« Върни се назад Публикувано на 03.02.2022 / 9:55

УБИЙ МИСЛЕЩИЯТ! ВСЕКИ, КОЙТО НАДАДЕ ГЛАС СРЕЩУ РАДЕВО-ХЕРОВИТЕ НАХИЛЕНИ КОКОРЧОВЦИ – БЛОКИРАН! ТОВА Е ТЕРОР, ПРОКУРАТУРО НЕНАГЛЕДНА И ПОЗОРНО „МВР РАШКОВ ПИКЧЪРС“!

Една шушумига от „цвета на нацията“ на Румен Радев вчера лее сополи и хленчове как „новия“ и фетиш Радев бил толкова „принципен“, че тя се подмокряла всеки път като го погледне, щото бил „принципен“ – критикувал и старата власт на Боко, и днешната на Просто/то/ Кирчо.

Четох, четох дитирамбите на шушумигата и аха, аха да се разплача от умиление, ако не беше вродения ми инстинкт, когато се сблъскам челно с лицемерни плазмодии, направо да им строша физиомутрите. Въздържах се да коментирам обаче, само за да не ме блокират ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, защото това при мен, а и не само при мен, се случва ПРЕЗ ДЕН – да ме блокират за по един месец в мига, в който изразя критика към радево-херовите отрочета.

През това време Лореал, пардон Лорер, ми цъфна по телевизора при Цветанка Ризова. И ме омерзи с тоталната си кухота и назидателност. И написах на стената си във Фейсбук какво мисля за тоя тип, окупирал милиардите на държавата.

Когато обаче изразиш свободната си позиция за всеки, който и да е от радево-херово отрочета – МОМЕНТАЛНО си блокиран! На секундата!

Речта ми била „омразна“.

Ами „омразна“ е, кретени недоклатени! Без никакво извинение!

Мисля, че сте кретени и съм го написала. Мисля, че тоя народ е тъп, след като дори и малка част от него, като ахмаци, гласуваха за ИЗМАМАТА, наречена радево-херово ПП – продуктово позициониране. А когато нещо го мисля, го казвам на висок глас. И го пиша, и се подписвам с името си.

Незабавно бях блокирана отново за един месец и моментално на всички възможни мои профили, както и на страницата на сайта АФЕРА, ми бе забранено да споделям, да коментирам и изобщо – по почина на Тошко на Слави „абе, що не и ебем майката на тая Веселина Томова“.

Това е ежедневен терор. ЕЖЕДНЕВЕН!!! Откакто лицемерният рецитатор Румен Радев и политическите му отрочета на които е политически баща, а политическата им майка е Херо Мустафа, обладаха държавата, и аз, и сайта АФЕРА, сме подложени на небивал ТЕРОР И ПРЕСТЪПНО брутално хакане, блокиране, заличаване, елиминиране.

В МВР има цяла дирекция по „кибер престъпления“. Прокуратурата манкира, завеждайки досъдебни производства за това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,  и на финала – КУРА МУ ЯНКО! ВИНАГИ! КУРА МУ ЯНКО – БЕЗ НИТО ЕДИН ПРОПУСК!

Защото МВР се ръководи от „Рашков пикчърс“, който по нищо не се различава от Цветан Цветанов, с една разлика – че джандар сурата му е по-джандар.

Защото прокуратурата зависи от работата точно на тия от „МВР Рашков – пикчърс“ на които възлага раследването. И? Кура му янко!

И най-големите идиоти както от гилдията, така и извън нея, прекрасно знаят ЧИЯ Е ОГРОМНАТА АРМИЯ ОТ ПЛАТЕНИ ХАКЕРИ И ТРОЛОВЕ НА РАДЕВО-ХЕРОВО-КОКОРЧОВОТО УПРАВЛЕНИЕ. Знаят кой може да си позволи да плаща ОГРОМНИ ПАРИ за НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ПОГРОМИ упражнявани върху онези, които не мислят, не пишат и не говорят „правилно“.

А „правилно“ е да лижеш задника на радево – херовото ПП управление.

Държавата е в плен на абсолютни зомбита, класически кариеристчета, войнстващо бездарни галфони и откровени фанфарони измамници. Дирижирани от Румен Радев заедно с Херо Мустафа, които са толкова безскрупулни, че сега го играят левашки и като уж „критици“ на собствените си измамници, назначени от тях.

Държавата е в плен на кухи зомбита, продали се на чужди интереси, които тъпчат всеки различен глас от техния.

И всички онези, малцина /пак!!!/, които дръзнат да нададат глас срещу тази пасмина, са подложени на линч и убиване. „Елегантно“, разбира се – чрез пълно ограничаване да могат да изразят и заявят позицията си.

Това е терор върху журналистиката, която не слугува.

На тази окупирана територия обаче това няма абсолютно никакво значение. Присмехулникът трябва да бъде убит, за да управлява нахилено тъпакът!

И тъжно е да го кажа точно аз, ама май Боко ще се окаже прав – че на прост човек кур се набива.

Никакъв смисъл няма на прост човек да му отваряш очите за истината. Той само от кур разбира.

Веселина Томова

«