« Върни се назад Публикувано на 13.02.2014 / 19:12

УМИШЛЕНОТО ЗАТРИВАНЕ НА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – ВАРНА В ПОЛЗА НА МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! ВМЕСТО ПИЯНДЕТАТА И КОРУПМЕТАТА, ПЕНСИОНИРАХА ШЕФА НА СПООР ЦЕНКО МИТЕВ!

 

Абсолютно УМИШЛЕНОТО обезкостяване на варненската Дирекция на МВР в полза на мафията, под прякото ръководство на вътрешния министър Цветлин Йовчев с подопечния му измислен смешник – ратай – шефът на Дирекцията – Чавдар Нанков – „Барби“ / „Чавката“, продължава със страшна сила. След като на ръководни постове бяха назначени от Цветлин Йовчев пълни недоразумения, след като същият Цветлин Йовчев по мръснишки и безобразен начин уволни най-добрия криминалист на Варна Сашо Сидеров, вместо от Дирекцията да бъдат разкарани пияниците, корумпираните и некадърниците, падна главата на шефа на СПООР Ценко Митев.

Днес той е бил пенсиониран, защото на „Чавката“ и „Ебати“ така им скимнало. Въпреки авторитета, който има Ценко Митев сред подчинените си.

Както писа АФЕРА бройката на принудително пенсионирани в ОД на МВР – Варна бе определена за 43 –ма служители.

Вместо обаче да бъдат пенсионирани корумпетата, пияндетата и онези, които си бъркат в задните части и нищо не правят, се шутират от Дирекцията чрез пенсиониране „врага в нашите редици“.

НИКОЙ В ДИРЕКЦИЯТА НА МВР – ВАРНА НЕ РАБОТИ! ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО СЕ ПРАВИ Е ДА СЕ ТЪРСИ „ВРАГА В НАШИТЕ РЕДИЦИ“, А „ЧАВКИТЕ“ – ПРОТЕЖЕТА НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ СА НАПЪЛНО ЛУДНАЛИ В ОЧЕБИЙНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ И ИНТРИГАНТЩИНА.

Така ОД на МВР – Варна вече е напълно пригодна и доведена до пълна готовност да бъде употребена абсолютно от мафията, поради това, че вече не става дори и за бакалия.

Като се има предвид и кого сложиха за шеф на Митница – Варна, протеже на бивше ченге, хванато с подкуп, и свързано с контрабандата, не е трудно да се сетим защо Цветлин Йовчев доуби варненската вътрешна дирекция.

Afera.bg

 

 

 

«