Публикувано на 23.09.2022 / 18:47

УБИЙСТВЕНО БЕЗПОЩАДЕН ЯКОВ КЕДМИ! ЗА ПРОГАНДАТА НА НАТОВЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАШИТЕ. И ЗАЩО БЯГАТ РУСНАЦИТЕ /ВИДЕО/

Яков Кедми безпощадно точен. За украинското настъпление, за частичната мобилизация, за пропагандата на натовци, включително нашите; как руснаците бягат и не искат да ги мобилизират, кои точно бягат и защо.

Това е сериозният анализатор. А не британското разузнаване, станало нарицателно за лъжи, глупавите американски генерали, били някога в Европа, нахалните зеленски хора, както и нашите смешни русофоби.

По повод „тълпите“, бягащи уж от частичната мобилизация, която изобщо не ги засяга, ще се запомни краят на интервюто. Свързано е с някакви налудничави твърдения в Израел, че се очаква наплив на бягащи от Русия евреи заради мобилизацията. От украинската мобилизация те бягаха, казва Кедми. Не искат да служат в мейданската армия на Украйна. В Русия няма нищо такова. Не вземат никого в армията, ако не е служил… С нищо не сме задължени в Израел на мейданска Украйна. Те са ни длъжни за кръвта на моя народ.

И завършва с бягащите, представени от натовската пропаганда, включително на чуждите три наши национални телевизии. Бягат, защото не могат, заради санкциите, да си използват кредитните „карточки“. „По кредитни картички Родина не се избира“.

Богомил Бонев

Коментари 11 за
“УБИЙСТВЕНО БЕЗПОЩАДЕН ЯКОВ КЕДМИ! ЗА ПРОГАНДАТА НА НАТОВЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАШИТЕ. И ЗАЩО БЯГАТ РУСНАЦИТЕ /ВИДЕО/”

 1. Щастие и радост е да се слуша толкова великолепен ум, като г-н Кедми.

  Б Л А Г О Д А Р Я!

 2. А на тази карта се вижда колко процента от 4-те области са освободени от Руските войски и народните милиции на ДНР И ЛНР до сега . Есента в Русия може да се появят четири нови региона Поглед.инфо/ Донецка и Луганска народни републики, както и Запорожка и Херсонска области ще проведат референдуми за присъединяване към Русия. Гласуването ще започне този петък, 23 септември, и ще продължи пет дни. По-рано социологически проучвания показаха, че жителите на тези територии не само са готови да участват в тези референдуми, но и възнамеряват да гласуват за обединение с Русия. https://pogled.info/svetoven/russia/esenta-v-rusiya-mozhe-da-se-poyavyat-chetiri-novi-regiona.146671

  1. Трябва да сме обективни!
   Пушилин потвърди размяната на Медведчук – милиардер и кум на Путин.
   Въпросът „Защо ни трябва Медведчук“ остана да виси във въздуха.
   По отношение на броя на затворниците, Украйна официално декларира, че са й предадени 215 души – 10 от тях са наемници от други страни и 108 нацисти от Азов.
   Министерството на отбраната на Руската федерация съобщава, че на Русия са предадени 55 души, от които 3 от ДНР и ЛНР. Има и непотвърдена информация за прехвърляне на още 30 души.
   Известно е също, че по споразумение лидерите на Азов ще бъдат интернирани в Турция до края на войната.

 3. Резултати от първия ден на референдума. Украйна удря райони с натовска артилерия Избирателните комисии обявиха резултатите от първия ден на започналия днес референдум за обединение с Русия в Донбас, Приазовието и Херсонска област. Гласуването ще продължи до 27 септември.

  В Херсонска област избирателната активност е 15,31%, в Запорожка област 20,52%, в ЛНР – 21,97%, в ДНР – 23,64%. https://www.politnavigator.net/itogi-pervogo-dnya-referenduma-ukraina-bjot-po-uchastkam-natovskojj-artilleriejj.html

 4. Само че тези дето избягаха , бяха предупредени че
  няма да бъдат приети отново във родината за период от 3- до 5 години и ще бъдат миячи на чинии и работници по полетата на англосаксонската европа . А Кадиров го каза най точно за тези заешки душички Руски военнослужещи граждани, които избягват мобилизацията, не могат да се наричат ​​мъже, заяви ръководителят на Чечения генерал-лейтенант от Националната гвардия Рамзан Кадиров. На теб говоря, хитрец. Можете да измислите различни оправдания. Можете да кажете, че не подкрепяте настоящата политика. Можете да измислите приказка, че идеята за война и концепцията за оръжия са ви чужди или че просто не приемате насилието. Но знай, че ти си просто страхливец, предател и второкласен човек, Когато имате нужда от държавата, вие сте „гражданин с главна буква“, изисквате да се зачитат вашите права и обичате да сочите с пръст втора глава от руската конституция. Когато искате да разширите зоната си на комфорт, вие сте патриот до мозъка на костите си. Но когато държавата има нужда от твоята подкрепа и ти дадат призовка, кой си ти? Не, не си благодарен на държавата и верен на народа защитник. Ти си един обикновен страхливец, роб на заешката си душа, напускащ роднини, приятели, познати, дом, град… И никакви извинения няма да измият този твой срам, уклончице. Вие дори се страхувате да признаете страхливостта си“, завърши обръщението си ръководителят на Чечня.
  Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2022/09/23/zayachi-dushi-kadyrov-obratilsya-k-uklonistam-ot-mobilizacii

 5. На 20.09.22 пише в j.post.com (jerusalempost), че червени крави са пристигнали със самолет от Тексас за Израел. А те са необходими за освещаването на бъдещия Трети храм. Средствата ги има отдавна, всичко необходимо е подготвено, изчаква се само да му дойде времето. Въпросът е, че има един много голям проблем: на Храмовия хълм има две важни ислямски светилища. Очертава се един друг важен конфликт: Близкия изток.

  1. Има сериал за червената крава / хефър казва се Dig. Много готин развива се в Израел, САЩ и пътя на свещената крава.

  2. Едва ли!
   На откриването на сесията на ООН израелският министър председател заявява, че признаването на Палестинската държава е най – доброто решение за безопасността на Израел…
   Европа е целта, а не Близкия изток!

 6. Израел УМНО мълчи. С след като Израел мълчи това означава, че международната ситуация е доста напрегната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *