Публикувано на 30.11.2021 / 15:21

УСМИВКИ ОТ НОВИТЕ ЛЕНТИ. СТАЙЛИНГ „ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“

Усмивки от новите ленти.

Стайлинг „Цвета на нацията“.

Когато селото само влиза и никога не излиза.

Afera.bg

 

Коментари 19 за
“УСМИВКИ ОТ НОВИТЕ ЛЕНТИ. СТАЙЛИНГ „ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“”

 1. Хора, сигурно непрочели и една книга в живота си! ТикФун поне се хвалеше, че е прочел “ Винету I“…

 2. Има малка, но съществена граматическа грешка в тълкуването на изборите. Думата ПОБЕДА, всъщност е ПО-БЕДА.

 3. Отвратително!
  Не бива да забравяме, че точна е точното съответствие на нивото на електората. Нищо извънредно!
  Който се чувства по-различен от масата и счита, че не заслужава тази орисия на общото – Sorry… да се спасява поеденично.

 4. ЛЮБОПИТНО ЧЕТИВО ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД каза:

  Другарката Веселка да разкаже на народа как стана милионерка, а?

 5. Тия селяци сигурно са мушнали по някое кебапче в джоба,че да има и за след банкета.

 6. „Цветът на нацията не върже“/Т.Бакърджиев/. То,хорца,то шампанско,абе ПОБЕДА!/като се знае % на гласувалите и броя на подкрепилите/ САМОХВАЛЦИ! „За две пари яйце ще снесе,пък за сто гюрултия ще вдигне“. „Общата участ на всички самохвалци е,че рано или късно,но така или иначе непременно попадат в КАПАН“-Шекспир. Плутрах: “ Тези,които най-много искат похвали,са най-бедни на заслуги“.Радвах се преди години на успехите на една от дамите на снимката,но народната мъдрост гласи:“Не се хвали какъв си бил,а какъв си сега“!

 7. Не ви ли приличат на онези от Титаник в първа класа? Това, че напред айсберги – кой му дреме?

 8. угояването на всяка свиня по закон се прекратява ако поради обездвижването на свинския език в стеснената джука на прасето изговарянето „Грух Грух Грух“ премине в Глух Глух Глух

 9. При наличието на толкова много пари, червена мултимилионерkа, е истински резил Веселата Лечева да се появи в този си вид. Я как се е барнала – прилича на селска учителка в селска прогимназия от 1970-те години.

 10. Индианата(Идиотова) ведно с нейната колежка по партия, другарката Веселка станали направо квадратни, кат вървят и се търкалят. На тегло надминаха вече и другарката Сланинова.
  Сигурно много ядат, при това най-качественото и екологично чисто. На крака даже им го носят. Щастливи, сити, доволни, блаженни, богати…Не кльопат лайната от Lidl, Midl, Kaufland или Billa продавани на цената не на златото, ами на платината. Не са работещи бедни, не са безработни или с фалирал бизнес, не са потънали до уши в борчове за да оцеляват някак си. Никога не са и гладували!
  Марионетките на САЩ и ЕС. „Цветът“ на колониалната администрация в задокеанската подмандатна територия, повече известна като България!
  Кой знае и кви дебели лайна серат?

 11. поставен между лявата и дясна скоби, Борисов би изглеждал като едногодишна фиданка израснала от костилка под некоя селска вишня

 12. Новият тъпкач на Лечева Ушев е голема гнида. Цело Търново работи за него барабар с герберасткият кмет Даниел Панов. Селенията наистина идва в повече.

 13. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в новия парламент или "Цуни ми гъзо Кирчо срещу 16 000 лева " каза:

  ЖЕВОЙ ТИШАК

 14. От свинекомплекса на Гергата, само угоени прасенца доста са лапкали, Тея шийки не са от диета , сега ще фалират държавата защото имат вълчи апетит за папкане. Стари чанти нов лак слагат пребоядисани като нови от промяната, а иначе са от стария бардак комунета . Комсомолци, партизани, партизанки, куртизанки, Харвардските мошеници, розовите прашки от ДБ, чалгари, палячовци, смешници от измамата.
  Ради юмручето е техният гуру.

 15. „Първият училищен ден“-Елин Пелин

  ТЕ отнемат и ТОВА и са ВЕСЕЛИ

  с шампанското в РЪКА!!!

  Лятото премина,

  дойде есента,

  утрото с усмивка

  поздрави света.

  Училищен звън

  децата зове,

  чуват се навън

  вик и смехове.

  В улиците бързат

  весели деца

  и радостно тупкат

  малките сърца.

  И скоро кат кошер

  с работни пчелици

  загъмжа школото,

  пълно с ученици.

  Сега в България само весело гъмжи в Кошерите на ТЪРТЕИ от Президенство и ПАРЛАмент!!! Навсякъде другаде СЕРТИФИКАТИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *