« Върни се назад Публикувано на 07.03.2023 / 8:36

УДРИ, ГЕШЕВ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! КАРАМЕ ГИ ПО СПИСЪК!

На 05.03.2023 ЕДИНСТВЕНА АФЕРА публикува:

Днес:

„Главният прокурор Иван Гешев изпрати писма до служебния вицепремиер по обществения ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и до служебния министър на регионалното развитие и благоустройството архитект Иван Шишков, с които изиска цялата налична информация относно установени нередности при изграждането и поддържането на пътища в страната.

Информацията е поискана във връзка с твърдения в медиите за извършени нередности при строителството и ремонта на магистрали и участъци от републиканската пътна мрежа, включително Северната скоростна тангента и магистрала „Хемус“. А наличната в МВР и в Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) информация трябва да бъде предоставена в най-кратък срок.“

Удри, Гешев! Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Караме ги по списък.

Веселина Томова

професор по изпреварване

П.П.: Липсващият асфалт от Хемус и Северната тангента се полага върху Пътя на Копринката.

Арестуваният Великожелев мъченик – строител на нещо като магистрали е получил 1 милиард и 350 милиона лева само от правителствата на Румен Радев и Киро Петков за строителствата на тунела по Шипка (юни 2022 – 350 милиона) и магистралата Русе – Велико Търново (ноември 2022 – 1 милиард).

1 350 000 000 само за последната половин година.

Строителството на обектите трябвало да започне напролет. Засега цялата техника е хвърлена за строителството на Пътя на Копринката.

Според Пик Великомъченик Желев бил “близък до ГЕРБ”, според CV-то му е бил шеф на АПИ по времето на НДСВ и ДПС.

Викали му Вичо Касичката във Варна пише за подвизите му Веселина Томова, която първа съобщи, че ще щракат белезниците.

Великолепно CV за особено ценен кадър за всички партии. Сигурно, ако го срещнете на улицата, няма да го знаете какъв е, що е. Великолепна еманация на абсурдно възнаградената и велика посредственост. Човекът без лице и без име, но с еднозначния варненски прякор “Касичката”.

Николай Бареков

«