« Върни се назад Публикувано на 02.12.2017 / 20:30

УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ, ТЕ ЛЪЖАТ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ, А ВИЕ ПУБЛИКАТА СИ? ДА ВИДЯ КАМЪНИ ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО, КАЖАТ ЛИ ГО ПО ТЕЛЕВИЗОРА, НЯМА ДА ПОВЯРВАМ

медии телевизииГеорги Дренчев:

Уважаеми журналисти, има ли някакъв шанс, да проверявате прессъобщенията, които получавате -служебно от местната и централна власти- например, като ви кажат, че са се изляли 300л/м2 някъде, да отидете до Метеорологията и да проверите, като ви каже Фандъкова, че са обслужени речните корита на територията на София, да се разходите до Панорамен Път и да видите множеството задръстени с клони и дървета рекички, които никой не пипа от години, а поръчките се заплащат регулярно.

Проверявайте ги и ще ги хванете, те лъжат за абсолютно всичко.

Защо позволявате да ви лъжат безкритично в очите, а вие публиката си?

Виктория Тинтерова:

Чесно да ви кажа, и да видя камъни да падат от небето, кажат ли го по телевизора, няма да повярвам. Живея в София и чак такъв дъжд няма. Побъркаха ни. Един обикновен, есенен дъжд превърнаха в пирон в ковчега на капитализъма.. поне в София. При това чакан дъжд. Такава суша беше… Впрочем, дъртите софиянци, забелязали ли сте, че напоследък няма такива мъгли както в детството ни, което беше преди сто години? Освен, че тротоарите бяха равни, извинети за комунизъма.

Afera.bg

«