« Върни се назад Публикувано на 15.11.2021 / 15:15

УПРАВЛЕНСКАТА КОАЛИЦИЯ НА РАДЕВ КАТО ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ ОТ ВСЯКАКВИ ОТРЕПКИ С ПЛЮНКАТА НА КОКОРЧО ЗАЛЕПЕНИ. КУПЕТЕ СИ ПУКАНКИ, ПРЕДСТОИ ВИ ДА ГЛЕДАТЕ ГРАНДИОЗНА ПРОДУКЦИЯ НА ХОЛИВУД. ДА БЛАГОДАРИМ И НА ЧЕРВЕНИТЕ НАШИ БОКЛУЦИ, КОИТО НИ ДОКАРАХА СИНЯТА ПЪПКА

Дали чувате вече оглушително мълчание на парламентарно представените партии!?

И така ще бъде, защото те знаят, че вече са влезли на топло и каквото било било. Скоро ще видите как ще започнат да променят позициите си, както и обещанията дадени преди и по време на изборите. Няма да ги познаете, тези ваши доскорошни лъвчета!

Днес вече мълчат, защото всяка такава партия се състои от скрита и явна клиентела. Тя пък се надява да се нареди по някакъв начин на държавната софра, като „преосмисли“ някои свои намерения и обещания пред избирателите си. Всички чакат да бъдат поканени от спуснатите от небесата Кирчо и Кокорчо в управлението на държавата, само трябва да измислят да оправдаят всичко изричено преди това. Пред самите вас.

Лично на мен са ми много смешни, защото този филм съм го гледал отвътре и отвън десетки години. Виждал съм всякакъв възход и падение на политическите ни куртизанки, готови да се жертват /на топло и платено място/ за България. Всички го вършат за България и никога за себе си, а всъщност е точно обратното – поради безсилие. И алчност, чутовна алчност.

Купете си пуканки, защото ви предстои да гледате най-грандиозната политическа продукция създавана някога в Холивуд. Самите вие ще сте изненадани от високотехнологичните ефекти, продуктовото позициониране на хора-предмети, като и пълното мълчание на агнетата по сериозните за гражданите теми. И безкрайни демагогия и популизъм!

Още няколко дни и започват. А вие гледайте внимателно и мислете.

….

В създалата се изключителна политическа ситуация в която „обединените демократични сили“ подкрепиха с две ръце ДС конструкцията на стратегическия радев съвет, най-честно пред българските граждани ще бъде поста на председател на парламента да заеме американската бюрократ-комунистка Херо Мустафа. Нали вече няма значение какво пише в българската конституция /пише се с главна буква, но вече не/, нито какви ги вършиш в някаква суверена чужда държава и защо. Херо спечели изборите и това признание трябва да си го получи в пълен обем и вся власт советом.

Предлагам също, Байдън да анексира ограбената ни територия и лично да реализира всички енергийни, военни, икономически и политически интереси на САЩ в геополитически план. Няма смисъл да се крие зад харвардските си интелектуални и други наши джуджета, нито да се лъжем кой ще граби европейските фондове и ще трупа държавни дългове в следващите няколко години. Всичко на масата, другари американци.

Трябва и да се помисли кога ще напуснем официално ЕС, за да не чакаме да ни изхвърлят, след като ще източваме парите им към САЩ, разни фондации и прочее. Признат грях, не е грях! Нека да бъдем истински американци, които ще спазваме американските правила, независимо от нашите. Нещата станаха вече – който ще граби парите, той поръчва музиката.

Да благодарим и на червените наши боклуци, които ни докараха синята пъпка.

Жал ми е някак за тия пичове от ибни или ебни, не зная как точно се произнася.

Не е честно да остават извън играта, защото Бабикян, Капонката /неговия човек/, Хаджигенчо, онази трътка 500 к, Мая Ма и пречее изнесоха на гърба си протестите, подложени в служба на другаря Радев. И сега какво – президентски шут в дебелите им задници! Толкова ли пък не можаха да бутнат малко и техния резултат с 50-100 машини за резервни части и да влязат хората през официалния вход? Сега трябва да влизат през някой домакински вход на кеш енд кери – Продължаваме подмяната или там както се казваха тия почтените. Поне по едно министерско кресло и по някое милионче са заслужили тия дето ни ебнаха, пак в името на България, де, без да им мигне окото. Аз съм за, хак ни е на нас.

Харвардският кокорчо ми се струва по-оправния, за разлика от другия хвалипръцко, готов за незабавен монтаж в Министерски съвет. Те в този съвет кого ли не монтираха вече, че киро вампиро ще ги уплаши. Но на кокорчо плюнката си е чисто лепило – който стъпи на нея залепва завинаги. Я ги вижте вече залепналите – могат ли да се отлепят? – Не, нали?

Затова управленската коалиция на Радев я виждам като тюрлю гювеч от всякакви отрепки – все с плюнката на кокорчо залепени. И към неговата склонност да им урежда по някой лев, преди да изнесе държавната каса към Китай. После…, иди го гони! Няма стигане, пък стигнеш ли го пак залепваш. И така до свършека на дните ни. Ама какво ли пък знаем за харвард?

Голяма работа са десарските стратези на Румен – демократични хора. Чисти американци.

Николай Марков

 

«