« Върни се назад Публикувано на 14.07.2022 / 10:59

УПРАВЛЯВАЩИТЕ РОДНИ НАТОВСКИ ДЕБИЛИ ПАК СЕ НАСРАХА С „ПРИХВАНАТИЯ“ САМОЛЕТ! ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВИ ИДИОТИ СА НАШИТЕ ВЛАСТНИЦИ, НАТЯГАЩИ СЕ НА НАТО И USA?!

От сутринта НЕбългарските телевизии се посраха да пищят как бил „прихванат“ самолет и бил приземен, като че ли са „прихванали“ и приземили лично Путин.

Че телевизиите са ни идиотски, това е обществена тайна.

А че БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ СА ЕДНИ НАСРАНИ НАТОВСКИ ПОДГЪЗУРНИЦИ, ГО ЗНАЕ КУЦО, КЬОРАВО И САКАТО В КОЛОНИЯТА БЪЛГАРИЯ.

От пресиране, престараване и слугинско обслужване на американците и на НАТО, наш’те дебили, пак, разбира се, станаха за ташак.

Ето какво стана ясно от пилотиралия самолета Валери Илиев, когото на всичкото отгоре НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДЕБИЛИ АРЕСТУВАЛИ И ГО ДЪРЖАЛИ ЦЯЛА НОЩ В АРЕСТА!:

Нямам представа защо бях прихванат, навярно досадна грешка.

Аз съм пилотът, който управлява самолета. Поради отказ на радиостанцията на самолета, на който обучавам курсисти, се наложи да изпълня тестов полет. Не съм го изпълнявал край Свищов, както бе съобщено, а на 20 км от летището в Бохот. След това бях прихванат от самолет МиГ-29.

Не съм нарушител, информацията не се дава от България, а от командването на НАТО. В авиацията съществува пространство G – сегмент от въздушното пространство до определена височина, в която всеки един собственик на летателно средство може да изпълнява полети без да се обажда на когото и да е. Аз винаги се обаждам. Не съм нарушил никакви закони, нито съм бил причина за паника.

След прихващането се изсипаха всички възможни служби. Бях отведен в полицията и бях задържан вчера от 16 ч до преди половин час. Снеха ми показания. Ще предявя искания. Това нарушава свободата ми, това петни името ми„.

ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВИ ИДИОТИ УПРАВЛЯВАТ АМЕРИКАНСКАТА КОЛОНИЯ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ ПОСЕРАТ ДА СЕ НАТЯГАТ НА НАТОВЦИТЕ?!

БЛЯД!

Afera.bg

 

«