« Върни се назад Публикувано на 17.06.2022 / 20:15

УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.

Умните и красивите губят властта и, за да останат в нея, организират протести в подкрепа на властта. Протести срещу опозицията, което е принос към демокрацията. По-точно е принос към тоталитарното мислене.

Събират се 0.5 % от гражданите на София, но централните телевизии ги отразяват обилно, както бе по времето на Орешарски. Понеже знаят, че не могат да спечелят на свободни избори, предизвикват ажиотаж с несъстоятелната теза за преврат. Няма преврат, а има съвсем демократична процедура по смяна на мнозинството в Народното събрание. По всички процедури на демократичните правила.

От години тези хора узурпират властта и после се чудят, че биват изхвърляни от нея, защото собствения им народ ги отхвърля. Не разбраха, че не стават за управление и политика поради една единствена причина – презират народа, когото искат да управляват. Те трябва да бъдат изхвърлени от властта като узурпатори и най-големите некадърници в управлението на България.

Кирил и Асен вече не са фактори, либералите губят войната срещу Русия, джендърите и „ми ту“ са в своя залез, а разобличението на узурпаторите на Западната християнска цивилизация от неолибералния елит вече е в ход, благодарение на военната операция в Украйна.

На този фон е нелепо телевизиите да показват като изключителна новина няколко протестъри, които не знаят какво искат, освен да останат на власт. Това е възмутително.

С тази мафия трябва да се приключи и е добре, че президентът и опозицията гледат в една посока.

Опорките за това кой с кого влязъл в съюз вече не вървят. БСП продава оръжие, с което се избиват руските цивилни в Донбас, в коалиция с антикомунистическата „Демократична България“, а една несекваща оргия с ментални отклонения в лицето на Кирил и Асен хвърля страната в криза, защото не може да управлява вход в жилищен блок, камо ли държава. Това е разпад, който е предизвикан от основателното отвращение от ГЕРБ и Борисов (те и Радев имат основна вина за Кирил и Асен) и това не бива да се забравя.

Но сега трябва да се спасява държавата и който има ум в главата си ще се обедини срещу тези либерални бесове. Не можем да оставим шепа лигльовци да си играят на държава, докато друсат, морализаторстват и разиграват коня на американското посолство без помен от идея за национален интерес и общност. Нарцистични, загубени хора, за които трябва да се молиш, след като им дадеш отпор.

Прайдовци на екзистенциалната пустота.

Явор Дачков

«