« Върни се назад Публикувано на 01.12.2014 / 9:07

УБИЙСТВЕН САШО МОРФОВ: НЯМА НУЖДА ДАЖЕ ДА СЛУШАШ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КАКЪВ Е. ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ!

Сашо МорфовРежисьорът Александър Морфов направи скалпелен анализ в ефира на Нова телевизия и остави Ана Цолова и Виктор Николаев като попикани, мълчащи гузно. Морфов коментира избора на Слави Бинев за председател на парламентарната комисия по медии и култура. Не е важна толкова фигурата на Слави Бинев, по-важно е, че Бойко Борисов и Слави Бинев са „в една линия”, която цели манипулирането на този народ, каза Морфов.

„И най-простата диктатура винаги е започвала с унишожаването на своята интелигенция. Не е важен Слави Бинев, вижте, кой е начело на държавата и управлението. Бойко Борисов, за който доклади на американското посолство написаха, че е мутра, има отношение към амфетамините, незаконни фабрики за цигари… Борисов и Бинев са в една линия и това е страшното. За простите Борисов може да е Крали Марко, но за интелигентните хора няма нужда даже да слушаш какво говори Бойко Борисов, достатъчно е само да го погледнеш.
Целта е народа да бъде опростачен и манипулиран. И сега да излезем да свалим Бойко Борисов от власт и тези, които управляват, пак ще го изберат, защото опростачването е целта на тези хора, да доведат народа до опростачване и липса на всякаква култура”, каза още Морфов. Той горчиво констатира и че никой не е реагирал моментално след избора на Слави Бинев: „Сега ще почнат някакви гимнастики, всичките ще се изказват, ще въртят игри. Никой обаче не реагира на момента след този избор. Превърнали сме се в маса, лесна за манипулиране“.
Afera.bg

«