« Върни се назад Публикувано на 08.02.2022 / 19:52

УВОЛНЕН ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ СТАНА ШЕФ НА НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“. УПРАВЛЯВА НИ БАШИБОЗУК НА РАДЕВИТЕ КИРЧОВЦИ!

На 30.09.2021 АФЕРА публикува:

НАЗНАЧАВАТ УВОЛНЕН ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ, ЗА ГЛАВЕН ЮРИСТ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d1%83%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%bb%d0%be%d1%83%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b8-%d0%b7%d0%b0/

По време на службашкото управление на Румен Радев /Стефан Янев/ АФЕРА осветли, че тогава Николай Чалъков е назначен за главен юрист на „Напоителни системи“, въпреки че е уволняван за злоупотреби.

Николай Чалъков е освободен за извършени злоупотреби по времето, когато е бил управител на клон Тополница. По-късно е освободен и от Централно управление с решение на Съвета на директорите, поради непредставянето на необходимите за заемането на длъжността документи.

Въпреки това решение новият изпълнителен директор на Напоителни системи Димо Чопков изпраща заповед за назначаване на Чалъков в София клон като главен юрист, вероятно с надеждата да скрие от Съвета на директорите известният сред колегите си като постоянен клиент на прокуратурата – Николай Чалъков.

В София клон коментират, че в миналото, когато Чалъков е бил финансов контрольор на клона е извършвал присвоявания на средства от доставена вода за напояване, без да има сключени договори с „Напоителни системи“.

Всички служители са потресени на „Напоителни системи“ бяха потресени от скандалното назначение от служебното правителство на Радев и недоумяваха как новото ръководство, вместо да мисли как да изплати заплатите и да покрие всички други разходи на дружеството, всекидневно назначаваше свои хора, което задълбочава все повече тежкото финансово състояние.

Е, от днес потреса трябва вече да е стократно завишен!

Защото същият тоя Николай Чалъков е назначен за шеф на „Напоителни системи“, сиреч изкласи след като го набута служебното правителство на Радев като главен юрист, до шеф на „Напоителни системи“ при отрочетата на Румен Радев – Кирчовци и Кокорчовци от това правителство.

Управлява ни абсолютен башибозук в лицето на руменрадевите кирчовци!

Afera.bg

 

«