« Върни се назад Публикувано на 16.08.2017 / 16:06

УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ. НАСИЛИЕТО ВИНАГИ РАЖДА НАСИЛИЕ. ДА НЕ ВЗЕМЕМ ДА ПОЛУДЕЕМ ИЗВЕДНЪЖ И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ВЗРИВЯВАМЕ КАТО ДЖИХАДИСТИ, КЪДЕТО ТРЯБВА!

веселина томоваНякои представители на мафията, които са окупирали чрез измама и насилие властта от много години, нека да не ни плашат с полиция, служби, прокуратури и съдилища. И без друго сме живи изгорели. Всички знаем, че ни управлява мафия, а това означава, че всички държавни структури са метастазирали под ваш контрол. В общи линии може да се гаврите с нас и да си правите каквото пожелаете! Засега.

вакил коцевНе забравяйте само, че насилието винаги ражда насилие. Да не вземем да полудеем изведнъж всички от простотията и арогантността ви и вместо да се замозапалваме по улиците, да започнем да се взривяваме като джихадисти, където трябва? Не се търпи вашето и простащината ви не съществува в европейска величина!

Наистина ли си фантазирате, че българите вече сме готови да живеем в най-богатата държава в света, напълно ограбени, в пълна мизерия и вечен страх? Я да чуя отговора ви, крадливи псета!? Защото аз никак не съм готов на това…

николай марковНиколай Марков

Колажи: Матей Димов

«