг на ГЕРП ( „п“ нарочно.) От де на къде? За брифинг на коя друга партия се прекъсват новини? Да не би тия – 4 калинки ( Теменужка Петкова, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева, Дани Каназирева) и Тома Биков да са нещо за България, освен вреда и погнуса? Пуснати от наглеца с чекмеджетата, а БТВ ги лансира отново. Защо? Това дори не е брифинг на правителството, а на партия. Рев срещу комисията за ревизията, но ГЕРБ тепърва ги чакат проблемите….. А недоразумението Екатерина Захариева е време да почне да си затваря устата …. И да бъде отстранена от ръководството на председателството на „Три морета“ впрочем спешно…… Връзката мозък-уста и липсва май ……

 14. Tezi им се прибират парите и при Бай Колю да копаят тунела ,хахахаха. Rabota ,работа и пак работа ,нали така ,какво пише в концлагера ,Трудът ви прави свободни,хаха.

  1. Какво са виновни сомалийците? Представяш ли си като го изкопат и изкочат сред Сомалия? Ужаса в очите на гладните но щастливи до този момент сомалийчета с издути шкембачета? Мани четирите бойкови барантии, ами зад тях изскача и зализаното Биковче. Страшно става в Сомалия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *