Публикувано на 17.06.2022 / 20:15

УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.

Умните и красивите губят властта и, за да останат в нея, организират протести в подкрепа на властта. Протести срещу опозицията, което е принос към демокрацията. По-точно е принос към тоталитарното мислене.

Събират се 0.5 % от гражданите на София, но централните телевизии ги отразяват обилно, както бе по времето на Орешарски. Понеже знаят, че не могат да спечелят на свободни избори, предизвикват ажиотаж с несъстоятелната теза за преврат. Няма преврат, а има съвсем демократична процедура по смяна на мнозинството в Народното събрание. По всички процедури на демократичните правила.

От години тези хора узурпират властта и после се чудят, че биват изхвърляни от нея, защото собствения им народ ги отхвърля. Не разбраха, че не стават за управление и политика поради една единствена причина – презират народа, когото искат да управляват. Те трябва да бъдат изхвърлени от властта като узурпатори и най-големите некадърници в управлението на България.

Кирил и Асен вече не са фактори, либералите губят войната срещу Русия, джендърите и „ми ту“ са в своя залез, а разобличението на узурпаторите на Западната християнска цивилизация от неолибералния елит вече е в ход, благодарение на военната операция в Украйна.

На този фон е нелепо телевизиите да показват като изключителна новина няколко протестъри, които не знаят какво искат, освен да останат на власт. Това е възмутително.

С тази мафия трябва да се приключи и е добре, че президентът и опозицията гледат в една посока.

Опорките за това кой с кого влязъл в съюз вече не вървят. БСП продава оръжие, с което се избиват руските цивилни в Донбас, в коалиция с антикомунистическата „Демократична България“, а една несекваща оргия с ментални отклонения в лицето на Кирил и Асен хвърля страната в криза, защото не може да управлява вход в жилищен блок, камо ли държава. Това е разпад, който е предизвикан от основателното отвращение от ГЕРБ и Борисов (те и Радев имат основна вина за Кирил и Асен) и това не бива да се забравя.

Но сега трябва да се спасява държавата и който има ум в главата си ще се обедини срещу тези либерални бесове. Не можем да оставим шепа лигльовци да си играят на държава, докато друсат, морализаторстват и разиграват коня на американското посолство без помен от идея за национален интерес и общност. Нарцистични, загубени хора, за които трябва да се молиш, след като им дадеш отпор.

Прайдовци на екзистенциалната пустота.

Явор Дачков

Коментари 56 за
“УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.”

 1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Тази снимка сигурно е карикатура , защото виждам трима смешници.двупръстовото чело ,антикомуниста бойкикев и нещо излязло от детмаг.

 2. До Джон / 18.06.2022 в 10:16

  Всичко си е точно – трябва да се чете и между редовете, с мисъл!

 3. Яворе,Яворе, и ти си една мазмантия дето сама не се знае за какво и за кого говори, стига да се споменава бсп и Русия.

 4. Браво за анализа, г-н Дачков!
  Грешни са завалиите – станали са ИЗМЕКЯРИ, сами се разкриват, гъгнат, гърчат се, съвестта им ги тормози, замотали са се в собственото си унижение, нооооо лакомия братя, глад…

  Марионетката е без собствена воля, управлява се от друг.

  Докато ИЗМЕКЯРИНЪТ има собствена воля, но я е продал доброволно, продал се е за пари или други облаги – подразбира се, че се е продал да върши мръсната работа на чорбаджията, който му плаща!

  И предизвикват бедствия катастрофални, считайки че нямат ЛИЧНА отговорност.
  Мдамм, а дано, ама надали.

  ===============

  Спасителят на България се казва Румен ОВЧАРОВ!
  Ако му пука за Рода (има 4 внука похвали се), за Народа и за Родината, той може да ги спаси!

  Отговорността на политик и социалист, защитник на онеправданите го задължава.
  Въпросът е дали ще има воля да поиска да го направи.
  …………….

  п.с. Да не забравяме, че Радев е бил номинация на оръжейното лоби в България.
  Дано тези човеци са се нахранили и обогатили вече с парите от оръжията сеещи смърт над другите себеподобни човеци.

  Дончева: Радев е номинация на оръжейното лоби, което ще уреди сметките на БСП

  https://nova.bg/news/view/2016/08/10/155983/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%81%D0%BF

 5. Екоминистърът Сандов е с COVID-19
  Дреме ми на зарзалата… ама хич не ми пука…

  1. Айде на мама червената шапчица,дете мило,прибирай се в изолатора ,стига толкова,почини си малко !

   И да знаеш,че нямам простата,бе,сестра съм е тука на Четвърти километър !!!
   Наистина имам кюстеци по краката,ама ги пърля с горелката от време навреме.
   Всички тука се радват и подскачат,защото им миришело на Коледа,миличките…

 6. Прави впечатление, че дребосъците в политиката са дребосъци и на ръст, но се изживяват като нереализирани Наполеони.
  Трябва да има възмездие за самозабравилите се предатели на Родината!

 7. До Вейронов…
  Кольо Вейронов
  18.06.2022 в 5:57
  Простата алармира в 5 часа… много рано, бе… май борис се чувства незадоволен от теб…

 8. Всичко възможно трябва да се направи за да не отиде Петков в Брюксел. До часове Радев да се е събудил….

 9. Кирил и Асен никога не са били политически фактори, т.е. движеща сила. Те са само грозното лице на една опасна тенденция.
  В чисто човешки план – като ги гледам и слушам ми се повръща.

  1. Кажи нещо за др. Курнела нинова… с мегафона и байрака до кирето и асен. А я виж божанков до хр. Иванов..

 10. Вейронов, борис пак е ходил при зеления в киив… без теб. Явно ти изневерява. А ти лапай мухите. Време е да обърнеш внимание на нещо нашенско… очаквам те днес на гей парада. Ще ме познаеш лесно – ще бъда с черен пенис-колан. До мен ще бъде и вирусологът от БАН проф. Радостина Александрова.

  1. Вейронов, вземи вазелин и да си избръснеш краката.

  2. Забучи си на гъза пера и фльонги за разкош,че да не се лутам много в търсене…

 11. Парламента трябва да се върне на законните му собственици !
  Трябва спешно закон за реституция.

  Венсеремос.

 12. На 17.06.2022г. след 16:00 часа (петък) в предаването по БНР „Хоризонт за вас“ линк: https://bnr.bg/horizont/post/101663868/hristo-ivanov-novoto-mnozinstvo-e-recepta-za-katastrofa
  тоя абсолютен измекяр открито заяви, че следва да подкрепяме американците, най-малкото щото видите ли, нашите деца искали да ходят там… изрече го в края на интервюто!
  Тоя е национален предател и опасен за националната ни сигурност и открито работи за чужди интереси! Абсолютна подлога!

 13. В момента, в който мнозинството в парламента стане 121 души, бъдете убедени, че кабинетът ще издържи. Не само правителството ще издържи, и парламентът ще издържи. И ще стигнем до местните избори, и след това. Ако сега се формира ново мнозинство в рамките на този парламент, което да застане зад кабинета, най-накрая всичко онова, което „Има такъв народ“ спъваше – изчегъртване, антикорупционното законодателство, ще може да бъде прокарано както трябва. Ето заради това ГЕРБ внасят този вот на недоверие. Защото много добре знаят, че ако се формира това мнозинство, и кметовете им, и всички ще бъдат поставени под ударите на закона. Труднa е прогнозата дали вотът на недоверие ще мине. Имам обаче усещането, че няма да мине. Те трябва да съберат 121 гласа, но едва ли ще се докопат до тях.

  1. С това управление начело с ПП, България доказва още по-убедително, отколкото при ГЕРБ, че заслужава да е най-бедната страна в ЕС. Факт е, че тук инфлацията е в пъти по-висока от повечето други страни и обедняването е ужасяващо. Всеки да си направи извода – що за човек може да застане зад това правителство!!!

 14. Умните и красивите губят властта, защото не знаят как се управлява държава.
  Веднага давам пример с Турция, която блокира влизането на Финландия и Швеция в НАТО, поради това, че Турция иска да изтъргува съгласието си за приемането на Стокхолм и Хелзинки в североантлантическия военно-политически съюз.
  А умните и красивите, лапнали по една цигара, с мокри от онождане в едно посолство с паметник на убийци на българи, сега се сриват и то съвсем закономерно.
  Не може да си премиер и да работиш в интерес на чужди държави без да се отчетат интересите на българската нация.
  Не разбирам, защо България, която ПЪРВА призна БЮРМ( по жельовото желание) и която е НАЙ-УНИЗЯВАНАТА от всички балкански държави от сърбомани и македонофили държава, трябва да има някаква отговорност за приемането в ЕС на съседна държава, която провежда открита враждебна политика срещу нея.
  Нека да „чЕкат“ македонците, докато им дойде акъла в главите какво трябва да направят.
  Нека Оливер Вархей не се стряска, ами да отиде при Пендаровски и да му каже, че трябва да си промени конституцията на страната.
  На Кир4у препоръчвам да си стяга багажа и да не се сношава с френския геронтофил Макрон по решаването на македонския проблем.

  1. Допълнение към втори абзац на моя пост .Да се чете „мокри от онождане г*зове …“

 15. Само питам? Купуването на гласове, по избори е престъпление, а купуването на депутати какво е!?! Само питам, де!?!

  1. Купуването на депутати е престъпление, очевидно. Но какво е тогава купуване чрез заплашване на депутати – свръх-престъпление! А за това има и безспорно документално доказателство.

  1. Уникален подбор, браво.
   Което си е вярно, то е вярно, трябва да сме реалисти, както казва Георги Русев, велик българин и актьор. Няма такива днес, къде отидоха тези велики български актьори от „избраните“ моменти.
   😉

 16. Виновен за тая Гавра е Радев авиатора, глезеното дете на армията. Помня някога какви заплати взимаха,какви санаториуми ползваха,каква храна повучаваха когато ще летят,отпуски,режимни и какво ли не.Било тяхното рисковано,трудно.Не отричам.А нима ние в сухопътните войски ни е било лесно?На минус 20 в гората зимата,с дни.В бойните машини на плюс 60 с часове.Пот се лее.Мръсотия и прах.Диария от мръсотията в полето. Храната войнишка плюс някоя мръвка (добавка).Не си спомням да са ме пратили и 1 ден на санаториум за 20 години. Сега всичко ме боли от студовете и жегите.Та тоя глезльо Радев такъв чеп ни наби че много ще боли.

  1. А нима ние в сухопътните войски – А бе ти фуражка ли си бил

   1. Тц, избирателият от години се ОБРАБОТВА с непознати за нашите ширини психотехники и материални принуди – обедняваш населението, пречиш да се замогне и после даваш пари на бедността и поръчваш … каквото ти текне.

    Навремето вярвахме, че Садам Хюсеин е диктатор понеже така ни го представяха … медиите сиенен най-вече, което да оправдае нападението над Ирак.

    После се оказа, че „освободителите“ са разрушители на държави и народи. Фактите 20 години по-късно крещят в истината.
    Ама вече е невъзвратима разрухата.

    Та и при нас така – върху Избирателя се издевателства зверски.
    Как да се спасим?

 17. Ристьо дувара дето крепеше и чешеше мъдите на Демир са го продали от ЦРУ. Скоро ще им разцепят задниците с гнома и другите ренегати, хахахаха. Путин ша ги шиба без извинение, хахахаха.

 18. Здрафка ефтимова и нейното творчество убива фсичко детско в мен…

  1. Първо България да оправим и току виж западна България сама си поиска.

  2. Отрязаха 100 годишно дърво в Македония!
   – Защо?
   – Имало български корени…

  3. Македонец бие сина си:
   – А бе, двойка по математика, дека е голема наука разумем. Ама двойка по македонска история дека е две страници не разумем.

  4. По правописа трудно се различава грамотен македонец от неграмотен българин!

 19. Най смешното и жалкото е „криво разбраната цивилизация“, на която ставаме свидетели за пореден път. Тези мерзавци така бързо се индоктринираха в „новото нормално“ и мерзостта на глобалистите, че единственото което се вижда от тях е манталитета на либералното бесовско зомби- което няма родина, няма собствена воля и мисъл, и може да съществува само в рояк от себеподобни пирани, тъпи и изключително лакоми! Това са тези изроди, рояк хищни риби в реката на живота които искат да оглозгат трупа на съвременната цивилизация!
  Не се подавайте на тъжните им измамни вопли, един вид че без тях всичко пропада, напротив преди те да пропаднат, западно атлантическите им господари се издъниха във всяко едно отношение и провалиха света, и сега им тъжно като на сектанти на които им се е провалил култа- към зелената измама, към медицинският фашизъм и към содомската идеология!
  С една дума ШЕЙТАНИ или сатанисти!

 20. Мравояда не е от категорията на умно-красивите, а от мазно-нечистоплътните, душевно и физически.

  1. И жабата ГНОМ с Коколестите очи Наско Простия Костовист от ДСБ-то също.

 21. Нужен е рестарт – нови хора във всяка от трите власти.Проверени в битки, можещи, хора с воля Българският парламент:
  Премиерът говори несвързано.
  Вицето пищи от парламентарната трибуна.
  Соросоидите са в истерия.
  Върви алъш – вериш на депутати.
  Роят се компромати.
  Управляващите организират протест срещу опозицията – нечуван подход в политическите престрелки.Американски работи..
  ….
  Извън парламента:
  Пенсиите не стигат.
  Цените растат.
  Гешев е начело на прокуратурата.
  Не се раждат деца.
  Цензура.
  ЕС пренебрегва българският интерес в спора с Македония.
  За американците сме колония.
  ……
  Мафията е доволна.
  Сиви кардинали покриват доволно ръце – безброй пипала, впръскали отрова в парламента – тържище на души.
  Хихикат и ни презират.
  Мафията е навсякъде.
  …..
  Нужен е рестарт – нови хора във всяка от трите власти.Проверени в битки, можещи, хора с воля.
  Нужен е контрол – безкомпромисен.
  Нашите ръце пускат бюлетините.Нашите умове решават.
  Нужно е изхвърляне на боклука от българските авгиеви обори.

  Румяна Ченалова https://svobodnoslovo.eu/%d0%bd%d1%83%d0%b6%d0%b5%d0%bd-%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d1%82-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d1%81%d1%8f%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d1%82/

 22. Егати . И кретенчето – джудже от Горна Оряховица, Явор Божанков. Надига се на пръсти за да го хване камерата поне с 5 сантиметра. А токовете на обувките му са 18 см. Кой му направи децата на този льохман

 23. На фотото виждам наѝ-красивите. Ако се чува звук, може да прихванем и някоя „умност“.

  Да си плащат данък „изтъркване на жълти павета“.

 24. А ето какво написа днес Милена Върбанова ИЗЛЕЗТЕ ПРЕД НАРОДА И ГО ПОМОЛЕТЕ ЗА ПРОШКА, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ – ШИКАЛКАВЕНЕТО Е ИЗЛИШНО Прочетох преди минути изявление на Румен Радев, което гласи:

  „Както всички българи, и аз следя с огорчение разпада на това Народно събрание, но партиите трябва да са наясно, че с тези кални борби дискредитират цялата политическа система, че българският парламент не е тържище. Едните пазаруват депутати, а другите се договарят да връщат стария корупционен модел. Но и двете страни убиват надеждата и доверието на българите в политическата класа – убиват го с речта си, с поведението си, с популизма и с братуването между политически противници в името на властта. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев. Г-н Президент, изреченото от Вас е словесна акробатика, която може да заблуди само индивиди с интелигентност под средната. Знаете отлично, че носите огромна вина за създаденото положение и че без Вашите преки и индиректни препоръки ПП никога нямаше да дойде на власт. Бе оповестено в медиите, че сте си харесали Кирил Петков за бъдещ премиер в правителствения самолет по време на някаква визита в чужбина. Не зная с какво този персонаж може да очарова някого – неговата умствена несъстоятелност е видна от пръв поглед. Не се изисква голямо въображение, за да се разбере, че създаването на ПП и издигането на канадския отрок, е резултат от договорка между Вас и американските „партньори“. Аз съм гражданка, която не разполага с никаква информация, освен официалната, споделена в медиите, но е всеобщо достояние, че тъкмо Вие легитимирахте обсебването на държавата от хора като Петков, Василев, Лорер и пр. За това как тези хора „спечелиха“ изборите и има ли фалшификация на народния вот, Вие също би трябвало да сте достатъчно добре осведомен. Ако има фалшификация на вота, при абсолютно ниската електорална активност, това означава, че кликата на Петков, доведена за ръчичка до върховете на държавното управление лично от Вас, е двойно нелегитимна.И ето днес Вие, с цел собственото си политическо бъдеще, плахо и подло се разграничавате от собствените си отроци. Какво означава фразата Ви “ едните пазаруват депутати, а другите се договарят да връщат стария корупционен модел“? Излиза, че Вие нямате нищо общо с тия, които „пазаруват депутати“. Та те са Ваши креатури, защо не ги повикате и не им заявите, че нямат право да „превръщат българския парламент в тържище“? Говорихте ли вече с Киро по тоя въпрос? Ако още не сте, това означава, че ги насърчавате. От друга страна, мерзко е да обвинявате всички противници на ПП, ДБ и БСП ,че искат да върнат „стария корупционен модел“ – в НС има партии и депутати, които никога не делили „баницата“ с мафията. Тези нови политически сили се борят срещу правителството и предстои да го свалят, не защото са корумпирани, а защото целта им е да защитят българските национални интереси от скверните, арогантни посегателства на предателя Кирил Петков.https://svobodnoslovo.eu/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b5%d0%b7%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%b8-%d0%b3%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80/

  1. Чудесен и верен коментар! Само мога да добавя, че Съветниците на Радев и Борисов са едни и същи!! Неговото протеже и председател на НОЩ, ген. Мутафчийски, е с изтекъл вече мандат?!
   С чие разрешение на територията на ВМА е създадена военна лаборатория за експерименти върху български военни от американски специалисти с дипломатически статут, без тяхното знание и съгласие?! И горепосочените вместо да отговарят пред наш и международен съд за умишлено причиняване на Геноцид, по данни на СЗО регистрирана смъртност от Ковид в България – второ място в света спрямо процента на населението, Те са още на власт?! Това е само част от Истината …

  2. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   Ех ,мила,оф,да даде Господ ховече гражданки кото Вас!

 25. ДемоНична България – чуждите лакеи и слугинаж на Соросовия Иво Прокопиев Червендалестия !
  „Тръгни след бръмбар и той ще те заведе на лайно“ !

  Екстрементите на Драгалевския Циганин и на Соросоидчето Иво – Ристю Мършата и Лилипута Насю са едни лайняни бръмбари .

 26. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Да ми дегустират половия орган.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>