« Върни се назад Публикувано на 26.11.2023 / 9:52

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ: ВАЛЯТ ЛАЙНА! НО КАКВО ДА НАПРАВИ САМ ЧОВЕК, КОГАТО ЛАЙНАТА СА ЦЕЛИТЕ В БЯЛО? НЯМА ДА СЕ ДАВАТЕ, КОЛЕГИ! ЗАЩОТО ИМ ТРЯБВАТЕ ЖИВИ! И НА МВР, И НА СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА, И НА ПОСОЛСТВОТО! ЩЕ СЕ УМИРА САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ! И ТО, АКО ГАЛЯ РАЗРЕШИ

Какви снегове имаше навремето, ей! Майката й разказаха на тази държава!

Гледам превъзбудените дръжки на микрофони от телевизора и си спомням зимите от детството ми. Радостта да отвориш очи и да видиш покрития със сняг град. Не само, че нямаше драма, а бе празник. Поне в моята детската душа.

Предполагам, че днес единствено Кирил Петков се радва на снега толкова естествено, колкото аз преди близо 50 години. Нали колекционира кристали, момчето…Което пък, незнайно защо ме подсеща, какво ли прави Жоро Семерджиев в този бел рай?

Глобалното затопляне е виновно за всичко. Или поне за високото налягане в главите на някои родни политици. Малка глава, а огромно налягане!

Знаете ли какво означава това за едно демократично джудже? Путин го хибритира със снег, бате! Но джуджето е стоик! То не мърда от върха на щайгата на своето щестлавие, докато снежинките мачкат мозъчните му клетки като пневматичен чук!

Идва Коледа, приятели. Вярващите ще празнуват, а прасетата – не. Всеки картоф и морков ще се превърне в нос на Христо Иванов, а само Асен Василев ще го играе Снежанка. Защото е със снежно бяла кожа. И има фирма в Дания.

Сняг и драма, вали навън. Глупост на парцали! И като казах парцали, та се сетих да ви питам, вие коя евроатлантическа козметична версия харесвате повече: онази старата на Тодор Живков или по-новата на Иван Костов? На мен Елена Поптодорова ми харесва повече от Надежда Михайлова. Макар, че си струва да се провери, как би се чувствал един мъж, ако Надето му превежда от турски с микрофон…в ръка.

Абе, гледам да не гледам много, прогнозата за времето. В размирни метеорологични времена живеем. Явно, лека по-лека, природата отстъпва своето място пред изкуствения интелект и пластиката. Снегът, макар и оскъден, все повече ни плаши, но глупостта, макар и масова, създава уют и радост пред Коледната елха на тунингованата педерастия.

Или с две думи, уважаеми колеги: валят лайна! Но какво да направи сам човек, когато лайната са целите в бяло? Глупосторините така и не желаят да излязат за да изчистят Пътя. Пътят, който иначе води по безкрайната магистрала на масовата вселенска тъпота. Но вие, колеги, не се отчайвайте! Няма да се давате! Защото им трябвате живи! И на МВР, и на Столична община, и на посолствоТО. Въпреки бурята, въпреки Путин, въпреки Байдън и няколкото родни наркомани, дръжте се! Ще се умира само в краен случай! И то единствено, ако Галя разреши.

Васил Петев

www.mediamall.info

«