« Върни се назад Публикувано на 12.05.2014 / 12:48

УМИШЛЕНИЯТ ТОРМОЗ НА ЛИЦЕТО НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ СРЕЩУ „АФЕРА” С НОВ ИСК за 51 000 ЛЕВА. ТОЗИ ПЪТ СЪДИ И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА АГЕНЦИЯ БЛИЦ

 

Лицето Недялко Недялков, което е в дъното на сътворяването на фекално-жълтата преса у нас, се е вторачило комплексарски в сайта АФЕРА и упражнява тотален тормоз чрез завеждане на дела с тлъсти искове срещу сайта и журналистката Веселина Томова. След като лицето Недялков, който така и не отслабна от „страданията, болките и терзания”, причинени му от АФЕРА, че го била нарекла „кюфте”, и че е бил ортак с Алексей Петров – Трактора, и заведе дела срещу сайта с искове за около 350 000 лева, „авторитетният“ родител на фекалната преса в България, е завел ново дело.

Искът е и срещу собствениците на Агенция БЛИЦ и в. Шоу, които препечатали публикацията от АФЕРА.

Този път лицето Недялков се жалва от публикация, поместена в сайта АФЕРА от 21.09.2013, за което иска 51 000 лева:

КАК СЕ МАНИПУЛИРАТ ЧИТАТЕЛИ

Любимата агенция ПИК отново показа уменията си в манипулацията. От два дни на сайта им стои анкета, която следя с интерес, защото се надявах да ми бъде индикатор за реалните настроения на читателите, а не на платените коментатори. Става дума за анкета с два възможни отговора – харесвате ли Бареков или го смятате за марионетка. До днес наобяд анкетата сочеше (странно, нали?) одобрение за Николай Бареков напук на общата истерия за оплюване на журналиста.

Тази вечер забелязах обръщане на резултата в точно противоположната посока. Учудването ми, че това може да стане само за няколко часа, трая кратко. Просто забелязах какво се е случило. Някак с магическа пръчка админска местата на въпросите бяха разменени – добрият, който преди беше отгоре, се оказа отдолу. Съответно – ниският резултат беше при него.

Честно, това ме потресе. Бих приел дори идеята за хакерска атака, която да срине анкетата в определена посока (това, разбира се, би показалро уродливо фалшиви резултати). Но намеса на администраторите на страницата, по всяка вероятност инспирирано от техните началници, ми дойде в повече.

Започвам да мисля, че марионетките са тези, които се опитват да нарочат Бареков за такава. Кому е нужно да създава такава легенда, питам се. Едва ли е невинна идея на идеалистични журналисти, защитаващи гражданската чистота. На някого му е много нужно да създаде усещането, че Бареков е подчинен някому. Това е ченгеджийски подход и аз инстинктивно заставам на страната на онеправдания. Когато силно атакуваш някого, значи той е заплаха за интересите ти. Кой е марионетката, ПИК?

Омръзна ми от манипулации! При това от медии, претендиращи за обективност и деклариращи липса на политическа обвързаност. Срам за ПИК!

Иван Колев,читател

Бележка на АФЕРА: Фирмите на лицето Недялко Н. са пред фалит. Той започна да уволнява журналисти. Няма критерии, няма провинения, няма заслуги – на прицел са неудобните. Някои хора са махнати по настояване на жена му Милена Трандева. Тя не може да търпи всяка по-хубава от нея подопечна на мъжа й. Предстоят нови съкращения. Впрочем, Недялков не съкращава, той се разделя с “лошите” по взаимно съгласие. Ако не се подчиниш, започват да те заплашват. По-слабите духом клякат и подписват поднесените им документи. По-силните се борят докрай. Говори се, че Недялко е намалил заплатите на журналистите и служителите, чийто брой е сведен до санитарния минимум. Недялков е възложил на доверен човек да следи на компютъра си с какво се занимават творческите работници и служителите във всеки момент.”

Лицето Недялков се жалва, че бил „злепоставен, унижен и дискредитиран, накърняват се не само моето доброто име и репутация в обществото на журналист и работодател, но се уронват престижа и репутацията на дружествата „ПИК НЮЗ” ЕООД и „МИЛЕНИУМ ПЪБЛИШИНГ” ООД”.

Колко е „репутацията” на издателството на лицето Недялков, можете да си направите извода от скандалите на издателството му с Кеворкян и Веселин Стаменов, които Недялков измами.

Лицето Недялков се жалва и че „бил злепоставен не само като личност и журналист, и работодател, но уронват репутацията и доброто име на дружествата, в които участвам, като коректни към бизнес партньорите си контрахенти, участващи в гражданския стоко-оборот”.

Впрочем, читателското писмо срещу което рипва лицето Недялков засяга Николай Бареков, който по онова време очевидно не е „партньор контрахент, участващ в гражданския стоко-оборот”.

Ако сега се отвори жълтакавото сайтче на лицето Недялков ще видим как Бареков  вече епартньор контрахент, участващ в гражданския стоко-оборот”.

За Делян Пеевски пък, тепърва ще ви информираме в качеството му на „партньор контрахент, участващ в гражданския стоко-оборот”.

Тоталният тормоз от страна на лицето Недялков е очеваден.

Дали е поръчка и от кого?

Преценете сами.

Afera.bg

 

 

«