« Върни се назад Публикувано на 09.10.2014 / 9:02

„УМИШЛЕН ВЗРИВ” В ГОРНИ ЛОМ? ЗАЩО ЛИ САМО В ГЛАВИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И МАСОНА ВАЛЕРИ МИТКОВ?!

ВЗРИВ В ГОРНИ ЛОМДен след изборите „експертните мисли” в главата на Бойко Борисов измъдриха, че взрива във фабриката в Горни Лом бил умишлен. Първи го изрече точно Бойко Борисов. Моментално след думите му беше задействана пропагандната машина на близките до Борисов журналайки. И Диана Найденова хукна при собственика на взривената фабрика – „великият майстор” – масон Валери Митков.

Прочувствено, предиханно интервю. Докато Диана Найденова зададе един въпрос с трагични паузи между всяка дума, зрителят можеше да получи и колапс.
Втори, веднага след Бойко Борисов, за саботаж заговори и самият „велик майстор” Валери Митков. Той изрече и че „му докладвали” след взрива, че заплатите там изобщо не били 250 лева, а … 600 -700 лева. И плесна версия, дето я имало и във филмите по цял свят, че взрива едва ли не можело да бъде задействан и от другия край на земното кълбо.
„Експертни мисли” в пълен унисон на тези на Бойко Борисов.
Днес обаче, в ефира на Нова телевизия работници от злополучната фабрика в прав текст изрекоха, че е пълен абсурд изобщо да се говори за умишлен взрив или саботаж. И показаха ръцете си. Изранени от притискането да бачкат за „норма” на обезвреждането на мини. По 600 – 700 всеки ден. Които се виждали малко на синът на Валери Митков, който напоследък зачестил идванията си във фабриката и ги натискал да обезвреждат бързо и още, още, още… за да притурят стотинки към 250-те си лева…
На Борисов му се оказа проваленото „пълно мнозинство” на парламентарните избори заради „умишления взрив” в Горни Лом. Валери Митков, въпреки скръбта по сина си, моментално се закачи за „експертните мисли” на Борисов.
Какво ги свързва двамата? О, не е Диана Найденова. Тя просто е „дръжката на микрофона”.
Afera.bg

«