« Върни се назад Публикувано на 09.01.2011 / 18:10

Украинец ще думка Борисов. Избран бил за Водач, защото в него се вселил … Черния Венци!

 

 

Жална му майка на Борисов, бихме казали ние, които в детайли познаваме съдбата на Черния Венци, но както се казва вселенските пътища са неведоми.

В. Торнадо публикува интервю с бионерготерапевът Ваня Ангелова, която твърди, че Бойко Борисов е опрял до екстрансесите и съобщава, че тя и група лечители са поканени от министър-председателя на среща.

Ваня Ангелова щяла да му каже, че българите сме подложени на лошо влияние от смъртоносна апаратура, като едната била немска. Ангелова щяла да иска разрешение от Бащицата на българския народ да противодействат на тази психотронна атака.

„Смятам да му кажа две важни неща. Първо, че е крайно време да направи промяна в кабинета си – направо казано, да махне оттам някои хора, защото стана очевиден лошия му кадрови избор. И второ – да се пази малко по-несамонадеяно. Между другото за втори публично го предупреждавам, че се готви покушение срещу него. То идва от Русия и единият от групата килъри е украинец. Повече ще кажа на него лично. Но няма какво да го увъртаме, става дума директно за ликвидиране. А животът на Бойко трябва дабъде запазен, не само защото той е личност от национално значение. Много хора не го вярват в момента, но той има специална мисия за водач на цялата Земя. Самият той не съзнава кой е и какво му предстои съвсем скоро – след 2012 година. Избран е, защото в него е вселен негов съратник от миналото, вече покойник – Черния Венци. Той беше СИК-аджия навремето, дясна ръка на Данчо Марков. Мнозина ще кажат: Каква е тая мутренска история, звучи налуднчаво?! Невинаги обаче човещките ни представи съответстват на небесното предопределение. Сигурно има причина точно този човек да владее психофизическата форма на Бойко Борисов и да го ръководи. Двамата са се познавали прживе, но за момента Бойко едва ли съзнава какво точно се случва. Той е много земен и най-вероятно не вярва в подобни неща, но ще започне да ги осъзнава бавно и постепенно. Ето вече сам търси среща с езотериците… Бъдещето му не е с Цветелина, за него е определена друга – руса жена от морски град. Не е красавица от рода на гърлите, но затова пък е умна и проницателна. Ще има мощно въздействие върху действията му и връзката им не е случайна – аз я познавам, тази жена притежава като познание цялата програма на Земята. Той вече е чувал името и, но не я познава лично. Засега Бойко е една куха медийна звезда и е твърде беден в духовните неща. За съжаление такава е истината в момента”, твърди още бионерготерапевтката Ваня Ангелова.

Въпросният Венци, известен като Черния Венци от Варна, който се е вселил в Бойко Борисов и заради неговото влияние Борисов ще бъде Водач на цялата Земя, бе заклан в квартална кръчма преди повече от десет години от … украинеца Андрей Бронников. Украинската преплетка сега цъфва във видението на екстрасенската, че един от килърите, който за пореден път ще убива премиерът щял да е … украинец.

Озадачени сме, меко казано, тъй като Цветан Цветанов вече залови „килърите”, които щяха да думват и Борисов.

Черния Венци имаше бензиностанции и се занимаваше с петрол. Той стана жертва на натрупаните дългове от брат му по всеобщо и единодушно мнение на хората от ъндърграунда. В кръчмата, в която по това време са Христо Асенов – Бацата, Петьо Бандита и други култови фигури на морската столица, нахлува украинецът Бронников и след скандал намушква за секунди в коремната област Черния Венци.

Венци гравитираше около СИК в първите години на създаването на ъндърграунда, но е далеч от титлата „дясна ръка” на тогавашния бос на СИК във Варна Данчо Марков, както твърди екстрасенската.

Така или иначе, не става ясно защо точно от Черния Венци зависи дали Водачът на българския народ ще стане и Водач на цялата Земя.

Вероятно на четири очи това ще научи премиерът на сглядата си с екстрасенсите.

Afera.bg

«