« Върни се назад Публикувано на 20.06.2014 / 0:10

Ужасът на хората във Варна е поредното драматично предупреждение към тази запътила се със страшна сила към небитието страна!

Днес, 19 юни, Денят на българските светии, се случи поредната трагедия в българското общество!… Смъртта на жертвите, Бог да ги прости, пороят, вълната, ужасът на хората във Варна са поредното драматично предупреждение към тази запътила се със страшна сила към небитието страна!

Предупреждение към един въображаем политически „елит“ – все едно дали е управляващ или опозиционен, но всъщност и в двете си състояния безкрайно отдалечен и отчужден от ежедневните проблеми на хората!

Но и предупреждение към един народ, който най-сетне трябва да прозре простата истина, че докато не вземе съдбините си в собствените си ръце, нищо, ама нищо добро не го чака! Че докато търпи естественият идиот Росен Плевнелиев да му се хили глупаво всяка вечер от телевизията, докато слуша с безразличие политическият шизофреник Борисов да заплашва с война и реваншизъм, докато гледа как Станишев се чуди какъв личен път на собствената си кариера е избрал, докато непонятно слуша словоблудствата на Местан, докато се хили над мегаломанията на Бареков или превъплащенията на Сидеров, докато снизходително гледа напъните на джуджетата от Реформаторския блок, докато търпи всичко това трагедиите ще продължават! Ще продължават, защото българският национален организъм, уважаеми дами и господа, е терминално болен, разберете го най-сетне! Разберете, че е нужна спешна терапия, че наистина сме се запътили необратимо към гробищата! Всички, до един!
Утре, по всяка вероятност, същите тези партийни дебили ще започнат да се обвиняват един друг за днешната трагедия, ще се питат, например долните кретени от ГЕРБ кой трябва да осигури кворума в Парламента, социалистите кой ден е най-подходящ за избори, депесарите кого да обслужват, реформаторите как да протестират?!?…
А ти, уважаеми народе, ще се опиташ да позабравиш днешния случай, полека ще се примиряваш, че на теб и твоите близки се е разминало, незнайно защо ще се успокояваш, че все пак бъдещето ще бъде по-добро?!?…
И така, уважаеми дами и господа, до следващата трагедия, до поредната крачка към окончателното погребение на страната…
Алоо, народе????

Проф. Людмил Георгиев

«