« Върни се назад Публикувано на 06.12.2017 / 14:25

УПРАВЯВА НИ МАФИЯ! ДАНС ИМАЛА „РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА“ ЗА СРС! И ЗА ПОРЪЧКОВИ БУХАЛКИ НЕ СТАВАТЕ, НЕКАДЪРНИ СТЕ ДО АБСУРД!

ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВДимитър Георгиев, шеф на ДАНС: „ДАНС има различни гледни точки с Националното бюро за контрол на СРС по отношение на случаи, свързани с прилагането на Закона за СРС.

Рекъл и отсякъл шефът на ДАНС Димитър Горгиев в парламента след изслушването на шефа на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Борисов.

Вие чувате ли какви ги плещи тоя „ювелир“ дансанджия?!!! Имали различни „гледни точки“ с Бюрото на контрол върху СРС!

На това му се вика НЕКАДЪРНОСТ ДО АБСУРД!

Какви „гледни точки“, бре, „ювелирна тиква“ на дансаджийската мисъл?

ИМА ЗАКОН!!!!!!!!!!! НЕ „ГЛЕДНИ ТОЧКИ“!

Като си толкова ербап, Георгиев, извади МОМЕНТАЛНО „СПРАВКИТЕ“ НА ДАНС ПО „СЛУЧАЯ ГЕОРГИ ГАТЕВ“! АМА НЕЗАБАВНО, ЩОТО ЩЕ ГИ ИЗВАДИМ НИЕ!

И ТОГАВА НАРОДА ЩЕ ВИДИ ЩО ЗА НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ! И ЕДНА ПОРЪЧКА НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗВЪРШИТЕ КАТО ХОРАТА. ТО И ЗАТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ!

И ТОГАВА – АВЕРЧЕТО ВИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ – ДА ГО ВИДИМ КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ЗА „НЕВЕРНОСТТА“ НА ИЗНЕСЕНОТО ОТ БОЙКО РАШКОВ!

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА. АКО ПРОЧЕТЕТЕ И ЕДНА „СПРАВКА“ НА ДАНС, ЩЕ ИСКАТЕ ДА СТРЕЛЯТЕ С БАЗУКАТА ОТ БЕЗСИЛИЕ СРЕЩУ КРЕТЕНИЗМА И НАГЛОСТТА НА БЕЗУМНИТЕ „СПОСОБИ“, С КОИТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКАТА! НЕ КОНТРОЛИРАЛИ ЖУРНАЛИСТИ ЛИ? АРЕ, БЕ! ГЕОРГИЕВ, ВНИМАВАЙ В КАРТИНКАТА, ЩОТО ОТ МНОГО „АКЪЛ“ САМ СЕ НАХАКА В МИННОТО ПОЛЕ.

УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ.

Afera.bg

«