« Върни се назад Публикувано на 02.09.2023 / 9:42

УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ХАРВАРД Е ТАКОВА ДЪНО, ЧЕ И НАЙ-РЕТРОГРАДНИТЕ МУТРИ НА ПРЕХОДА НЕ МОЖЕХА ДА СИ ГО ПОМИСЛЯТ. ЦЯЛАТА „УЛИЦА“ НА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, САМО МВР КАЛИНЧО СИ БЪРКА В ЗАДНИКА, ЩОТО ЗА ТУЙ Е СЛОЖЕН КАТО МИНИСТЪР

Разбирам шока на избирателите на ПП, че Алексей беше основен ментор на Кирил Петков в последните години, но е вярно. Когато с негова помощ публикувахме записите „Мишо Бирата“, (Алексей Петров ни ги даде, а записите бяха направени от ДАНС) ни наричаха слуги на мафията. Помня и досега какво се изписа и каза от умните и красивите в защита на кабинета, само и само да не се обърне внимание по съществото на записите.

За мен фокусът след разстрела на Алексей Петров е близостта му с Кирил Петков и срещите на бащата на Петков с Алексей. Както тогава беше гласът на Борисов в записите.

Ако има журналисти в България, трябва да питат от сутрин до вечер Кирил Петков за връзките му с Алексей и някой да бъде така добър от големите телевизии да покани баща му Петко, който очевидно, освен Лена Бориславова, има огромно влияние върху политиката в България – спира магистралата през Кресненското дефиле, прави сглобки като среща Алексей Петров с Бойко Борисов (има снимка от тази среща) и се държи като господар на България, въпреки че прилича на човек, който е пребил лекар от Бърза помощ, повикан по спешност.

Управлението на България от Харвард е такова дъно, че и най-ретроградните мутри на прехода не можеха да си го помислят.

Явор Дачков

Бележка на АФЕРА: Тази сутрин по Нова тв измисленият МВР министър Карин Стоянов, понеже е глупавичък, с несмаслените си обяснения, сам осветява ЗАВИСИМОСТТА НА МВР, КАКТО И НЕГОВАТА ЛИЧНА, от ОНЕЗИ, които го турнаха за министър, за да е непрекъснато за … лимонада, докато бумти и трещи Схемата на Мафията.

Зализаният МВР Калинчо рече, че той не вярвал, не вярвал бе, пичове, като че не е ченге, а льольо пред офис на гадателка, че зад убийството на Алексей Петров стоял политически мотив. „Лично аз изключвам и не вярвам…“, вика, ашколсун, знае момчето защо е турнат за министър и защо трябва да се прави на улав.

Работели по версии или за отмъщение, или за финансови неуредени въпроси, ама нямало нито заподозрян извършител, нито заподозрян поръчител… Има си хас да има. Че то ако има истинско разследване, то следващата жертва трябва да е точно МВР Калинчо.

МВР Калинчо, нито е отмъщение, нито е финансови неуредени въпроси, баш си е туй, за което пише още от първия ден АФЕРА, понеже и агентурата ви лабава, какъвто аланкат си и ти, толкова ви е иинформацията. Цялата „улица“ на България знае за каквото става дума, само МВР Калинчо си бърка в задника, щото за туй е сложен като министър на МВР.

Само кретен може да изрече и следното: „Това е интересното – че разследващите /от ЮАР/ проявяват интерес да дойдат тук и да обменим информация /за убийството на Къро/…“.

Това било интересното, хахаха! Дебил. Няма такъв ташак – МВР от министър на министър вече прилича на селска вечеринка.

А версията за Алексей си е политическа. Уплашиха се от нещо, от което Алексей Петров им беше подготвил, играейки своята „комбинация“, и го изпревариха, нищо, че се шегуваше, че той бил преподавател по изпреварване, а аз съм била професор по изпреварване, но не ме послуша, че пак СЪЩИТЕ ще го сготвят.

Какъв е бил страха и от какво точно, никога няма да разберем нито от МВР, нито от прокуратурата.

Сещате се защо.

«