Публикувано на 05.09.2021 / 8:51

УМНОКРАСИВА АМБИЦИЯ, ЧИИТО КОРЕНИ СА ОТ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА И НЕЙНИЯ ТЮРБАН. ПИАР ПРЕЗ ЮЛИ С БАЙДЪН (ЗА ДА ГО ЗАБРАВЯТ ДО ЕСЕНТА), А ПРЕЗ ЕСЕНТА С МУЗИКАЛНИЯ ПРОРОК НА ПУТИН (ЗА ДА ГО ЗАПОМНЯТ ДО НОЕМВРИ)

Мисля, че тази естетика е малко предо̀брена. Нещо от БКП с умнокрасива амбиция, чиито корени са от Людмила Живкова и нейния тюрбан.

Иначе е чудесно, че Гергиев (един от най-добрите живи диригенти ще дирижира Софийска филхармония, което е голямо признание за националния ни оркестър) идва, за да се построи нова концертна зала, която никога няма да се построи.

Патрон на инициативата е президентът Радев и неговата съпруга г-жа Радева, а идеята за плаката е неин, предполагам. Тук Гергиев прилича на нещо средно между Роман Абрамович, сниман от ложата на „Челси“ и Марлон Брандо в „Кръстникът“.

Иначе е умно преди избори да правиш пиар през юли с Байдън (за да го забравят до есента), а през септември с музикалния пророк на Путин (за да го запомнят до ноември).

Явор Дачков

Бележка на Веселина Томова: Удивителна е тази илюстрация как сляпото е прогледнало без „пази, Боже“, за да престане да има дори елементарен усет за вкус, мярка и смирение. Когато кариеризма е преминал границата на болезнеността, е готов на всякакви издевателства със собствената си личност, включително и с това да се любуваш на кухата си нарцистичност, че разбираш от пиар, а всъщност си позьор дървар.

Коментари 29 за
“УМНОКРАСИВА АМБИЦИЯ, ЧИИТО КОРЕНИ СА ОТ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА И НЕЙНИЯ ТЮРБАН. ПИАР ПРЕЗ ЮЛИ С БАЙДЪН (ЗА ДА ГО ЗАБРАВЯТ ДО ЕСЕНТА), А ПРЕЗ ЕСЕНТА С МУЗИКАЛНИЯ ПРОРОК НА ПУТИН (ЗА ДА ГО ЗАПОМНЯТ ДО НОЕМВРИ)”

 1. Много готино в унисон с либерал демократичните ценности на Боко цървула и овцете му ,които са се напасали с кисел чесън и набъбнал бял боб ,за да пърдят докато се радват на образа от фланелките на вожда с надпис (Аз вярвам само на този човек),хахахаха.

 2. От плакати на Боко, ритащ топка по стадионите, втасахме до плакати със саможивите,кариеритстични физиономии на президентската двойка, изглеждащи нелепо като на световните политически събития, на които сме ги виждали. Стоят като в небрано лозе.

 3. Муньо Шпаклата - ибрикчия и гъзомийник от световна величина каза:

  Муньо Шпаклата е уникален гъзомийник – езика му постоянно трябва да ближе нечий задник А през свободното си време и цигански вагини.
  За последните 5 години Муньо чий ли задник не облизваше само.И на Путин, и на попа му Гундяй, и на Макрон, Меркел.Напоследък облизваше и задника на дедо Байгън Алцхаймера.
  Сега явно е решил да започне отново да прави „мазно“ на Путин.Щото ноември наближава и белким пак излъже тъпия ляв електорат плюс още по-тъпия и малоумен БСП-електорат.
  Каквото и да си говорим, Муньо Шпаклата ще си остане една мъжка курва и политическа проститутка.Всички по света и у нас го разбраха що за стока е!
  Деса Простакеса пък въобще няма да я коментираме.

 4. Хахаха !Борисов ,а? Малиййййй !!Тия двамката барабар с т.н. ,,протестърски партии“ по простотия направо го тръшнаха !!

  1. И на президента…И на премиера…(Колко много длъжности, а Хера, макар и не Олимпийска, е една!)

 5. А аз ще добавя една подробност, която може би не е много известна. Във връзка със същата тази инициатива организаторите изпращат от името на патрона на събитието – разбирайте Радев и Радевица – грамофонни плочи, опаковани в луксозна обвивка и със златни букви на гърба на опаковката е описана инициативата на български и английски, а също така има и покана за присъствие на събитието. Изпращат ги на висшия мениджмънт на големите фирми очевидно с идеята за спонсорство. Това ви го казвам като свидетел. На ташият шеф тази идея му се видя доста забавна и се зачуди каквоода прави с този подарък и как точно ще я слуша тази плоча. 🙂

 6. Ако тази картинка (глава на материала) действително представлява някакъв плакат, реклама за предстоящ концерт или проект за строеж на зала за музика, е действително гротеска!
  Изглежда съм пропуснала някои новини!

 7. Извинявам се- но на сегашните гологлавци ще им трябва поне още един живот, за да достигнат до тюрбана на Людмила. Със сигурност той (тюрбанът, де!) има повече гънки от техните изгладени мозъци. 🙂

 8. Деригентът Георгиев не е ли с нетрадиционна сексуална ориентация?

 9. „Президентът“ наднича, като че търси херото, така глуповато (от любов) изглежда. А деса културистката (така се беше нагласила, когато ходи на опера във Виена) се прави на умна и културна, с поглед към висините. Диригентът пък ми прилича на Михаил Константинов в по – млада възраст. Въобще, цялята композиция е като емблема на „усмивки от старите ленти“. Язък за барута!

  1. „Простотията е най – страшното природно бедствие“. Цитирам един мъдър възрастен човек, чиято интелигентност лъхаше дори от старичкия му костюм…

   1. „Най-големите крадци на този свят са простаците. Отнемат ни едновременно както времето, така и настроението.“ /Съжалявам, не помня чия беше мисълта!/

 10. Така е , когато човек си повярва , че е на най-правилното място по лични заслуги !

 11. Не можем да повярваме, че това наистина е нарисувано на плаката!
  На РЕКЛАМЕН плакат за културно събитие!!
  Леле, мале – това надминава всякакво въображение.
  Примитивизъм на ента степен.
  Преминаха границата не на естетиката, ами на възпитание, култура и РАЗУМ!

  Срам ни е, че гласувахме за един български генерал, който се оказа малък човек.
  Срам ни е, че помогнахме с гласовете си за разрушението на ЕДИНСТВОТО на народа и на прекрасната ни Родина!

 12. От две-три години се говори за нова концертна зала до басейна СПАРТАК, по бул. Арсеналски.. Изглежда идва краят на зала България, като част от общия комплекс.

  1. Отдавна няКОЙ се беше нагледал на зала България и хотело-ресторантският комплекс за да ги „приватизира“……Бъдещето ще покаже……

 13. Ний на Четвърти километър си направихме групов плакат .
  Чисто голи сме с по един чук в ръцете ,а отдолу пише –
  ,, Инициатива за изграждане на Нови Човешки Отношения “.

  Венсеремос.

 14. При първия поглед помислих яе това е наистина плакат с Марлон Брандо
  (не символично!)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *