« Върни се назад Публикувано на 16.08.2017 / 9:20

УПРАЖНЕНИЕТО „ДОГАН“ И … МАЦАНО ДУПЕ С ТИКВА

ахмед доганРано, рано заран – мацано „дупе“ с … тиква. Нова телевизия. Ана Цолова. И фундаменталният дежурен коментатор по „темата“ ДПС – Илхан Андай. Що ли не бяха тропосали и „Мадам В.“, искрено се учудихме.

Бавнооооо, протяжноооо, флегматичнооо, изобщо „султанската“, Илхан Андай анализира неслучайно и контролирано като как всички, ние – „лошите“, сме забъркали „фалшиви новини“ за ДПС, респективно за Ахмед Доган, и как тия „фалшиви новини“ били инжектирани от … Цветан Василев.

И тъй като точно от анализ – разследване на АФЕРА започна цялата турболенция, припомняме, че на 9 август т.г. ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ В ПРАВ ТЕКСТ НАПИСА: „ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ“.

Прочетете отново материала на АФЕРА и посочете, моля, кое в него е „фалшива новина“.

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА НА САЙТА „АФЕРА“ ДВА ДНИ ЦАРЕШЕ ГРОБОВНА ТИШИНА. СЛЕД КОЕТО „ИГРАЧИТЕ“ ИЗПОЛЗВАХА ИСТИНАТА, ВСЕКИ КАКТО МУ Е ИЗГОДНО, И ЗАВАЛЯХА КРЕТЕНИИТЕ!

След оглушителната ТИШИНА, настанала след острата публикация в АФЕРА, последва „информацинното мазало“.

Сайт, свързан с Цветан Василев и „Академика“, два дни по-късно изстреля „новина“, че предстоял „арест на Доган“. Нещо, което беше пълна тъпня, изсмукана от пръстите, но пък в публикацията „за ареста“ надлежно бе цитирана АФЕРА с нейния първи и единствен взривяващ анализ. Както се казва, сайта, свързан с Цветан Василев, използва истината, написана от АФЕРА, за да сътвори „активно мероприятие“ с „надграждаща“ пресилено манипулативна информация.

Веднага след това ГЕРБ изписка за „Цанков камък“ и даде „Цанков камък“ на прокуратурата. Ако за нещо близкия до Цветан Василев „академичен сайт“ е имал инфо, то е било за това – че ще се плюнчат отново върху „Цанков камък“, но „украшението“ с „бъдещ арест на Доган“ си бе направо дърварски тъпо.

ГЕРБ, разбирай Бойко Борисов, задъвка дъвката „Цанков камък“. Някой има ли илюзия, че ГЕРБ /Бойко Борисов/ се движи без рамото и съпорта на Делян Пеевски? Ако има такъв, то той е от онези „прости“, които хабер нямат какво се случва в територията, наречена България.

След като УМИШЛЕНО БЕ ОТКЛОНЕНА ТЕМАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“, КОЯТО ПОКАЗА НАГЛЕДНО КАКВИ ТОЧНО СА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДОГАН – ПЕЕВСКИ & БОРИСОВ, с „арест за „Цанков камък“, Доган излезе от „летаргията“ /уж/ и реагира.

„Не се занимавайте с мен!“, повторено два пъти в пласмент даден контролирано пред „Мадам В.“. В същият пласмент директно отговаря /уж/ и на публикацията на АФЕРА „ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ“, че било „лятна жега“ и вървяла „световната конспирация“.

Така се говори „за пред хората“, естествено. Обаче ЗАД ПЕРДЕТО нещата стоят иначе. И АФЕРА ги написа в прав текст и онези, които знаят истината, знаят, че АФЕРА освети голата истина. Знаят го и в ДПС, знаят го и в ГЕРБ, знаят го даже и ония „комедии“, дето са паднали от коня.

След Доган, ДПС излезе с официално комюнике:

Пропагандната машина и почините на черния ПР, които се проявиха в разразилата се кампания, намесваща името на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган с проекта “Цанков камък”, както и всякакви спекулации по темата, са опит за отклоняване на общественото внимание от корупционните скандали и управленската безпомощност и некомпетентност, които белязаха първите 100 дни на правителството.

В тази връзка заявяваме, че д-р Доган не е и не следва да бъде свързван нито с проекта “Цанков камък”, чиито консултант не е и никога не е бил, нито с каквито и да е други спекулативни твърдения.

Всеки опит за реализиране на внушения в стил “теория на конспирацията” погазва етичните и професионални медийни правила, а всяко съучастие в производството и тиражирането на фалшиви новини от страна на представителите на управляващата партия, коалиционните й партньори, както и на медиите, които ги публикуват, отдалечава България от европейските стандарти. Нещо повече – подава тревожни сигнали към европейските ни партньори за състоянието на демокрацията в страната, която ще поеме председателството на Съвета на ЕС само след по-малко от 5 месеца.“

Вижте подчертаното изречение от страна на АФЕРА в официалното съобщение на ДПС. Другото може и да не го четете!

Това изречение е БАЗАТА. ДПС удря секирата върху правителството на Бойко Борисов -3. В същото време някой има ли илюзията, че Делян Пеевски не е И с „Борисов -3“?!

Тогава кой, аджеба, е „Тамадата“ в ДПС – Доган или Пеевски?!

АФЕРА написа пак в прав текст, че подлагането на Пеевски на американците може и да е „бонус“ за известно време, но същите янки могат да използват Пеевски срещу „Борисов 3“ и после да го хвърлят на руските … кучета. Въпрос на тактика.

Онези, които знаят защо, ЗНАЯТ ЗАЩО.

Написахме безпощадно в публикацията си от която тръгна всичко, че Пеевски е излязъл ИЗВЪН КОНТРОЛ ДОРИ И ВЪТРЕ В ДПС. И това е истината. Пък нея „анализатори“ като Илхан Андай я квалифицират като „фалшива новина“.

И се стигна до тромавия „анализ“ на Илхан Андай, който набута и АФЕРА във „фалшивите новини“, не посмявайки да и спомене името обаче.

Между Пеевски и Доган няма война, Доган е твърде голяма хапка за него. Доган няма нищо против Пеевски да остане в семейството на ДПС, без такива мощни кадри ДПС няма как да оцелее в новите политическите ситуации…

…Имало е среща на трима от свързаните с „Цанков камък“ /бел. на АФЕРА: А познайте от първия път кои са тия тримата! и какво цели тоя „нов“ контролиран пласмент!/ и са решили този, който създаде напрежението в държавата, ще си го понесе в близкия един месец… Тия тримата са свързани с Цветан Василев… Ако ченгетата на БСП бяха щяха да напишат Бойко и Пеевски удрят Доган…“

ДПС директно в официалното си изявление ГИЛОТИНИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА „БОРИСОВ 3“, А ИЛХАН АНДАЙ ПЛЕЩИ, ЧЕ „ТОЗИ, КОЙТО СЪЗДАВАЛ НАПРЕЖЕНИЕТО В ДЪРЖАВАТА“, ЩЯЛ ДА ГО ОТНЕСЕ.

На това място се казва „мацано дупе с тиква“.

И още: „Ако ченгетата на БСП бяха щяха да напишат Бойко и Пеевски удрят Доган…“, реди протяжно Илхан Андай, пуснат рано заран в ефира на Нова телевизия, която изобщо и по никакъв начин няма нищо общо с Бойко Борисов.

А че „Бойко и Пеевски“ са „огледални образи“ – ни дума, ни вопъл, ни стон.

Безспорно „шахматната партия“ е сложна. И още по-безспорно есента вече е тук. А Коледата – на един лакът разстояние.

Не се разсейвайте с локума „Цанков камък“. Взирайте се дълбоко в „аферата Георги Гатев“! Там е заровен ключа от бараката! Защото става дума  за СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ И КОНТРОЛА ВЪРХУ ТЯХ!

Там ровете и гледайте внимателно! И започнете от ЗНАКА: Доган никъде не споменава персонално името на Пеевски в изявлението си, но пък дава персонална оценка на Георги Гатев.

Анадънмо?!

Веселина Томова

«